Konu: 12.02.2021 | Maria Rosva hile şikayeti  (Okunma sayısı 958 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.03.2021 19:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maria Rosva @BenitaXv2

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Anthony Gregory @OZJAN

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.03.2021 00.02-00.03

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5-) 3. PARTİ YAZILIMLAR

Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiye felony stop uygularken kişi kaçmaya başladı, kişinin aracı hasarlıyken bir anda tamir oldu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Videoda her şey açık.
[/quote]

#1 - 13.03.2021 19:45
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 13.03.2021 20:38
kankam yanımdaki adam tamircide çalışıyor aracı tamir etti /tamir komutu ile tamir ettim araç hilem olsaydı o kadar beklemezdim emin ol log kayıtları varsa bakabilirsiniz tamircide çalışan herkes 100 dolar karşılığında aracını her yerde tamir edebilir.

#3 - 13.03.2021 20:51
Şuun belirtmek isterim benim yanımdaki adam oyuna yeni başladı bende ona yardımcı oluyorum hatta dragunov birliginde birden fazla 1 level oyuncu yada düşük seviyeli oyuncu vardır bunun sebebi onlara yardımcı olmaya oyunu ögretmeye çalışıyoruz yanımdaki arkadaşda tamircide çalışıyor Dragunov motor garaj adlı firmada.

Bilmiyordu araç tamir yazdı bende birdaha yapmamasını söyledim çünkü bende yaptım ve zamanında uyarıldım.

Gördügünüz gibi araçtaki iki oyuncuda 1 level ve max 2 gündür sunucudalar zaten pursitin başladığı yerde market o sırada yeni oyunculara telefon alıyorduk.

Yani kısaca olayı özet geçiyorum hiç bir şekilde hile kullanmadım ve sunucuda troll amaçlı bir şey yapmadım yanımdaki Jack Romen adlı arkadaş oyuna yeni başladığı için aracı tamir etti ve bunun yasak olduğunu bilmiyordu.

#4 - 13.03.2021 21:09
Bu yaptığınız da bug abuse oluyor, ne kadar hile bile olmasa sonuçta bug abuse, ek olarak yanınızdaki adamın bir anda yok olmasını bile yazmamıştım henüz, adamlara yardımcı oluyorsanız kurallara göre yardımcı olun lütfen.

#5 - 13.03.2021 21:20
Yanlış anlaşılma olmasın ben bug abuse yapmasını savunmuyorum ama bunu ben yapmıyorum ayrıca yanımdaki adam çatıdaydı sizi izliyordu yani sen bizi hile ile suçluyorsun ama ben hiç bir şekilde hile kullanmadım sadece normal bir şekilde olayı açıklıyorum.

Yanımdaki adam 1 level oyuna yeni başlamış ve bu olayın bug abuse oldugunu bile bilmiyor hatta sen ona şikayet açarsan şikayet açıldıgından bile haberi olmaz çünkü mta'dan gelmiş ve hiç bir şey bilmiyor yardımcı olmaya çalışıyorum bende hile olsaydı aracım patladıgında aracımı kurtarabilirdim ama yoktu.

#6 - 13.03.2021 21:25
Ben size şunu anlatmaya çalışıyorum oyuncunun yaptıgının farkındayım zamanında bende yaptım ve şikayet açmak yerine uyardılar.

sste görüldügü gibi admin beni uyarıyor ve hatamın farkına varıyorum birdaha böyle bir şey yapmıyorum yani senden isteğim bu yeni başlıyan arkadaşa şikayet açmaman.

#7 - 14.03.2021 00:36
Post kasmaya gerek yok, sadece adamı sen uyarabilirdin diyorum. Senlik bir durum mevcut değilse zaten şikayet reddolacaktır.

#8 - 14.03.2021 01:00
Son kez ileti atıyorum ben hile kullanmadım arkadaşım oyuna yeni başladı ona oyunu ögretiyordum birden peşime polis takıldı aracım %70 gibi bir civarda hasarlıydı arkadaşımda aracı tamir etti ben hiç bir şey yapmadım şikayeti ona açabilirsiniz iyi roller iyi günler. 

aracı tamir eden arkadaşım Jack.

#9 - 14.03.2021 01:23
Yönetici arkadaşlardan diğer arkadaşların rol desteği almasını ve uyarılmasını talep ediyorum.