Keyfine göre sıkmışsın ve kendince bahane üretiyorsun. Senin telefonda motorculardan 1 veya 2 ceset çıkmasının sorun olmadığını belirliyorsun ve ben sana " moturcu senin babandır " dediğimde sinirlenip direk beni hedef alıyorsun? Gerçekten komik durumdasın, herneyse admin kararını bekleyelim. Bildiğim kadarıyla gerçek hayatta biri sana " motorcu senin babandır " dediğinde düşmanı olduğun mahallede Uzi çıkartıp sıkmazsın.
bkz.
İlk olarak yaptığınız rol, kışkırtmaya yönelik bir roldür. İkinci olarak sen vice şehiri polis departman görevlisisin, İL-LEGAL bir arkadaşının yanına sığınman saçma roldür. Sen bir polissin, senin buffalo hoodun'a kaçman zaten yanlış.
Ben bu arkadaşı tanımıyorum, daha önce karşılaşmadım ve Buffalo Hood'na falan da kaçmadım, zaten oradaydım. Sizin trafik kazası yüzünden tartışdığınızı görünce gelip gerginliği azaltmaya çalıştım ama sen telefon ile birini arayarak kışkırtıcı söylemlerde bulundun, silah ile sıkmak için de bir bahane bulup benim sana " motorcu senin babandır " dememden faydalandın. Kişi ile daha önce tanışmadım ve/veya role girmedim, ortamdaki gerginliği azaltmak için geldim. Hood'a falan da
saklanmadım,
zaten oradaydım.
Vurduğunu inkar etmiyor olasın ki çok iyi rol yapmışsın gibi bana saldırman trajikomik oluyor aslında, direk savunma yapmak yerine 5 6 ay öncesine gitmekde trajikomik 
5-6 ay öncesine gitmeye hiç gerek yok.. 
Açtığın şikayete bak, konu düzeni yok ve olayı açıklayış şekline baktığımda... Bu dediğin gerçekten komik.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi gelio bana çarpıyor
---------------------

Buna da şahitlik yapabilirim, trafik kazası için demedi bunu. Sen telefon ile arayıp kışkırtıcı cümleler kurduktan sonra söyledi ki sen bunu da bir bahane olarak aldın ve
Uzi model silahın ile sıktın.