Konu: Birden çok kişi, RK ve Birlik liderine aşağılayıcı rol.  (Okunma sayısı 718 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#10 - 19.03.2021 11:24
Konuyla alakam yok ancak şikayet yanlış yere açılmış eğer Kurt Bowman'ın karakterine şikayet açıyorsanız belirtmelisiniz. Yok ben Buffalo birliğine açıyorum diyorsanız bunu oluşum şikayetlerinden açmanız gerekmektedir.
Kişileri yukarıda bildirdiğimi sanıyorum, oluşumdan şikayetçi olsam nereye açacağımı da biliyorum. Üstelik "karakter ismi" belirttiğim yere "Birilk ismi" yazmak pek zor değil.

#11 - 20.03.2021 21:54
Merhabalar,
Fazla uzun tutmayacağım. Arkadaşlar şikayette  "Kişileri defalarca uyardık." demiş ancak fotoğraf çekme rolü öncesinde tarafıma herhangi bir uyarıda bulunulmadı veya herhangi bir rahatsızlık belirtilmedi. Rol gerçekleşirken yönetim ekibinden birine başvurmuş olabilirsiniz ancak yönetim tarafından da tarafıma bir uyarıda bulunulmadı. Ek kısmına gerçekleştirdiğim ilk rolün kesitini video olarak bırakacağım yetkili arkadaşlar incelerse herhangi bir uyarı olmadığını görebilir.

Birlik liderine aşağılayıcı rol kısmına gelirsek, Dyton Lewis'in - Kurt Bowman'ın motorunu yaktığını ve mangal yaptıklarını tüm Vice şehirinde yankılattığı için kendisi de esir durumuna düşünce kültürüne yapılan saygısızlık gereği kendisine Irkçı bir yaklaşımla karşılık veriliyor ve geçici olan tebeşir tozuyla yıkanıp gönderiliyor.

Rolü neden yaptığımın kısmına gelirsek eğer. Yapılan tebeşir tozu rolü ve devamında gerçekleştirilen fotoğraf çekme rolü, kulübe ve şahsa yapılan aşağılama rolünün bir tesiri sonucunda yapılmıştır. Ortada bir ihlal varsa bu iki  tarafında ihlalidir. Rol ve şikayet incelenirken bu hususlarda göz önünde bulundurulursa müteşekkir olurum. Nihai karar her zaman olduğu gibi Yönetim Kurulu'na aittir. Alınacak karar için şimdiden teşekkürler. Keyifli roller, iyi forumlar.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#12 - 21.03.2021 03:28
Merhabalar,
Fazla uzun tutmayacağım. Arkadaşlar şikayette  "Kişileri defalarca uyardık." demiş ancak fotoğraf çekme rolü öncesinde tarafıma herhangi bir uyarıda bulunulmadı veya herhangi bir rahatsızlık belirtilmedi. Rol gerçekleşirken yönetim ekibinden birine başvurmuş olabilirsiniz ancak yönetim tarafından da tarafıma bir uyarıda bulunulmadı. Ek kısmına gerçekleştirdiğim ilk rolün kesitini video olarak bırakacağım yetkili arkadaşlar incelerse herhangi bir uyarı olmadığını görebilir.

Birlik liderine aşağılayıcı rol kısmına gelirsek, Dyton Lewis'in - Kurt Bowman'ın motorunu yaktığını ve mangal yaptıklarını tüm Vice şehirinde yankılattığı için kendisi de esir durumuna düşünce kültürüne yapılan saygısızlık gereği kendisine Irkçı bir yaklaşımla karşılık veriliyor ve geçici olan tebeşir tozuyla yıkanıp gönderiliyor.

Rolü neden yaptığımın kısmına gelirsek eğer. Yapılan tebeşir tozu rolü ve devamında gerçekleştirilen fotoğraf çekme rolü, kulübe ve şahsa yapılan aşağılama rolünün bir tesiri sonucunda yapılmıştır. Ortada bir ihlal varsa bu iki  tarafında ihlalidir. Rol ve şikayet incelenirken bu hususlarda göz önünde bulundurulursa müteşekkir olurum. Nihai karar her zaman olduğu gibi Yönetim Kurulu'na aittir. Alınacak karar için şimdiden teşekkürler. Keyifli roller, iyi forumlar.

Savunmandan dolayı teşekkür ederim. Sizi aşağıladığımızı düşündüğünüz rolleri, admin denetimi dahilinde yaptık. Olabilecek herhangi bir sorunda onların zaten bize müdahale etmesini düşünmek pek zor değil. Aynı adminlere sorduğum vakit, şikayet açmam gerektiğini söylediler. Tekrardan söylüyorum, yaptığımız rolde "Kişiye bireysel olarak" eylem yapmadığımız için, rolü kabul ettiler. O rollere zaten uymadınız. Sorun yok diye düşünüyorum. İsterseniz admin kararı bekleyelim, teşekkürler.

Dip notu ekleyeyim. /b'den yazılan uyarı metni, Birlik liderinizin olduğu ortamda yazılmış olan bir uyarı. Birlik lideriniz /f komutuyla "Rollere dikkat edelim" tarzı bir uyarı geçebilirdi, sorumluluk meselesi. Üstelik seni PM'den uyardığımda, yanlış yaptığını bildiğin halde role devam ettin, arkadaşları uyarmak senin için basit, yazacağın tek komut /pm id bu kadar.
« Son Düzenleme: 23.03.2021 01:45 KSZ »

#13 - 04.04.2021 14:25
İhlal yapan kişi yasaklanmış, onun dışında herhangi bir sorun görünmüyor. Şikayet kapatılmıştır.