Konu: Non RP- NonRP Driving- CR  (Okunma sayısı 473 defa)

#10 - 17.03.2021 00:16
Size 100 ile felan çarpmadım, hızım 30 felandı, kanıdınız varsa sunabilirsiniz, Eveeet, baylar tüm herşeyin kanıdını sundum varmıdır başka söyleyeceğiniz iftira?

Hani videodaydınız ya, b kanalından kışkırtıcı konuştunuz ya aç kanıt videodayım felan dediniz, atabilir misiniz kanıdınızı madem böyle bir iddaanız var.  :vice:

#11 - 17.03.2021 12:51
Ahh,ah senin yaşın kadar benim roleplay geçmişim var chatlog hiçbir sunucuda kanıt olarak sunulamaz? İstediğin gibi değişebilir çünkü... :) İkinci attığın chatlogta kimsenin isimi yok ben o olayı anlamadım başka bir olayla mı karıştırdın. Sen motosiklete araçla çarptığını kendin itiraf ediyorsun mtadan gelmişiz. :D 30 levelsin ve roleplay hakkında bilgin yok gerçekten üzücü.  :o

#12 - 17.03.2021 14:14
MTA'dan gelmiş olmamız yada sunucuya yeni başlamış olmamız suçlu olduğumuzu teşkil etmiyor. Şahıs burada  OOC olarak direkt şahsımıza hakarette bulunuyor(yeni yetmesiniz anlamına getiriyor), bunu tamamen şahsi algılıyorum. VİCE adminleri; lütfen bunları da göz önünde bulundurarak karar veriniz. Teşekkürler.

#13 - 17.03.2021 21:41
Kimse size yetmesiniz demedi, oyuna kimse zaten 30 levelden başlamadı, oyuna yeni başlamak acizlik felan değil, kendiniz yeni laflar üreterek size cidden yetme dediğimimi kastediyorsunuz? Üzücüü.

#14 - 17.03.2021 21:41
Ahh,ah senin yaşın kadar benim roleplay geçmişim var chatlog hiçbir sunucuda kanıt olarak sunulamaz? İstediğin gibi değişebilir çünkü... :) İkinci attığın chatlogta kimsenin isimi yok ben o olayı anlamadım başka bir olayla mı karıştırdın. Sen motosiklete araçla çarptığını kendin itiraf ediyorsun mtadan gelmişiz. :D 30 levelsin ve roleplay hakkında bilgin yok gerçekten üzücü.  :o
Farklı bir olay ile karıştırdığım yok, gelip takip edip orada korna spam attığınızın ss leri tüm herkesi ezip korna spam atıyordnuz idlewood daki rolcülerin çığlık sesleri onlarda, Kusura bakmayın, fakat yaşımı felan bilmeden böyle yorumlar yapmanız neyse pffs, cidden sizinle burada forumu meşgul edip sidik yarıştıramayacağım, yaşım kadar rol yapmışlığınız olsaydı, inanın kaza rolüne uyumsuzluk yapmazdınız, video aldım uymucam bu role dediniz gittiniz, videonuzu atmadınız, sizi bekliyorum, iyi forumlar.  :vice:
« Son Düzenleme: 17.03.2021 21:50 Müphthela »

#15 - 17.03.2021 21:42
Size 100 ile felan çarpmadım, hızım 30 felandı, kanıdınız varsa sunabilirsiniz, Eveeet, baylar tüm herşeyin kanıdını sundum varmıdır başka söyleyeceğiniz iftira?

Hani videodaydınız ya, b kanalından kışkırtıcı konuştunuz ya aç kanıt videodayım felan dediniz, atabilir misiniz kanıdınızı madem böyle bir iddaanız var.  :vice:
Konuya odaklanalım, videoyu hala atmadınız atabilir misiniz? :vice:

#16 - 17.03.2021 23:44
Ss'lerin yeterli olduğunu düşünüyorum,sizde videodaydınız. Attığınız crlerin videosunu atarsanız sevinirim.  O:-)

#17 - 18.03.2021 11:17
Fotoğraflarınızda 100 le size çarptığıma dair bir kanıt yok, zaten bu fotoğraf ile kanıtlanamaz size 30 ile çarptım netim kaza rolü yapmadan gittiniz, ki size 100 ile çarpmış olsam bile orada b den ben rol yapmıyorum kaza rolü yapmıcam video aldım şikayet aç diye dalgaya vurdunuz,  kaza rp si yapmak da CR değildir, CR kasıtlı olarak birinin aracını ramlamaktır, forumu bir gözden geçirin derim. birde  ben ic de size gelip bilerek birkereye mahsus çarptım beyfendi, fakat kanıdımda b kanalından kaza rolü yapmayacağınızı ifade ettiniz, gidip şikayet aç istersen dedidiniz,  bende basıp gittim, gidin şikayet açın, kazanın rolünü yapmayacağız demenizde gayeeet açık orta herşey.    :vice:

Bir kere çarptığımıda kazayı yaptığımıda doğruluyorsunuz, kendinizin kaza rolü yapmayacağınızıda doğruluyorsunuz burada, mââlesef iftiralarınızın tüm kanıdı ss imde mevcut, konu direk kilit hayır daha neyi uzatıyorsunuz anlamıyorum, 500 mb lik oyun için burada iftiralarla, yalanlarla uğraşıyorsunuz, ne diyimki, asıl kural ihlali yapıp role uyumsuzlukdan size şikayet açabilirim, kazayı yaptığımıda bu şikayetinizde belirtmişsiniz ve b kanalındanda kaza rolü yapmıcağız diyorsunuz, şikayet açsam size ben haklıyım, fakat cidden size şikayet bile açmayacağım ne yazık ki, tek isteğim kimsenin rol zevkini baltalamayın. Herşeyimin kanıdını attım, tek, tek tüm dediklerinin kanıdını attım, Vice Roleplay adminleri konuyu inceleyip geri dönüş sağlayacaktır, söyleyeceklerim bu kadar, iyi forumlar.  :vice: :vays:
« Son Düzenleme: 18.03.2021 11:27 Müphthela »

#18 - 26.03.2021 13:29
Sen bir motorsiklete rol olsun diye çarpamazsın anlamıyormusun? Discordun tsn varsa geleyim konuşayım Türkçe anlatamıyorum sana.

#19 - 03.04.2021 08:01
@kaanff şikayete kanıt olarak eklediğiniz ekran görüntüleri görünmüyor. Linkleri yenileyin, yeniledikten sonra yorum olarak bunu belirtin lütfen.