Konu: Dushane Kamulete | Non-Rp  (Okunma sayısı 196 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.03.2021 15:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dushane Kamulete | @Dipsy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Rolde bulunan diğer VCPD üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.03.2021 | 21:15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non-Rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs bir sanchez ile kovalamaca başlattı, El Corona'da bisikletine binip kaçmaya çalıştı. Ekipler tarafından kendisine çarpıldı, sistemsel olarak bisikletten düştü ve hiçbir rol yapmadan bisiklete binip devam etmeye çalıştı. Deon Joseph adlı VCPD üyesi tackle uygulayarak onu düşürdü. Fakat buna da uymadı ve kaçmaya devam etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): OOC bir cezalandırma olacaksa İC jail ile birlikte atılmasını talep ediyorum. 1.26 [ KKD ] 180 dakika.

#1 - 18.03.2021 15:34
"gerçeksampsavaşçısı" Videoda da görüldüğü üzere ekip aracı sadece bisiklete çok ufak dokunuyor ve sistemsel düşüyorum ve geri binip geri kaçıyorum. Attığın beanbag ise değmiyor bile neyse Deon karakterinin attığı tackle sistemsel sadece emote çıkıyor herhangi bir düşme falan olmadı karakterim bisiklet ile oradan uzaklaştı fazla bir şey söylemeyeceğim.

#2 - 18.03.2021 15:39
Youtube'da videomu nasıl adlandırdığımın seni ilgilendireceğimi sanmıyorum. Sistemsel olarak düşüp/düşmemeye bakıyorsun. Zaten Beanbag konusunu açmadım bile.
" bisikletten düşme falan olmadı " videoda görüldüğü gibi bisikletten düşüyorsun ve burada RolePlay oynuyoruz. Deon'un sana tackle uygulayıp sistemsel etki etmemesi birşeyi değiştirmiyor. Gördüğün gibi ; " Deon Joseph Dushane Kamulete'nin üzerine atlar. " diyor. Burada o arada sen bisiklete bindiğin için etki edeceğini sanmıyorum. Tarafımca daha fazla yanıt gelmeyecektir. Admin kararını bekleyebiliriz.

#3 - 18.03.2021 15:45
Olay yerinde, arkada bisikletle Dushane'i izliyordum. Dushane hiç bir şekilde beanbag zaten tutmuyor,  normalde beanbag çok uzak bir mesafeden bile iş görüyor, fakat şahıs  önünde dikilen 1.80 metrelik adama beanbag tutturamıyor. Ve senin arkadaşının üzerine atlama emotesini verdiğinde, Dushane zaten çoktan gitmiş oluyor olay yerinden.  Ayrıca sizin araç ile Dushane ezmeniz kural ihlaline girer.
Merhaba, ezme gibi bir durum yok öncelikle onun için CAR DM kapsamında şikayet açabilirsiniz. Konuda sizi etiketlediğimi sanmıyorum, burada zaten beanbag konusunu bile açmadım. Beanbag işlemiyor zaten, evet. Olayda sizi kovaladığımızı da sanmıyorum, videoda da görünmüyorsunuz. Gerekli kanıtlar sunarak ileti gönderebilirsiniz. Lütfen konuyla alakasız olduğunuz alanlara ileti göndermeyin.

Attığım ek iletiden sonra iletilerini silmiş konuya dahil olmayan arkadaşımız.

« Son Düzenleme: 18.03.2021 15:51 Rosta »

#4 - 18.03.2021 15:48
Ek ileti : @Smfdb.nika dediğim gibi Beanbag konusu bile yok olayda. İleti göndermenizin sadece ileti göndermek için olduğunu düşünüyorum..

#5 - 18.03.2021 15:52
Discord SS'leri her zaman geçersizdir, konuyla alakan yok diyorsun, yazdığım savunma ağır geldiği için çekmemi talep ediyorsun, savunmayı geri çekiyorum. Fakat sen sonradan beni olaya yine katıyorsun. Böyle yapıcaksan savunmalarımı geri koyucağım. Discord SS'i atmakla bir daha yormayın kendinizi.
Evet, geçersizdir. Sizi şikayette bulunmuyorum zaten. Sadece konu ile alakasızsınız, size şikayet açmadım. Konu ile alakasız olduğunuz bölüme daha fazla ileti göndermemeniz amaçlı söylemiştim. Yazdığınız savunma ağır vs. değil. Konu size yönelik olmadığından savunma yapmanızın bir anlamı yok sanırım. Savunmanız zaten konuda adını bile geçirmediğim BEANBAG ile alakalı. Beanbag savunmasını bir kenara bırakalım, zaten şikayette geçmiyor. Tekrar ediyorum, beanbag işlemiyor. Evet.

#6 - 18.03.2021 15:57
Konu ile alakam yoksa, beni savunma yapma yerine koyamassın. Olaya dahil etmessen beni sevinirim.
Onu söylemeye çalışıyorum bende, daha fazla ileti göndermenizin anlamı yok. :)

#7 - 18.03.2021 16:25
Benim ile alakası yoksa, benim ile ilgile olan savunmaları silebilirsin, boşa kalabalık yapmaya gerek yok.
İstediğin kadar yazabilirsin iletiye, sana karşı ileti göndermeyeceğim. Gönderdiğin iletileri konuyu kirletmek amaçlı olduğunu düşündüğüm için moderatöre rapor ettim. Tarafımca sana daha fazla yanıt gelmeyecek.

#8 - 18.03.2021 16:30
Buraya ileti  yazdım, benden silmemi talep ettin. Silincede tekrar olaya beni kattın. Hiç sorun değil.
H-mm.. Evet, evet.

#9 - 18.03.2021 16:47
"gerçeksampsavaşçısı" Videoda da görüldüğü üzere ekip aracı sadece bisiklete çok ufak dokunuyor ve sistemsel düşüyorum ve geri binip geri kaçıyorum. Attığın beanbag ise değmiyor bile neyse Deon karakterinin attığı tackle sistemsel sadece emote çıkıyor herhangi bir düşme falan olmadı karakterim bisiklet ile oradan uzaklaştı fazla bir şey söylemeyeceğim.
Merhaba, attığım beanbag işlememiş olabilir fakat Deon karakterin attığı tackle sistemsel de işlenmişti, o sırada f bastığınız için sizde anim gözükmedi. Deon Joseph karakterini incelediğinde oldukça güçlü olduğunu da görebilirsin, iyi günler.

Ek olarak, uyarmak bana düşmez fakat ilgisi olmayanlar lütfen bir şikayete yorumunu katmasın. :)