Konu: [16.03.2021] Albert George - PD Rolünde /q - PowerGaming - Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 85 defa)

#0 - 16.03.2021 22:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Albert George @mustafakaymaz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.03.2021 - 21:50 - 22:05

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

PD Rolünde /q
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs PD'den kaçtı ve etkisiz hale getirilerek tutuklandı. Bir süre sonra /q attı ve bir süre sonra oyuna girdi. Yapamayacağı şeyler hakkında uyardığımda ise "Boş yapma istersen" dedi. Şahıs kapıya tekme atarak kırmaya çalıştı, hareket alanının az olduğu yerde camı tek bir tekme ile kırıp dışarı atladı ve son olarak elleri arkadan kelepçeli iken telefonunu çıkarttı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şahısa en başta PG yapmamasını ve devamında şikayet açacağımı belirtmiştim. Fakat devam etti ve /q atarak ekip aracından kaçtı.

#1 - 16.03.2021 22:20
Merhabalar Q söz konusu bile değil onu açık açık söyleyeyim sadece bağlantı kopması yaşadım ve ardından IC bir şekilde karakola gittim ve durumu baştan sona anlattım ve memur arkadaşlar birşeyiniz yok suçsuzsunuz bilgisini verdi İD değişmesi ise Bağlantı kopması işte veridiğim emoteler'de gayet antıklı bir şekilde verdim karşı taraf bunu OOC bir şekilde söyledi teşekkürler ilgilendiğiniz için.

#2 - 16.03.2021 22:24
Merhabalar Q söz konusu bile değil onu açık açık söyleyeyim sadece bağlantı kopması yaşadım ve ardından IC bir şekilde karakola gittim ve durumu baştan sona anlattım ve memur arkadaşlar birşeyiniz yok suçsuzsunuz bilgisini verdi İD değişmesi ise Bağlantı kopması işte veridiğim emoteler'de gayet antıklı bir şekilde verdim karşı taraf bunu OOC bir şekilde söyledi teşekkürler ilgilendiğiniz için.

Senin o arka koltukta hareket alanın kısıtılı ben seni düzgün bir dil ile uyardım ama sen devam ettin. PM atmıştım alacaktım ama sen yanlış PM diye geçiştirdin. Bunları açıklamanı istiyorum. Senin üzerine aranma kayıdın hemen açılmıyor, o olayın öncü ekibi benim departmandaki memurlar sizin ne yaptığınızı aranma kayıdı açık olmadığı sürece bilemezler. Senin departmana gidip bunu yapman hiç bir şeyi değiştirmeyecektir. Bence oradaki uyarımda senin üslubun bile yanlıştı. Tarafımca başka bir açıklama gelmeyecek. Gerisini yetkililere bırakıyorum.

#3 - 17.03.2021 18:30
Merhabalar,
şikayet incelendi, Albert karakteri şikayet kapsamında ceza alacak.

İyi forumlar.