Sandking'den hidroliğin kaldırılması benim fikrimce saçma olur, zaten sunucu kurallarında hidrolik ile gişeden geçmek, yüksek bir bariyerden atlamak zaten Non RP Driving.
Sunucu da Sandking için getirilebilecek tek özellik, hızının düşürülmesi ve nitro kaldırılması. Onun dışında araç zaten off road ve tank gibi araba. Bu hidrolikten faydalanarak gişelerden geçen oyuncular zaten %100 cezalandırılmalı ki zaten yapılan kural ihlali.
Fakat şöyle bir şey var, sunucu da Sandking dağa kaçtığınca Non RP diyen PD üyeleri var, kendileri de Premier-Bullet-Cheetah ile dağa 120-130'la çıkıyor.
Sırf bu konular yüzünden Sandking'den hidrolik kaldırılırsa, PD üyelerinin de Sandking pursuitinde, Sandking dağa çıktığında PD üyeleri Premier-Bullet gibi araçlarla dağa çıkmamalı. PD'de Rancher diye bir şey var, siz Sandking sizden full kaçıyor diye böyle diyorsunuz, çoğu Sandking sürücülerinin de yaklaşımı benim şeklimde. "Bir kaç tanıdığımdan yola çıkarak söyledim."
Şuan ki yazdığım yorum, sadece benim şahsi fikrim. Kimseye karşı gönderme, asabi bir yorumlama yapmıyorum.
Destekleyeceğim bir konu olmalıysa, Nitro veya hız düşürülmesinden yanayım. Hidroliğin kaldırılması, sadece PD'lerin Sandking'i daha kolay yakalaması için göz önüne koyulan bir seçenek.