Konu: [08.03.2021 - Charles Jenkins - Keifon Covington] Brawl hata ve DM  (Okunma sayısı 536 defa)

#0 - 08.03.2021 20:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Berat3421 Keifon Covington @fikkobaba06 Charles Jenkins

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Pyth  Leonard_Clifford @ustaeren12  Aleron_Cruse @enes006   Corbin_Cruse @dOise  Matthias_Leighmoon   @annabunny  Yui_Rin @thedkcrtr034  Carter_Lewis @emirarsyy55  Lisa_Garcia @pien Eleanor_Jones    @Xairon Reinhard_Blackwolf

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.03.2021 / 19.34

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Olayı tam olarak bilmiyorum etiketleyeceğim kişiler tam olarak anlatacaktır. Yine anlatıldığı kadarıyla anlatıyorum kişiler araç boyatmaya geliyor ve boyatıyorlar aracı renk kodu vermeden koyu mavi yapmalarını istiyorlar ve Aleron_Cruse karakteri aracı koyu mavi olan renk kodu 53'e boyuyor siyahi karakter aracın rengini beğenmediği için agresif role girerek küfredip tehtidler söylüyor Edvon_Frasheri karakteri dayanamayıp emotesini verip brawl'a giriyor ona destek adına    Leonard_Clifford karakteri Aleron_Cruse karakteri felan brawl'a dahil oluyorlar fakat kişiler araclarından ve üstünde bulunan silahları çekip brawl'a dahil olup olmayan herkese sıkmaya başlıyorlar ve düşürüyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli ceza-i işlem uygulanmasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 08.03.2021 20:12 mags »

#1 - 08.03.2021 20:06
Ek olarak arkadaşlar bana burada Ocean Docks bölgesinde GBİ olmasına rağmen sıktı https://hizliresim.com/e4cdTJ

#2 - 08.03.2021 20:14
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 08.03.2021 20:15
Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 08.03.2021 20:21
Zenci arkadaşlar araçlarını boyamaya geliyolar ve bize renk kodu belirtmiyorlar direk koyu mavi diyip geçiyolar bizde renk kodularına bakıp 53 renk kodunu buluyoruz aracı boyuyoruz sonrasında Charles_Jenkins isimli arkadaş boyayı beğenmiyor renk kodu vermediğin için böyle oldu yapacak birşey yok dediğimde "nasıl yapacak birşey yok gidin işcilerinizi değiştirin adam akıllı yapsın"gibi söylemlerde bulunuyor müşteri diye birşey demiyorum sonrasında bağırmaya başlıyo en son karakterim sinirlenip küfür ediyor sonrasında Edvon_Frasheri isimli arkadaşım ile yanyana gelip fısıldaşıyoruz ve kavga etme kararı alıyoruz sonrasında emote'larımızı verip kişilere daldığımızda bize araçlarında ve üstlerinde bulundurdukları silahlar ile sıkmaya başlıyolar ss'lerde görüldüğü gibi arkadaşlarımın çoğu da orda baygın durumda.

İyi günler dilerim herkese arkadaşların gerekli cezayı almasını istiyorum.

#5 - 08.03.2021 20:25
Ben olaya biraz sonradan dahil oldum, olaya dahil olduğumda kişiler atışmaya başlamışlardı bile. Anladığım kadarıyla şahıslar tamirhanemize araçlarını boyatmaya geldiler.  Renk kodu vermeden "Koyu Mavi" diyorlar. Bunun üzerine arkadaşımızda bir koyu mavi kodu bulup aracı boyuyor. Ardından şahıslar istedikleri rengin olmadıklarını söyleyip agresifleşmeye başlıyorlar. Dediğim gibi gelen müşterililer bize karşı çok fazla agresif rol sergiliyorlar (hakaret vb.).  Ardından Edvon karakteri(birliğimizde değil fakat IC olarak R20'nin arkadaşı) emote vererek yumruklar sallıyor. Ve şahıslarda bize uzi ve pompalı çekip vuruyorlar, yaralıya düşürüyorlar. Ayrıca pmden fear yapın vb. şeylerde söylüyorlar. Kişilerin gereken cezayı almalarını istiyoruz, şimdiden teşekkürler, iyi akşamlar, iyi roller.

#6 - 08.03.2021 20:32
Charles olarak savunmamı yapıyorum, ilk saldıran onlarlardı bu bir, ikinci olarak brawl ihlali yok çünkü ben araçtayım ve aracıma vurmaya başladılar. Araç ile işleri bitince inip sıktım, olan olay bundan ibarettir rolde olmayan arkadaş bizzat görmüştür. Ateş açtığımda kişilerin çiçek-yumruk olarak üstüme koşup elinde silah olan birisine vurmaları ayrı bir şey zaten. Arkadaşlar rolsel ( IC ) renk kodu diyor, dolayısıyla bende IC olarak bunu garipseyip role döküyorum. Renk kodu olayından sonra giderken araçlara vurdular ondan önce tartışma yaşandı bende silahı çekip ateş açtım olay bu kadar.

( Eğer bir yanlışım olduysa, rolde hatam olduysa üzgünüm. )

TAMAMEN OOC BAĞLILIĞI OLAN KİŞİLERİN ŞAHİTLİK YAPMASI NORMAL DEĞİL, ARKADAŞLAR ZATEN AYNI BİRLİKTEN MANTTIKEN KENDİLERİNİ SAVUNACAKLAR.

Ortada bir DM kural ihlali yok zaten ilk onlar araçlara saldırdılar, kişileri başta korkutmak amaçlı silahımı gösterdim ancak devam edince inip yaraladım, olan olay bundan ibaret zaten şikayeti açan arkadaş ile konuştuk hatam olduysa özrümü diledim ve üzgün olduğumu bildirdim. Gerisi onlara kalmış benim bir hatam olduysa şimdiden arkadaşlar dahil özür diliyorum.
« Son Düzenleme: 08.03.2021 20:53 fikkobaba06 »

#7 - 08.03.2021 20:34
Charles olarak savunmamı yapıyorum, ilk saldıran onlarlardı bu bir, ikinci olarak brawl ihlali yok çünkü ben araçtayım ve aracıma vurmaya başladılar. Araç ile işleri bitince inip sıktım, olan olay bundan ibarettir rolde olmayan arkadaş bizzat görmüştür. Ateş açtığımda kişilerin çiçek-yumruk olarak üstüme koşup elinde silah olan birisine vurmaları ayrı bir şey zaten. Arkadaşlar rolsel ( IC ) renk kodu diyor, dolayısıyla bende IC olarak bunu garipseyip role döküyorum. Renk kodu olayından sonra giderken araçlara vurdular ondan önce tartışma yaşandı bende silahı çekip ateş açtım olay bu kadar.

( Eğer bir yanlışım olduysa, rolde hatam olduysa üzgünüm. )

TAMAMEN OOC BAĞLILIĞI OLAN KİŞİLERİN ŞAHİTLİK YAPMASI OLDUKÇA KOMİK, ARKADAŞLAR ZATEN AYNI BİRLİKTEN MANTTIKEN KENDİLERİNİ SAVUNACAKLAR.
Aracına daha sonradan biniyorsun sana vurmaya çalışırken araca bindiğin için otomatik yumrukları arabaya geliyor inip silah çekiyorsun çiçek ise kadınlar gününde olduğumuz için üstlerinde kalmış olabilir brawl rolunde silah çekilemez.

#8 - 08.03.2021 20:41
Artı şekilde silahlı adam yumruk diyorsunya olay şundan ibaret sen araçtan indiğin gibi silah çekmediğin için brawl'a gireceğin mantığıyla sana vuruyorlar sen silah çekince etrafından uzaklaşılıyor.

#9 - 08.03.2021 20:59
Ben araçtan inmeden emotemi verdim, ardından arkadşaların bunu IC olarak gördüler ve araçtan indiğim anda bana saldırdılar. Lütfen olayı daha doğru anlatalım şahitlerin hepsi tamamen sizin tarafınızdan bunu biliyoruz ancak dediğim gibi olan olay ortada sonradan gelip üyelerinin anlattığını yazmışzın. Olay şurada ben orada silah ile araçtan iniyorum, ve başta aracıma vuruyorsunuz benim aracıma birisi vurursa bu brawl ihlali olmazdı. Çalışanlarınızdan birisi ile karşılıklı küfür-kavga halindeydik araçtan indiğim anda silahlı bir kişiye saldırdınız daha doğrusu 2 kişiye, manttıkken bende sıktım çünkü ortada bir brawl rolü yok. DM olayı zaten yok ilk saldıranlar sizlersiniz.