Konu: Bright Organize Suç Yapılanması  (Okunma sayısı 47603 defa)

#870 - 24.07.2021 23:48
100
3
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Solitario, KerimYK,
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Solitario, KerimYK,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#871 - 24.07.2021 23:49
100
2
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Solitario, KerimYK,
Tepki yok
Tepki yok
Solitario, KerimYK,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#872 - 24.07.2021 23:50
100
2
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Solitario, KerimYK,
Tepki yok
Tepki yok
Solitario, KerimYK,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#873 - 24.07.2021 23:52
 :o
100
2
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Solitario, KerimYK,
Tepki yok
Tepki yok
Solitario, KerimYK,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#874 - 24.07.2021 23:52
100
2
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Solitario, KerimYK,
Tepki yok
Tepki yok
Solitario, KerimYK,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#875 - 24.07.2021 23:53
100
2
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Solitario, KerimYK,
Tepki yok
Tepki yok
Solitario, KerimYK,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#876 - 24.07.2021 23:54
100
3
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Solitario, KerimYK,
Tepki yok
Tepki yok
Solitario, KerimYK,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#877 - 25.07.2021 00:39
100
1
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Solitario,
Tepki yok
Tepki yok
Solitario,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#878 - 25.07.2021 00:43

Anthony Lucarelli'nin ağzından;

Tedarik
Son yaşananlar fazlasıyla canımı sıkmaya başladı. Küçük ve ön görülebilir problemler, fakat bence ilerde yaşanacak büyük olayların habercisi. Yıllar önce Liberty'de Adam ve Jackie'nin yanında ben de vardım. Pek hatırlamak istemediğim zamanlar. Vice Şehri'nde büyümemizde Rusların büyük payı var. Gerektiğinde yardım almak size iyi bir şey gibi geliyor olabilir. Bence birine borçlu kalmaktan başka bir şey değil. Birine minnet borcun varsa ne durumda olursan ol bu borcu ödemek zorundasın. Bizi Liberty City'den süren birden fazla aile vardı. Bunlar arasında en çok sözü geçenlerden birisi Vice Şehri'nde büyümeye çalışıyor. Aynı zaman Ruslarla sıkıntı yaşayan bu ekibe müdahale etmemiz isteniyor.

Herifler LC'de büyük olmalarına rağmen Vice'da küçükler. İlk mekanlarını açacaklarını öğrendik. Bize bu haberi veren Ruslar bu arkadaşların sorun yaşamalarını istiyorlar. Yakında açacakları mekan için yapılacak içki sevkiyatını patlatacağız. Liman işinde tecrübeliyiz ama bilirsin, en zor kısmı planı kurmak. Bu da doğru bilgiyi elde etmekten geçiyor. Limandaki ustabaşılardan biri olan Josê Andino bize bu bilgiyi sağlayacak kişi. Elbetteki bunu şu an için bilmiyor, sevkiyatın yerini ve zamanını onu kullanarak nasıl öğreneceğiniz size kalmış. Adam iş saatlerinde limanda oluyor, gidip konuşmayı tercih ederseniz onu bulacağınız yer orası. Herifi işe hiç dahil etmek istemeye de bilirsiniz, ne kadar az kişi bilirse o kadar iyi ha? Herif Rodeo apartmanında yaşıyor. Yalnız biri, bir ailesi yok. İşte olduğu zamanlar evi boş oluyor. Garantisi yok ama evinde aradığınızı bulma şansınız var.

İçkilerin yüklü olduğu kamyonu ve rotasını öğrenin. Sevkiyatı patlatın, ne var ne yok alın. Aldığınız içkilerin Lewis'in yeni açtığı mekana getirin. Neyi nasıl yaptığınız size kalmış ama şunu da unutmayın. Bu son olay yüzünden patron memnun değil. Marko'yla tartışmamdan dolayı görüşme işlerinin aksaması bana kötü yansıdı. Bu iş de en ufak sıkıntı çıkarsa şüphesiz patronun gözünde yerim sarsılacak. Bu olursa ben de sizi sarsarım.

İyi Araştıran Kazanır

Kamyon soygunu hepimizin bildiği, basit bir iş. Limanda iş kovalamak bizim gibi adamların yapacağı akıllıca şeylerden birisi. Bir araya gelen ekipte Bernie'yi görmek beni rahatlattı. Bu işi verdiğim herifler kafalarını kullanıp gidebilecekleri iki yere de gitmeyi seçtiler. Bir grup limana Josê ile görüşmeye giderken diğer grup da adamın evine küçük bir ziyaret gerçekleştirdi. Ben kulüpte kahvemi içerken iki tarafta da temiz bir iş çıkartmışlar. İlk önce eve giden grup geldi yanıma, ustabaşının bilgisayarından sevkiyatın bilgilerini çalmışlar. Evi de toplamayı akıl etmişler, böyle şeylere dikkat etmek gerekir. Diğerleri de herife okkalı bir para ödemişler, öncesinde pek konuşası yokmuş ama parayı görünce bülbül gibi şakımaya başlamış. Kulübün önünde ayrılan iki grup yanımda tekrar bir araya geldiler. Elde ettikleri bilgileri karşılaştırdık. Almak istediğimizi şimdilik aldık, zamanı kolluyoruz. Şu ana kadar çıkan tek pürüz Lewis'e ulaşamamam. O yüzden içkileri ele geçirebilirsek Pacho ve Bernie'nin mekanında stoklamaya karar verdim. Akşama elime bir kamyon kaliteli alkol geçecek diye umuyorum. Dostlarımla bir kutlamam var, ama o dostlarım bundan önce başka bir şeyle uğraşacaklar.

Her Zaman Bir Pürüz Çıkar

Bernie'den gelen telefonu açarken keyifli bir ruh halindeydim. Bana işte pürüz çıktığını söylediğinde bütün keyfim kaçtı. Sabahtan beri bir işim ters gitmemişti. Elden bir şey gelmiyor olaya el atmam gerekti. Bizim çocuklar kamyonu çalmışlar o işte bir sıkıntı yok. Ama şoförü orada bırakmışlar. Adamı fazla tartaklamayın lafımı fazla ciddiye almış olmalılar. Tanrıya şükür herif polise gitmeyi akıl edememiş ya da belki de gitti bilemiyorum. Sevkiyatın yerini bize veren adamı Jason'dan bulmasını istedim. Adamlarımın bir işi becerememesi bana kendi işim için Jason'dan yardım istemek zorunda kalmamla sonuçlandı. Pek mutlu değilim dostum, gerçekten birilerinin suratını sikesim var. O aptal Meksikalı damarıma bastığında işte aynen böyle hissediyordum. Böyle heriflerle birebir uğraşmayı sevmiyorum. En azından Rusların istediklerini yapabildik. İçkiler elimizde, planladığım gibi Bernie ve Pacho'nun yeni mekanına bıraktık. Şoförü de sonradan bulduk, bir süre işe gidemeyecek. Bu işin sonunda dertlerimin üzerine biri daha eklenmiş bir halde limanda sağlam bir kontak elde ettik. Bir tatile daha ihtiyacım var. Ama işlerden fırsat bulabileceğimi hiç sanmıyorum.
« Son Düzenleme: 25.07.2021 01:11 bloo13 »
Mükemmel
3
100
3
Vice
3
Tepki yok
Mükemmel tepkisini veren kullanıcı(lar):
Solitario, AkaBlooper,
Tepki yok