Konu: [08.03.2021 - Maske_15855] POWER GAME  (Okunma sayısı 223 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.03.2021 15:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_15855, ne yazık ki ic isimine ulaşamadığım için forum adınıda bulamadım.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Crispin_Mayweather @Nyarko

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07.03.2021, 01.49-01.52

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, klasik olarak Nyarko'nun youtube platformu üzerinden açtığı yayını izliyordum, yayını izlerken maskeli şahısın çatıdan atlayıp, düşmesine rağmen koşarak bölgeden kaçtığını gördüm. Bu durum beni fazlasıyla rahatsız etti, Nyarko'nun kendiside onun yayınından kanıt toplayarak şikayet oluşturabileceğimizi yayındayken söylemişti. Bu yüzden şikayeti oluşturdum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek olarak yayının tam versyonunu buraya bırakıyorum, ihlalin gerçekleştiği zaman dilimi; 4:40:22-4:40:40

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): İhlali yapan kişinin gerekli cezayı almasını talep ediyorum, iyi forumlar.

« Son Düzenleme: 08.03.2021 15:45 REDVIPER »

#1 - 08.03.2021 20:03
Merhaba,

Çok karmaşık ve ihlallerin bulunduğu bir roldü. Her ne kadar bu tarz şeylere dikkat etsek bile maalesef olabiliyor.

Dün istenmeyen şeylerin yaşandığını sonradan fark ettim. Herkesin başına gelebilecek şeyler. İsteyerek yaptığım bir şey değildi. Üstümde de silah yoktu, içeriye görülebilen bir yere bırakmıştım. PD tarafından el koyulmuş zaten, gecenin stresi ve rolsel oluşacak sebepler korkusuyla çatıdan değil balkondan atladım. Rolsel olarak da çok yüksek bir mesafe değil, 2 veya 3 metre. Yönetim attığınız yayın geçmişini birçok kez izledi, bana PM üzerinden veya başka bir yerden uyarı mesajı gelmedi. Olan rolde de sizin bulunduğunuzu hatırlamıyorum, yayındaki chate yazılanlarla açılan şikayet konusu olduğunu düşünüyorum.

#2 - 08.03.2021 22:38
Merhaba, öncelikle sunucuda şimdiye kadar hiç bir oyuncunun açığını yakalamaya çalışmadım, hiç bir oyuncuya uyarısız bir şikayet oluşturmadım. Dün izlediğim yayından da gördüğüm kadarıyla uzun soluklu ve heyecanlı bir rol olmuş, ek olarak anladığım kadarıyla da bu ihlali bilinçli gerçekleştirmemişsiniz. Ortada bilinçli bir ihlal olmadığı için şikayetimi geri çekme kararı aldım.

Konu kilitlenip, arşivlenebilir. İyi forumlar.

#3 - 08.03.2021 23:36
K&A