Charles olarak savunmamı yapıyorum, ilk saldıran onlarlardı bu bir, ikinci olarak brawl ihlali yok çünkü ben araçtayım ve aracıma vurmaya başladılar. Araç ile işleri bitince inip sıktım, olan olay bundan ibarettir rolde olmayan arkadaş bizzat görmüştür. Ateş açtığımda kişilerin çiçek-yumruk olarak üstüme koşup elinde silah olan birisine vurmaları ayrı bir şey zaten. Arkadaşlar rolsel ( IC ) renk kodu diyor, dolayısıyla bende IC olarak bunu garipseyip role döküyorum. Renk kodu olayından sonra giderken araçlara vurdular ondan önce tartışma yaşandı bende silahı çekip ateş açtım olay bu kadar.
( Eğer bir yanlışım olduysa, rolde hatam olduysa üzgünüm. )
TAMAMEN OOC BAĞLILIĞI OLAN KİŞİLERİN ŞAHİTLİK YAPMASI NORMAL DEĞİL, ARKADAŞLAR ZATEN AYNI BİRLİKTEN MANTTIKEN KENDİLERİNİ SAVUNACAKLAR.
Ortada bir DM kural ihlali yok zaten ilk onlar araçlara saldırdılar, kişileri başta korkutmak amaçlı silahımı gösterdim ancak devam edince inip yaraladım, olan olay bundan ibaret zaten şikayeti açan arkadaş ile konuştuk hatam olduysa özrümü diledim ve üzgün olduğumu bildirdim. Gerisi onlara kalmış benim bir hatam olduysa şimdiden arkadaşlar dahil özür diliyorum.