Konu: Federico_Gervasio Rolden kaçmak  (Okunma sayısı 146 defa)

#0 - 11.03.2021 01:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Federico_Gervasio @bora6161

Olaya dahil olan şahit karakter adı: David_Adur - Maxi_Richards - Edgard_Karahanyan - Karekin_Galstanyan

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de gözükmekte.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 4 Saat bizimle durması gerekirken Q attı, döndüreceğimiz rolleri elimizden aldı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  https://hizliresim.com/e3pkhs - https://hizliresim.com/3xW0jO

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılmasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 11.03.2021 17:39 memistheking »

Po

*
v3 Oyuncusu
#1 - 11.03.2021 02:10
Şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 11.03.2021 15:28
Öncelikle selamlar, hızlıca savunmama geçiyorum.

Gece 1'de çatışma sonucu bizi düşürdünüz, rolümüzü yaptık ve sizin hooda gelerek 4 saat esir kalacağımızı, kalmamız gerektiğini biliyorduk. Yarım saat esir rolü yaptıktan sonra PM yoluyla size OOC olarak işim olduğunu ve gitmem gerektiğini söyledim. Rolden kaçmak isteseydim düştüğüm anda Q atardım öyle değil mi? Ama sanki İC değil de OOC düşmanmışız gibi PM'den "Çıkamazsınız!" diyerek sert çıkıştınız. Senin tek işin bilgisayar oyunu oynamak olabilir belki, ama benim OOC olarak önemli işlerim oluyor ve gece 4'e kadar sizinle orda olamayacağımı belirtttim, rolü diğer gün de devam edebileceğimizi de söyledim ama yine sert çıkıştınız. Kararı yönetime bırakıyorum. İyi forumlar.

Ek olarak; Arkadaşlara diğer gün role devam edebileceğimizi söyledim fakat kabul etmediler.
« Son Düzenleme: 11.03.2021 15:35 bora6161 »

#3 - 11.03.2021 17:19
Madem işin vardı çatışmaya girmeyecektin,  yapacağımız rolleri elimizden aldın. /do'dan bir yazı yazarak çıkamazsın, bu rolden kaçmak oluyor.
Ayriyetten sen çıktıktan sonra arkadaşın ile konuşup yarın devam edeceğimizi belirttik ama sen buna dahil değildin  admin ile konuştuk, şikayetim geçerli. Sonuçlanabililir.
« Son Düzenleme: 11.03.2021 17:28 memistheking »

#4 - 11.03.2021 17:34
5 kişi sizin keyfinizi beklemek zorunda değiliz.
@RomeoCC07 @yusuf61 @MortesZ @Emin21ferhat
« Son Düzenleme: 11.03.2021 17:41 memistheking »

#5 - 11.03.2021 17:39
Şahitliğimi onaylıyorum.

#6 - 11.03.2021 17:43
Madem işin vardı çatışmaya girmeyecektin,  yapacağımız rolleri elimizden aldın. /do'dan bir yazı yazarak çıkamazsın, bu rolden kaçmak oluyor.
Ayriyetten sen çıktıktan sonra arkadaşın ile konuşup yarın devam edeceğimizi belirttik ama sen buna dahil değildin  admin ile konuştuk, şikayetim geçerli. Sonuçlanabililir.
Gece 1'den 4'e kadar duramam diye belirttim zaten arkadaşım, senin işin olmayabilir belki ama benim sınavlarım ve okuduğum bir okul var. Role yarın devam edebileceğimi belirttim PM yoluyla ama kabul etmediniz.

#7 - 11.03.2021 17:46
Gece 1'den 4'e kadar duramam diye belirttim zaten arkadaşım, senin işin olmayabilir belki ama benim sınavlarım ve okuduğum bir okul var. Role yarın devam edebileceğimi belirttim PM yoluyla ama kabul etmediniz.
Bugün benimde sınavım vardı, ama gece 4'e kadar rahatlıkla durabilirdim. Sayende o gece rol döndüremedik, bütün arkadaşlarım hakkında şikayetçi. Gerekli savunmayı yazdığına göre admin kararını beklemekten başka yapacağımız bir şey yok. İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 11.03.2021 17:48 memistheking »

Po

*
v3 Oyuncusu
#8 - 11.03.2021 17:58
Merhabalar, hepimiz öğrenciyiz, hepimizin sınavları var. Bugün benimde coğrafya sınavım vardı ama gece 4'e kadar rolü sürdürecektim. Sayenizde rolümüzü tamamlayamadık ve o saatte çıkmak zorunda kaldık, /do dan bir şey yazıp çıkmanız saçmalık. İyi forumlar dilerim.

#9 - 11.03.2021 17:59
Bugün benimde sınavım vardı, ama gece 4'e kadar rahatlıkla durabilirdim. Sayende o gece rol döndüremedik, bütün arkadaşlarım hakkında şikayetçi. Gerekli savunmayı yazdığına göre admin kararını beklemekten başka yapacağımız bir şey yok. İyi forumlar.
Gece 4'e kadar durman senin sorunun, beni orada zorla tutamazsın role sonra devam edelim dediğimide karşı çıktınız kardeşim, 4 saat boyunca döndüreceğin rol "/me adamı döver." olacaktı zaten.