Konu: [14.03.2021] Archer_Porter ve Vanessa_Porter, İl-legal kural ihlali.  (Okunma sayısı 182 defa)

#0 - 14.03.2021 22:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Archer_Porter @HuzurluAsk Vanessa_Porter @Muhammedculha2434

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: İl-legal kural ihlali

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Archer_Porter @HuzurluAsk ve, Vanessa_Porter @Muhammedculha2434 iki sevdiğim arkadaşım. Gasp Rolü İN-Aktif olduğu halde beni gasp ettiler. support arkadaşlarımıza /soru komutuyla sorduğumda ise, Leila_McCarthy @Mayth sorumu yanıtladı ve yanıt olarak da şöyle yazdı, "Merhaba aktif değil." Ekran görüntülerinde de açık açık görünüyor zaten.   

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://imgyukle.com/i/NsCYiY
https://imgyukle.com/i/NsCTyq

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını talep ediyorum. İyi forumlar dilerim.

« Son Düzenleme: 14.03.2021 22:15 MertcanArslan »

#1 - 15.03.2021 16:08
Yetkiliye sorduğumuzda aktif, dendi ss almadım fakat ben aktif diye biliyordum zaten seni GASP etmedim ben seni gasp eden ben değilim? paranı almadık aldığımıza dair bir SS'in varsa at.

#2 - 15.03.2021 17:04
Yetkiliye sorduğumuzda aktif, dendi ss almadım fakat ben aktif diye biliyordum zaten seni GASP etmedim ben seni gasp eden ben değilim? paranı almadık aldığımıza dair bir SS'in varsa at.

SS bulunmamakta, konu kilit.

#3 - 16.03.2021 16:44
Kanıt geçersiz, sadece aranızda gasp rolüyle ilgili birkaç /do geçmiş ve bunlar ile ilgili eklemem gereken var, orada kullandığınız bütün /do'lar hatalı olarak değerlendirilebilir. Bu yüzden bu tarz /do konuşmalarını tekrar etmemeniz konusunda tarafları uyarıyorum, /do kanalından OOC konuşmanız uygun değil, bu konuşmaları /pm kanalından yapabilirsiniz.  Kimse ceza almayacak.

Gasp edildiğinize dair net bir kanıt varsa onu şikayete ekleyip yeniden oluşturun. Savunmaya göre sizden herhangi bir para alınmamış eğer alındıysa bunu belirterek tekrar şikayet oluşturun. İyi forumlar. K&A