Konu: Dyton Lewis - DM  (Okunma sayısı 388 defa)

#0 - 09.03.2021 19:28

Kanıt:https://hizliresim.com/eJi1xN

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09/03/2021, 19:11

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıslara kamera ile çekerken insanlara saldırıyorlar dedim diye sıktı

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -) https://hizliresim.com/REIKAe

Ek açıklamalar(varsa): Şahısın DM Kapsamından ceza almasını istiyorum.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#1 - 09.03.2021 20:14
Gerekli sslerle savunma yapacağım.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#2 - 09.03.2021 20:43
Öncelikle selamlar. Bu şikayeti açacağını gereksiz PM'den darlamandan bile anlamıştım, hazırlıklıydım.

Karakterin yaklaşık 5-10 dakika boyunca sokağın ortasında deparlarına deparlar kattı, yeri geldi karakterlere yumruk attın, yeri geldi rollerin ortasında saçma hareketler yaptın. Bundan dolayı senden bu tür bir hamle bekliyorduk, Idlewood'da rol yapıyoruz, senin gibi insan topluluklarıyla günde en az beş altı kez uğraşıyoruz. Sonrasında trollemelerini role döküp "35 ZENCİNİN ORTASINDA" eline kamerasını alır emotu'u verdin. Emote'u verdikten birkaç saniye sonra "Bunlar cahil, insanlara saldırıyor bu zenciler cani bunlar." gibi şeyler söyleyip role döktün. Ben de seni role dökerek çekip vurdum? Sen özellikle hood onaylı bir bölgede, o kadar kişinin arasında karakterlerimizi çekip böyle bir rol yapıyorsan, benim de seni vurmam gayet doğal bir şey. Roleplay'e uzak değilsin, trollemelerin tamamıyla insanları "rolden" soğutmak üzere yapıldığı bell, bu tür trolleri sadece rol bilen adamlar yapabilir genelde.

Ben de arkadaşımızdan Fear-RP ve Trolling kapsamında şikayetçiyim. İyi ve seviyeli forumlar, rollerinizde başarılar.

« Son Düzenleme: 09.03.2021 21:55 KSZ »

#3 - 09.03.2021 20:50
Fear rp den bana ayrı bir şiakyet oluşturabilirsin.,insanlara yumruk atmadım ss teki herkesin hasar loglarına bakılabilir 9-10 dakika diyorsun fakat attıgın ss in birinde saat 19:00 birinde ise 19:01 10 dakika olmuyor fear rp lik durum yok uzaktan çekiyordum sonra onunuze dogru geldiğimde ss almıssın onu gormen muhtemel değil. bir insana insanlara vuruyorlar caniler dedim diye SIKMA Hakkın bulunmaz bu dm dir.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#4 - 09.03.2021 22:01
Kamera Emote'unu verdiğin saat 19:10:53. Sokağın ortasında "İnsanlara saldırıyor bunlar" dediğin saat ise 19:11:25. Arada 30 saniye var, uzaktan fotoğraf çektiğin falan yok kimseyi kandırmaya çalışma. Bariz bir şekilde sokağın ortasında fotoğraf çekiyorsun, tarih, saat, saniyeye kadar buraya attım. Uzakta çekiyor olsan zaten emote'un düşmezdi. OOC olarak baktım, ne polis, ne de bir haber ajansı için karakterin görev yapıyor. Kısacası işsizsin, trollemek için geldiğin bariz. Daha fazla ikili tartışmaya girmeyelim, admin kararını bekleyelim. İyi roller.

#5 - 10.03.2021 01:19
sizi çektim diye insanlara saldırıyorlar dedim diye sıkma nedenin bulundugunu sanıyorsun herhalde?

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#6 - 10.03.2021 03:58
sizi çektim diye insanlara saldırıyorlar dedim diye sıkma nedenin bulundugunu sanıyorsun herhalde?
Sana saldıran bir kişi yok? Kışkırtmak için saldırdılar ve caniler diyorsun. Hood onaylı birliğin, hoodunun tam ortasındasın dostum? Yaptıkların bildiğin kasıtlı bir şekilde trollemek ve rolden soğutmaktan fazlası değil. Daha fazla bir şey yazmayacağım, Türkçe kullanımından dolayı anlayamıyorum, kesişemeyeceğiz gibi.

#7 - 11.03.2021 14:01
Ya hoodunun onunde kamera çektim diye sıkamassın onaylı birlikte kamera çekmek yasak değil

#8 - 12.03.2021 19:10
İhlal yok, onaylı hood bölgesinde hareketlerinize dikkat etmelisiniz. K&A