Öncelikle selamlar. Bu şikayeti açacağını gereksiz PM'den darlamandan bile anlamıştım, hazırlıklıydım.
Karakterin yaklaşık 5-10 dakika boyunca sokağın ortasında deparlarına deparlar kattı, yeri geldi karakterlere yumruk attın, yeri geldi rollerin ortasında saçma hareketler yaptın. Bundan dolayı senden bu tür bir hamle bekliyorduk, Idlewood'da rol yapıyoruz, senin gibi insan topluluklarıyla günde en az beş altı kez uğraşıyoruz. Sonrasında trollemelerini role döküp "35 ZENCİNİN ORTASINDA" eline kamerasını alır emotu'u verdin. Emote'u verdikten birkaç saniye sonra "Bunlar cahil, insanlara saldırıyor bu zenciler cani bunlar." gibi şeyler söyleyip role döktün. Ben de seni role dökerek çekip vurdum? Sen özellikle hood onaylı bir bölgede, o kadar kişinin arasında karakterlerimizi çekip böyle bir rol yapıyorsan, benim de seni vurmam gayet doğal bir şey. Roleplay'e uzak değilsin, trollemelerin tamamıyla insanları "rolden" soğutmak üzere yapıldığı bell, bu tür trolleri sadece rol bilen adamlar yapabilir genelde.
Ben de arkadaşımızdan Fear-RP ve Trolling kapsamında şikayetçiyim. İyi ve seviyeli forumlar, rollerinizde başarılar.