İyi görevler, öncelikle olayın başlangıç kısmını anlatmak isterim...
Motorumla giderken Ozzy adlı arkadaş motoruma çarpıyor,
"YAVAŞ" yazıyorum, direk agresif role çevirip küfür ediyor, bu olay "HOOD DIŞI" gerçekleşiyor...
Ardından bana küfür ettiği için ben de ona küfür ediyorum, o sırada direk olarak Raghnall karakteri yanına geliyor.
İhlal açıklama kısmına; "FAZLASIYLA KİNLENMİŞ OLUCAK Kİ" yazmış bu da ayrı bir komik olay..
Ozzy karakteri "amına kodumun orospusu" yazarak ortamı kızıştırma olayını daha üst seviyeye taşıyor ve kendi onaylı hood bölgesinin içine çekiliyor.
İki birlik arasında husumet olduğunu biliyorum ve o sırada bir arkadaşımı arıyorum telefondan, motorcuları vurucağımı söylüyorum, ve o sırada Raghnall karakteri "motorcu senin babandır" demesi karakterin şartellerini attırıyor ve, onlara sıkıyor. Yönetilen karakterlerin bir ağırlığı ve bir sınırı vardır, genel konuşuyorum. Onaylı hood içine kaçtığında zaten vurmayı bırakıp gidiyorum, Ozzy ve Raghnall karakterlerinin laf atması çok uzamasaydı, vurma rolü de olmayacaktı. Bir trafik kazası yüzünden vurulma olmadı, Ozzy karakteri saçma rol yapıp karşısındaki kişinin kim olduğunu bilmeden rol yapıyor. SS'lerde de görüldüğü gibi, agresif yapmıyorum. İlk küfür eden Ozzy karakteri olduğu için bu duruma sinirlenip ben de ona küfür ediyorum.
SS;