Konu: Birden fazla kişi birden fazla kural ihlali [21.03.2021]  (Okunma sayısı 266 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.03.2021 20:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tommy_Fazzini @barrylex - Meyer_Gusinsky @Jesswyn - Riccardo_Moretti @MarkZuckerberg

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Stepan_Greco @ElwenKleins - Lucas_Marquez @kn0w

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.03.2021 01.10 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
25-) MESLEK ÇALIŞANLARINA KARŞI ROLLER

Taksicilik, tamircilik, taşımacılık gibi meslek çalışanlarına, aynı zamanda PD ve ASGH çalışanlarına çağrı üzerinden bir noktaya çekip pusu kurmak, gasp etmek, yasaklı roller arasındadır. Aynı zamanda meslek yapan kişilere(Balık, Taksicilik, Trucker) herhangi bir illegal rol yapılamaz.

2-) METAGAMING

Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.

IC ile iletişim kurmak için oyundayken Teamspeak - Discord - Skype ve benzeri uygulamaların kullanımı da bu kurala aykırıdır.

Bunlara ek olarak sunucudaki alt karakterlerinizi, diğer üst karakterinizin çıkarı amacıyla, farklı isimle olayları gözlemek - bilgi edinmek için kullanmanız da bu kuralın ihlaline sebebiyet verir. Her karakteriniz birbirinden farklıdır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir garaj firmasında çalışıyorum iş başım aktif. Telefonum çalıyor araç modifiyesi yapılacağı söyleniyor, çalıştığım firmaya gidiyorum. Yukarıda ismini belirttiğim karakterler "MESLEK ÇALIŞANLARINA KARŞI ROLLER" kuralını ihlal ederek beni pusuya düşürüyorlar. Beni nasıl çağırdıklarına gelecek olursak; muhtemelen /tamirci yazıp Troi_Leka ismini görüyorlar ve hadi düşürelim, hadi vuralım gibi bir düşünceye kapılıyorlar. Benim ismimi ve soy ismimi nereden biliyorlar? Ve nasıl çağırıyorlar? Buradan da bir metagaming ihlali olduğuna inanıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Şahit gösterdiğim karakterler benim nerede tarandığımı doğrulayıp onaylayacaklardır. Zaten chatlogda da belli olmaktadır. Böyle bir rolün başıma geleceğini tahmin edemezdim. Bu zamana kadar bu kuralı ihlal edip "Hey tamirciye gel." /me adamı vurur gibi bir role denk gelmediğimden o kısımları SS alamayarak chatlog üzerinden atmak zorunda kaldım.

Riccardo Moretti karakteri bulunduğu oluşumda R19 rütbesinde bir birlik yöneticisi, bir diğer ihlal sergileyen karakter olan Tommy Fazzini de aynı oluşumun R20'si. İki oluşum yöneticisinin oyun kurallarını tamamıyla bilmeden bir oluşum açıp ve FM'in kendilerine vermiş olduğu ilk 10 günden sonra verilen illegal izinlerini suistimal ederek ihlaller sergilemesini doğru bulmuyorum. Ayrıyeten  pasif bir illegal oluşum üyesi olan OOC sicilinde 1500 dakika bulunan Meyer Gusinsky karakteriyle birlikte hareket etmelerini de aynı şekilde doğru bulmuyorum.

#1 - 21.03.2021 21:01
Arkadaşım seni arayan bizler değiliz normal tamirciye geliyorduk seni gördük Bogdani ailesi ile savaş içinde olduğumuz için seni düşürdük. Numaralarımız kontrol edilebilir veya loglar.

Bana gelecek olursak Dragunov birliğinde başlayan olay buralara kadar uzadı. Sizi bulunduğunuz bölgede ilk biz vurduk Theo karakteri Fazzini karakterinin masasında beni vurduğu için Fazzini de beni yanına alarak konu bu sürecr kadar sürdü. Keşke açmadan önce biraz yaşanılanları düşünüp açsaydın şikayetini. İyi roller.

#2 - 21.03.2021 21:02
Öncelikle selamlar,

Şimdi ilk değinmek istediğim konu biz seni kaçırmadık telefonla arayıp bunu adminler loglardan kontrol edebilir, ikinci konuya gelirsek ise zaten iki aile arasında bir savaş var ve biz seni toplantı da yüzünü gördük yani Bogdani ailesinden olduğunu biliyoruz. Ve ben olaydan önce adamlarıma şehire inicez ve Bogdani ailesindeki kişileri arayıp vurup bana getirmelerini istedim. Bir süre zaten şehiri geziyorduk üç araba halinde ve garajın önünden geçerken seni gördük ve düşürdük olay bu kadar. Son olarak demek istediğim şey ise biz senin tamirci de iş başı yaptığını nasıl bilebiliriz? Ve üstüne biz seni garajın içinde değil önünde vurduk yani belki oradan geçiyordun, bunu biz bilemeyiz bu yüzden dediğim gibi seni gördük ve düşürdük. Eğer bizim seni oyuna getirdiğimizi felan sanıyorsan admin yardımlarıyla loglardan bakılıp herşey kontrol edilebilir. İyi roller/ İyi forumlar.

#3 - 21.03.2021 22:33
Öncelikle selamlar,

Şimdi ilk değinmek istediğim konu biz seni kaçırmadık telefonla arayıp bunu adminler loglardan kontrol edebilir, ikinci konuya gelirsek ise zaten iki aile arasında bir savaş var ve biz seni toplantı da yüzünü gördük yani Bogdani ailesinden olduğunu biliyoruz. Ve ben olaydan önce adamlarıma şehire inicez ve Bogdani ailesindeki kişileri arayıp vurup bana getirmelerini istedim. Bir süre zaten şehiri geziyorduk üç araba halinde ve garajın önünden geçerken seni gördük ve düşürdük olay bu kadar. Son olarak demek istediğim şey ise biz senin tamirci de iş başı yaptığını nasıl bilebiliriz? Ve üstüne biz seni garajın içinde değil önünde vurduk yani belki oradan geçiyordun, bunu biz bilemeyiz bu yüzden dediğim gibi seni gördük ve düşürdük. Eğer bizim seni oyuna getirdiğimizi felan sanıyorsan admin yardımlarıyla loglardan bakılıp herşey kontrol edilebilir. İyi roller/ İyi forumlar.

"Bogdani ailesindeki kişileri arayıp vurup bana getirmelerini istedim. Bir süre zaten şehiri geziyorduk üç araba halinde ve garajın önünden geçerken seni gördük ve düşürdük" diyorsun ama beni vuracak kişi ilk o tamirciye değil mekanıma bakar. Beni aradıklarından 4 dakika sonra bir bakıyorum 3 araba adam gelip beni vuruyor. Şehirde bizi arıyorsanız 3 araba şehirin farklı yerlerine bakması gerekirken son hızla tamirci önünü basıp tarıyorsunuz bak sen şu işe. Madem sen adamlarına Bogdani ailesinde ki herkesi vurup getirmelerini istiyorsun neden yanıma gelen ilk araba sen oluyorsun? Beni arayan kişinin sizinle bir bağlantısı olmadığını söylüyorsun o adam niye arabasını yaptırmaya gelmedi? Her şey tesadüf dimi gerçekten. Ben çoğu olayın mixing olduğunu düşünüyorum daha da bir şey yazmak istemiyorum yetkililerin doğru kararı vereceğine inanıyorum.
« Son Düzenleme: 21.03.2021 22:41 IDGAF »

#4 - 21.03.2021 23:23
Öncelikle selamlar,

"Bogdani ailesindeki kişileri arayıp vurup bana getirmelerini istedim. Bir süre zaten şehiri geziyorduk üç araba halinde ve garajın önünden geçerken seni gördük ve düşürdük" diyorsun ama beni vuracak kişi ilk o tamirciye değil mekanıma bakar. Beni aradıklarından 4 dakika sonra bir bakıyorum 3 araba adam gelip beni vuruyor. Şehirde bizi arıyorsanız 3 araba şehirin farklı yerlerine bakması gerekirken son hızla tamirci önünü basıp tarıyorsunuz bak sen şu işe. Madem sen adamlarına Bogdani ailesinde ki herkesi vurup getirmelerini istiyorsun neden yanıma gelen ilk araba sen oluyorsun? Beni arayan kişinin sizinle bir bağlantısı olmadığını söylüyorsun o adam niye arabasını yaptırmaya gelmedi? Her şey tesadüf dimi gerçekten. Ben çoğu olayın mixing olduğunu düşünüyorum daha da bir şey yazmak istemiyorum yetkililerin doğru kararı vereceğine inanıyorum.

Ya arkadaşım bak çocuk demişki üç araba geziyorduk o sıra tamirhane önünden geçerken seni gördük. Mixing'e dayamışsın olayı aynen üç araba farklı yerdeydik bir anda ışınlanıp yanına geldik çok haklısın. Meyer karakteri o tamirhane sahibinin yakını ve sizleri o tamirhanede iş başı yaparken çoğu kez gördüm. Artık şu araba tamir olayınıda kapat adminler her şeyin en iyisini bilir gerekirse loglara bakılır bu şikayet için daha fazla savunma gelmeyecek çünkü hep aynı şeyler dönüp dolaşıyor.

#5 - 21.03.2021 23:53
Öncelikle selamlar,

Dostum gerekli açıklamamı yaptım adminler loglardan bakıp kontrol edebilir, daha fazla açıklama yapmayacağım şikayetin en kısa zaman da yanıtlanmasını istiyorum.

#6 - 22.03.2021 19:54
Tanıklığımı onaylıyorum modifiye yaptırmaya gittiğimde şahıs yerde baygındı.

#7 - 04.04.2021 14:29
Yetersiz kanıt, şikayet kapatılmıştır. K&A