Selamlar. Timur Sarkisyan karakterine ödünç olarak benim aracılığımla AK-47 verildi. Isaiah Wiggins ile dört ya da beş gün önce role girip bizden almıştı. Gece ekran götüntüsünde görüldüğü gibi o saatlerde benim işim bitti, silahı teslim edeceğim dedi. Kendisini hood bölgemize çağırıp silahı alacaktım. Açık bir alanda olmasın diye konumumuzu değiştirdik. /silahbirak yaptığı gibi /silahtut yaparak silahımı alacaktım fakat Stanley Parsons karakteri yanımızda olmamasına/görememize rağmen (?) bir anda silahı aldı ve sistemsel emote gördük. Eskiden bizim birliğimizde rol yapan birisiymiş, iletileri gözüküyor. Rol ortamı v1 oyuncularından oluşuyordu, şu an ki forum hesabında v3 olarak görünüyor.
@ballantine ile iletişime geçtiğimde "İnkâr ediyor, silahın onda olmadığını söylüyor" demişti. Muhtemelen aktarım söz konusu. Ballantine adlı yetkili "Siz şikayeti açın, ben logları kontrol edeceğim, unutulmaması adına şikayet dursun, dönüş yapacağım ve üzerine düşeceğim" demişti. Şikayeti bunun için açtık, şahitliğimi onaylıyorum.