Kişi zaten aracıma bindiğini yanıtta itiraf etmiştir, chatlog'da emote'u görünmemekte. Emote'suz aracımı aldığı için kişiyi aracımdan attım çünkü bana rol imkanı sağlamadı. Ben kişiyi araçtan indirip gitmek istedikçe o aracıma bindi.
Olayı baştan anlatmak gerekirse. Yolda afroamerikan rolü yapan birine denk geldim ve aracıma aldım. İdleewod'a götürmemi rica etti gerçekleştirdim, akabinde beni şikayeti açan şahıs motoru ile solladı. Sol şeritten ilerliyordu bende sağ şeritten hızlanmak istedim ama her geçme girişimimde kişi önüme kırdı sanki bir tır kullanır gibi.
En sonunda kişiye çarptım minumum 100/kmh ile, fakat kişi hiç bir şey olmamış gibi ayağa kalmış ve koşuşturmuştur. Bende aracımı kenara almak için çekerken kişi sol tık ile aracımın sağ arka çamurluğuna doğru bir darbe vurmuştur. Akabinde IC karakterim sinirlenmiştir afroamerikan dediğim kişi sinirlenmiştir. Kişniin üzerine yürüdük ve ne bir emote ne bir söz hiç bir şey yapmadı ve Refuse-RP yaptı. Akabinde üste yazdığım olayı gerçekleştirdi.
/b konusuna gelirsek ortada yapılan bir rol yok Refuse-RP yapılmış saat ss'de görülmekte, kişiyi troll sanmam normal ki bana göre hala öyledir. Kişiye derdin amacın ne gibi sorular sorduğumda oradan dair yanıt alamadım.
Şahit olarak
@Voilancy gösteriyorum.