Konu: Trucker Yük Hk.  (Okunma sayısı 76 defa)

#0 - 14.03.2021 12:59
Öncelikle selamlar, benim bahsedeceğim konu Trucker mesleğinde bulunan yük durumudur.

0 ve 4. seviyeler arasında kullandığımız "Pony" model araçlarda bildiğiniz üzere görevi alıyoruz ve ardında Hiltop Farm'a yüksüz bir şekilde ilerliyoruz. Oradan yükümüzü alıyoruz ve ardından tekrar Ocean Docks bölgesine gelip yükü teslim ediyoruz.

4. ve 7. seviyeler arasında kullandığımız "Mule" model araçlarda ise yüksüz bir şekilde Dilimore'a gidip yükümüzü alıyoruz. Daha sonrasında Temple, Santa Maria rotalarını takip ederek görevi aldığımız yere dönüyoruz.

7. ve 20. seviyeler arasında kullandığımız "Tanker" model tırımız ile dorsemizi alıyoruz ve Bay Side bölgesine kadar ilerliyoruz. Aldığımız yükü Bay Side bölgesinde bırakıyoruz ve dolanarak Ocean Docks'a yüksüz bir şekilde dönüyoruz.

Bu ARGE'de belirtmek istediğim kısım ise;

0 ve 7. leveller arasında görevi aldığımız yerden yüklü bir şekilde çıkış yapıp, şuan için yük aldığımız bölgelere yükü götürebiliriz. Ardından oradan da yük alıp tekrar görevi aldığımız bölgeye geri getirmemiz oyuncular açısından çok daha iyi olur.

7 ve 20. leveller arasında kullandığımız araçlar ile yüklü bir şekilde gidip, yüksüz bir şekilde geliyoruz. Burada ise şöyle bir şey düşündüm, örneğimce Ocean Docks'tan yükümüzü aldık ve Bay Side bölgesine götürüyoruz. Orada yükü bırakırız ve başka bir yük alırız. Bunu ise tekrar Ocean Docks'a götürürüz.

Konuyu toparlamak için hemen özet geçiyorum. Yüksüz bir şekilde gitmektense yüklü bir şekilde gideriz, bu sayede oyuncuların zamanları boş yere gitmez. Ayriyetten kazandıkları para artar.

Not : IC olarak mantıksız olur diyen arkadaşlar için şöyle bir şey söylemek istiyorum. IC olarak patronunuzdan yükü alırsınız ve yükü isteyen kişinin bölgesine veya arazisine götürürsünüz. Daha sonrasında götürdüğümüz yükün karşılığı olan malı alırız ve patronumuza geri teslim ederiz. Patronumuz ise karşı tarafın gönderdiği malı getirdikten sonra, yani görevi tamamladıktan sonra bize hak ettiğimiz parayı verir.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 14.03.2021 13:06
..
« Son Düzenleme: 18.04.2021 17:30 gokdeniz »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 14.03.2021 13:21
Şu an ki sistemden memnunum, gerek olmadığını düşünüyorum yeni bir sistem güncellemesine.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 14.03.2021 14:14
Boş dönmektense, sürekli döngü halinde olmak daha güzel olacaktır.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 14.03.2021 16:06
Şu an ki sistemden memnunum, gerek olmadığını düşünüyorum yeni bir sistem güncellemesine.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 16.07.2021 14:29
Trucker sisteminde değişiklik düşünmüyoruz, teşekkürler öneriniz için.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok