Konu: Isidora_Pollard DM kural ihlali  (Okunma sayısı 402 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.03.2021 17:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Isidora_Pollard @yakışıklı

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Raghnall_Rolland , Ragnar_Rochelle

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.43

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM FEAR RP
Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi gelio bana çarpıyor ben aracı sürmeme rağmen sonra sözlü tartışma oluyor, fakat kişi fazlasıyla kinlemiş olucakki silahla bizi vurma derecesine kadar gelebiliyor özellikle Onaylı hoodumun içindeyim

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 21.03.2021 17:13 Ozi_ »

#1 - 21.03.2021 17:10

Burada ise kişi fazla tuturamıyor olaki sadece motorumun canı azalıyor.

#2 - 21.03.2021 17:19
Şunları eklemek istiyorum bende oradaydım kişi bana sıkmadı fakat Ozzy Rochelle ile ufak bir araba kazası yaşadılar ve kişi hemen aşırı agresif role bağlayıp küfürler savurmaya başladı. ardından silahını çıkartıp onaylı hood bölgesindeki bir kişiye ateş etmeye başladı.

#3 - 21.03.2021 17:27
Şahitliğimi onaylıyorum, bir trafik kazası yüzünden silah çekmek kural ihlali diye biliyorum. Ayrıca Onaylı Hood'da sıktı.

#4 - 21.03.2021 17:37
İyi görevler, öncelikle olayın başlangıç kısmını anlatmak isterim...
Motorumla giderken Ozzy adlı arkadaş motoruma çarpıyor,
"YAVAŞ" yazıyorum, direk agresif role çevirip küfür ediyor, bu olay "HOOD DIŞI" gerçekleşiyor...
Ardından bana küfür ettiği için ben de ona küfür ediyorum, o sırada direk olarak Raghnall karakteri yanına geliyor.
İhlal açıklama kısmına; "FAZLASIYLA KİNLENMİŞ OLUCAK Kİ" yazmış bu da ayrı bir komik olay..
Ozzy karakteri "amına kodumun orospusu" yazarak ortamı kızıştırma olayını daha üst seviyeye taşıyor ve kendi onaylı hood bölgesinin içine çekiliyor.

İki birlik arasında husumet olduğunu biliyorum ve o sırada bir arkadaşımı arıyorum telefondan, motorcuları vurucağımı söylüyorum, ve o sırada Raghnall karakteri "motorcu senin babandır" demesi karakterin şartellerini attırıyor ve, onlara sıkıyor. Yönetilen karakterlerin bir ağırlığı ve bir sınırı vardır, genel konuşuyorum. Onaylı hood içine kaçtığında zaten vurmayı bırakıp gidiyorum, Ozzy ve Raghnall karakterlerinin laf atması çok uzamasaydı, vurma rolü de olmayacaktı. Bir trafik kazası yüzünden vurulma olmadı, Ozzy karakteri saçma rol yapıp karşısındaki kişinin kim olduğunu bilmeden rol yapıyor. SS'lerde de görüldüğü gibi, agresif yapmıyorum. İlk küfür eden Ozzy karakteri olduğu için bu duruma sinirlenip ben de ona küfür ediyorum.

SS;
Spoiler: GösterGizle

#5 - 21.03.2021 17:43

Burada ise kişi fazla tuturamıyor olaki sadece motorumun canı azalıyor.

Attığın bütün sslerin hepsi aynı ve, bu fazla tutturamıyor kısmına gelicek olursak... İlk olarak sana değil Raghnal karakterine sıkıyorum, Raghnall karakteri "motorcu senin babandır" dediği için. İlk olarak onu hedef alıyorum, uzi silahı zaten çok fazla vurmuyor, bununla övünmen trajikomik
... Aklın sıra küçük düşürmeye çalışıyorsun Ozzi Romanov karakterindeki rollerini çok iyi biliyorum  O:-)

#6 - 21.03.2021 23:35
Vurduğunu inkar etmiyor olasın ki çok iyi rol yapmışsın gibi bana saldırman trajikomik oluyor aslında, direk savunma yapmak yerine  5 6 ay öncesine gitmekde trajikomik :garip:

#7 - 21.03.2021 23:43
İyi görevler, öncelikle olayın başlangıç kısmını anlatmak isterim...
Motorumla giderken Ozzy adlı arkadaş motoruma çarpıyor,
"YAVAŞ" yazıyorum, direk agresif role çevirip küfür ediyor, bu olay "HOOD DIŞI" gerçekleşiyor...
Ardından bana küfür ettiği için ben de ona küfür ediyorum, o sırada direk olarak Raghnall karakteri yanına geliyor.
İhlal açıklama kısmına; "FAZLASIYLA KİNLENMİŞ OLUCAK Kİ" yazmış bu da ayrı bir komik olay..
Ozzy karakteri "amına kodumun orospusu" yazarak ortamı kızıştırma olayını daha üst seviyeye taşıyor ve kendi onaylı hood bölgesinin içine çekiliyor.

İki birlik arasında husumet olduğunu biliyorum ve o sırada bir arkadaşımı arıyorum telefondan, motorcuları vurucağımı söylüyorum, ve o sırada Raghnall karakteri "motorcu senin babandır" demesi karakterin şartellerini attırıyor ve, onlara sıkıyor. Yönetilen karakterlerin bir ağırlığı ve bir sınırı vardır, genel konuşuyorum. Onaylı hood içine kaçtığında zaten vurmayı bırakıp gidiyorum, Ozzy ve Raghnall karakterlerinin laf atması çok uzamasaydı, vurma rolü de olmayacaktı. Bir trafik kazası yüzünden vurulma olmadı, Ozzy karakteri saçma rol yapıp karşısındaki kişinin kim olduğunu bilmeden rol yapıyor. SS'lerde de görüldüğü gibi, agresif yapmıyorum. İlk küfür eden Ozzy karakteri olduğu için bu duruma sinirlenip ben de ona küfür ediyorum.

SS;

Öncelikle ilk küfür etmemin sebebi telefonla arıyıp ne yapıcağını tahmin etmem üzerine ediyor olucağım ki kişinin silah çekmesi için ağır bir küfürde değil.
Hood içine çekildiğini görüyorum demişsin ama hoodumun içindeyken bana mermi geliyor, sıkıyorsun.
Ayrıyeten motorcu senin babandır kelimesi ise bir adama silahla sıkma sebebi değildir bile.
Olayı kızdırmam diyorsun ama telefonda yaptığın konuşma Raghnall'ıda kızdırabilir benide? senin değiğin kelimeler motorcu senin babandır kelimesinde kat kat kışkırtıcı bir cümle.

#8 - 22.03.2021 09:04
Keyfine göre sıkmışsın ve kendince bahane üretiyorsun. Senin telefonda motorculardan 1 veya 2 ceset çıkmasının sorun olmadığını belirliyorsun ve ben sana " moturcu senin babandır " dediğimde sinirlenip direk beni hedef alıyorsun? Gerçekten komik durumdasın, herneyse admin kararını bekleyelim. Bildiğim kadarıyla gerçek hayatta biri sana " motorcu senin babandır " dediğinde düşmanı olduğun mahallede Uzi çıkartıp sıkmazsın.

bkz.
« Son Düzenleme: 22.03.2021 11:00 Rosta »

#9 - 22.03.2021 11:05
Keyfine göre sıkmışsın ve kendince bahane üretiyorsun. Senin telefonda motorculardan 1 veya 2 ceset çıkmasının sorun olmadığını belirliyorsun ve ben sana " moturcu senin babandır " dediğimde sinirlenip direk beni hedef alıyorsun? Gerçekten komik durumdasın, herneyse admin kararını bekleyelim. Bildiğim kadarıyla gerçek hayatta biri sana " motorcu senin babandır " dediğinde düşmanı olduğun mahallede Uzi çıkartıp sıkmazsın.

bkz.

İlk olarak yaptığınız rol, kışkırtmaya yönelik bir roldür. İkinci olarak sen vice şehiri polis departman görevlisisin, İL-LEGAL bir arkadaşının yanına sığınman saçma roldür. Sen bir polissin, senin buffalo hoodun'a kaçman zaten yanlış.