Konu: Temontez_Mayfield DM,Emotesiz ateş.  (Okunma sayısı 297 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.03.2021 01:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Temontez_Mayfield  @Gangbanger

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.03.2021 23:50 23:57 arası veya civarı.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   DM ve Emotesiz ateş.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, olayı kısa bir şekilde açıklayacağım ve netleştireceğim.  @Gangbanger ve ekibi uzun bir süredir hoodumuzun içinde Sanchez marka motorlar ile dolaşıyordu.Bende bundan rahatsız olarak "ROL" yapmak istedim ve konuşacaktım. Temontez_Mayfiedl adlı karakteri şehir içinde bir süre aradım ve buldum.Konuşmak istediğimi ve üzerimde silah olmadığını söyledim.Daha sonra Pizza Stack arkasında rol yapacaktık,en azından ben öyle düşünmüştüm fakat @Gangbanger  ve arkadaşları direkt olarak sıkmaya başladı ve Temontez_Mayfield karakteri ilk mermiyi emotesiz olarak gerçekleştirdi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu tarz şeylerin zannettimler ile olacağını sanmıyorum ,dm atacağız diye elinin ayağının birbirine dolaşmasına gerek yok bence sakin olabilirsin. :vice:
« Son Düzenleme: 17.03.2021 01:16 Zakhaev »

#1 - 17.03.2021 01:56
Savunmamı yarın yapacağım.

#2 - 17.03.2021 19:20
Öncelikle gelelim Dm yerine, DM dediğiniz yer rolsüz direkt sıkmadır. Rolde öyle bir şey göremiyorum, zaten görsem bile sen kanıtlayacak bir ss bile atmamışsın. Bunun arkasında bir rol var, hoodunuzda boşuna 3 motor dolu olarak gezmiyoruz, GS9 setimizden birisini öldürdüğünüz için bizde intikam olarak Shooter dediğimiz çeteyi toplayıp size ateş açmaya geldik. Burada DM'lik bir şey yok yani @KSZ ile yaptığımız rolde bu da geçiyordu.

Emote kısmına gelirsek, anlık olacak bir şey zaten seni düşürüp emote verseydim olmazdı, ben sadece bir tane sıktım hemen sol üste baktığımda emote yerine chat attığımı gördüm, videoda da görülecektir, hemen düzeltip sıkmaya devam ediyorum. Lütfen düştüğünüz gibi açık arayıp şikayet açmayı bırakın. Düşman olduğumuzu biliyorsunuz.

Eklemek gerekirse, bence bunda çok fazla büyütülecek bir şey yok, minik bir hata ve hemen düzeltiyorum.

#3 - 17.03.2021 23:18
Buffalo oluşumu ile düşman olduğunu söylüyorsun,sizinle ne tarafımızca bir rolün yapıldığını veya sizle düşman olmamızı gerektirecek bir rol olduğunu hatırlamıyorum buna bütün birlik üyelerimizde onaylayabilir.DM atmadığını iddia ediyorsun rol döndü diyorsun, chat'a ufak tefek bir şeyler yazıp daha sonra ateş etmek rol mü oluyor?Bana göre değil.
Emotesiz ateşe gelecek olursak yaptığın ne olursa olsun bir ihlal ve yalnış,bu sebepten dolayı cezalandırılman gerektiğini düşünüyorum.
Senin isteklerin doğrultusunda şikayet açıcak veya açmayacak değilim.Gerisi yetkili kararı.

#4 - 18.03.2021 00:00
O role dahil olan birisi olarak DM hakkında ufak bir yazı yazacağım.
İlk olarak yapılan rol yaklaşık iki saatlik dönen bir rol gerekli ekran görüntülerini alt alta sıralayacağım.

İlk olarak Brystal birliğinden gelip bize ittifak talep ettiler. Bu rol yaklaşık üç-dört gün önce yapıldı. Bize vurmamızı ve savaşmamızı söylemişlerdi. Kendimizi kanıtlamak istiyorduk. Her şey tamamen rolsel gerçekleşti. Buffalo Bar reklamları veriliyordu o sıra iki motorcu ile karşılaştık. Kendilerinin Buffalo birliğinde rol yapmasını OOC bir şekilde bilmemize rağmen gidip IC şekilde teyit etmek istedik ve IC olarak sorduk. Onları vuracaktık fakat rol gereği elimizden kaçtılar. Etrafta bir süre arayışa geçtik. Yeleği olan kişileri sorguladık, motorculara bakındık ve düz bir şekilde giderken Miguel Padro geldi ve bizi Ganton GYM arkasına davet etti. Tedirgin olduk ve neden oraya gideceğimizi sorduk. Amacımız zaten birisini vurmaktı. İtiraz ettik ve başka yerde konuşalım dedik. Pizza Stack arkasına çektikten sonra orada vuruldu. Olayı uzatmayacağım rollerin hepsini teker teker sıralı şekilde alt alta atıyorum. SS'ler bende bulunuyordu eklemek istedim.

Brystal'den gelip ittifak istemelerinin rolü.

Spoiler: GösterGizle

Arayış içine girmemiz, tarih belli.

Miguel'in bizi GYM arkasına çağırdıktan sonra itiraz etmemiz ve Pizza Stack arkasına gitmemiz. Orada şahısın vurulması kendi sslerinde gözüküyor.

#5 - 18.03.2021 01:00
Yazdığım şeyi anlamamış olduğunu varsayıyorum. Kendi aranızda role girip kendi oluşumunuzu Buffalo'ya düşman ediyorsunuz.SS'lerde düşmanlık içeren mantıklı bir sebep halâ göremedim çünkü rolün özeti "onlar düşman ise bizde düşmanız hadi sıkalım diyor."Fakat bizim Grimey Shooters Nine Crips - GS9 adlı oluşumun ve üyelerinin varlığından ve bize düşman olduklarından bize sıktıklarında haberder oluyoruz ::)
Daha fazla birşey yazmayacağım yetkili kararına bırakıyorum.

#6 - 18.03.2021 01:14
Yazdığım şeyi anlamamış olduğunu varsayıyorum. Kendi aranızda role girip kendi oluşumunuzu Buffalo'ya düşman ediyorsunuz.SS'lerde düşmanlık içeren mantıklı bir sebep halâ göremedim çünkü rolün özeti "onlar düşman ise bizde düşmanız hadi sıkalım diyor."Fakat bizim Grimey Shooters Nine Crips - GS9 adlı oluşumun ve üyelerinin varlığından ve bize düşman olduklarından bize sıktıklarında haberder oluyoruz ::)
Daha fazla birşey yazmayacağım yetkili kararına bırakıyorum.

Bize paslanan rol bu, dostumun düşmanı düşmanımdır mantığı. Karşı taraf bize itibar sunuyor. İllegal bir yaşamda itibarın ne kadar önemli olduğunu sen daha iyi bilirsin diye varsayıyorum. Bizim karakterlerimiz durduk yere toplanıp vurmuyor. Böyle bir rol var ve böyle bir rolün üzerine gidilerekten yaklaşık bir buçuk saatlik araştırmanın sonucunda bir kişi düşürülüyor. Biz kız çocuğu rolü yaparak devam edemezdik. Birisinin illegal rol paslaması lazımdı ve bizimde rolümüz bu idi. Varlığımızı bilmediğinizden değil, uzaktan gizli gizli izlediğini ben kendim biliyorum.  ::)

Her şey rollü ve kurallı gerçekleşti. Yanlış bir şey olmadı. Arkadaşım emote yerine yanlış bir şey gönderiyor ve saniyesinde düzeltiyor. Ortada her şey. Yönetici kararı diyebiliriz.  :-\

#7 - 18.03.2021 23:08
Merhabalar,
yukarıdaki videoda da görüldüğü gibi bir kural ihlali var ve ne kadar yanlışlıkla yapmış olsanız da ceza almanızı gerektirecek bir ihlal. Bu yüzden Temontez karakteri ceza alacak.

İyi forumlar.