Selamlar
@Legatus savunman için çok teşekkür ederim. Öncelikle uyarı gelmedi lafların için sana iki tane ss bırakıyorum, bunlardan 2-3 tane daha vardı fakat bulamadığım için onları atamayacağım, bunlarla idare edelim.

Selamlar
@Chevalier, sana da savunmandan dolayı teşekkür ederim. Fear RP yapmadığımı falan söylemişsin fakat böyle bir durum yok. Fear RP yaptığımı göstermem için, yalvarıp ağlamam gerekmiyor, sadece sizi kışkırtacak kelimelerimi veya düşüncelerimi iyi seçmem gerekiyor.

Zaten gördüğünüz gibi kafama tebeşir tozu dökülünce bile role uyuyorum. "ağzına gelen tebeşirleri tükürür." Kafama silah dayıyorsun, kimin kazandığını soruyorsun, sadece dediğim tek şey "Kim mi kazandı?" Bunun devamını bile getirmiyorum, Fear RP gayet bence. Üstelik "Oğlum" kelimesinin Amerikan argosundaki anlamı, Türk argosundaki anlamıyla bir değil. Siyahi veya sokak ağzına hakim olan adamlar "oğlum" lafını çok aktif kullanırlar, bunun da karşılığı Türkçe'deki "Adamım, kanka, dostum" olarak kabul edilir. Bunu burada benim söylemem gerekmiyor, benimle benzer rolü yapan herkes bunu bilir. Bu bağlamda düşünecek olursak, sana orada "Adamım" diyorum. Sen benim askerim mi olmuş oluyorsun? Hayır. Anlattığım şey herkes tarafından biliniyor.
Sizin motorunuzu yaktığımızı söylüyorsunuz, evet yaktık fakat bunu izin alarak yaptık. Bunun açıklaması da bana bizzat böyle döndü yetkili ekip tarafından. "Kişiye bizzat direkt olarak hamle yapılmadığından, motor yakma rolüne girebilirsiniz" dediler. O rolü de yaptık ayrıca ss atmamıza rağmen o role uymayan siz oldunuz, PM kanallarından da haber verdiğimizde "Umrumuzda değil, bu role uymayacağız" dediniz. Eğer benim de role uymadığımı düşünüyorsanız, Ryan Martinelli ile aktif temas halindeydim, rol izleniyordu. Eğer yapmamam gereken bir durum olsaydı bana uyarı gelirdi diye düşünüyorum. Yetkili ekip de, arkadaşlarım da bizzat bu olayı şikayet yönünde çözmeyi istediler. Böyle de yapıyoruz.
Eivor da savunma yapınca buraya ekleyeceğim, şimdilik teşekkürler.