Merhaba, Herhangi bir PG kural ihlalim bulunmamakta arkadaş oraya kırmızı bir şekilde alıntılamış fakat şöyle bir durum var. Orada adam direnir ve kucaklamasını engeller diye emote vermiş o o kas gücüne ve kilosuna sahipken böyle bir eylemde bulunamaz burada karşı tarafın hatası var ki o role uymadıda burada Refuse-RP yaptığı görebülebilir. Öncelikle şöyle açıklamak isterimki kas gücüm 5-3 adamın kas gücü ise 0-0 kilosu abartı bir kilo değil 80 ve benim karakterimin 70 bu durumlarda iken o adamın bana karşı herhangi birşey yapması mümkün değildir. Şimdi şahıs bu FŞ'den sonra kas yapmaya başlar diye SS'de aldım atacağım SS'de görülebileceği gibi 80 kiloya 0-0 hemen SS'i atayım;
https://hizliresim.com/lWbrxkSS'e baktığınızda görebilirsinizki kişi herhangi bir şekilde benden üstün değil.
Ayriyetten GBI kural ihlalinede deyinmek isterimki burada yine karşı tarafta suçludur. Sebebini şöyle açıklıyayım.
FŞ açılan diğer karakterin tanınma şekli kurttur. İC'deki skininde kurt simgesi bulunmakta ayriyetten böylede kanıtlıyabiliriz. Orada karşı karakter "Kurt abini uluta uluta sikerim." diyince adamın karakteri sinirleniyor ve buna karşı bir davranış gösteriyor.
Ayriyetten eklemek istediğim bir durumda var Edward ben ve Billy karakteri adamın üstüne 3 kişi gidiyoruz ve arkadaş kendisini hulk sandı sanırım 3 kişiye karşı tek başına böyle konuşuyor burada realistik rol yok FEAR - RP yapmalıydı. OOC'de bir kişinin karşısında 3 kişi gelse yusuf yusuf olur insan yusuf yusuf güvenli bölge diye fear rp yapmama gibi bir durum olamaz.
Savunmam bu kadar iyi günler iyi forumlar.