Konu: [26.10.2019 - Billy Gauthier]  (Okunma sayısı 119 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.03.2021 21:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Billy Gauthier@UnknowNNN

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Thomas Rosenberg ve diğer ekipler
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.03.2021 | 18:09 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Kurallarda karşılığını bulamadım

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kovalamaca sırasında sandking markalı aracı ile gişeden hidrolik açıp aracı yükselterek geçiyor. Videoda bir kere gösterdim fakat şahıs bunu tek değil bir çok kez yaptı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 06.03.2021 21:11 LahmacStar »

#1 - 06.03.2021 21:30
 ;) ;) Öncelikle merhabalar, altımdaki araba sizin de söylediğiniz gibi SANDKİNG, sizin altınızdaki araba "PREMİER" sizin aracınız gişenin boyunda benim aracım ise hidrolik açınca gişenin 6 katı boyunda ben hidrolik açıp bu olaydan faydalanabilirim, durup senin orada gişeyi kapatıp beni yakalamayı bekleyemem ki bunu benim gibi hiç bir insan beklemez, eğer ki bu oyunda hidrolik varsa bu olaydan faydalanmalıyız, bizler İl-Legal rol yapmaktayız sizin yaptığınız rol gibi legal rol yapmamaktayız biz orada size yakalanmamak için araba ile denize dahi atlayabiliriz ki atladık'da, bizim amacımız eğer ki siz peşimize takıldıysanız sizden kaçmak gişeleri kapattığınız zaman size yakalanmak değildir. Teşekkürler.

Gülüyorum falan da cidden komik bir durum siz yakalayamadınız diye sanırım bu kin bu şikayet açma hissi'ki ben zaten yakalandım 200dakika cezaya çarptırıldım  :nays: :nays:
« Son Düzenleme: 06.03.2021 21:35 UnknowNNN »

#2 - 06.03.2021 21:33
Ek olarak şunu da belirtmek isterim ki eğer bu yasak bir şey ise oyundan "HİDROLİK" kaldırılmalı hidrolik olduğu süreç içerisinde ben bu olaydan faydalanacağım benim gibi çoğu insan faydalanacaktır, bu oyunda olan bir şey evet biz burada "ROL" yapıyoruz fakat rolü de düz bir şekilde "OOC"a yansıtmıyoruz gerektiği yerde "NON RP DRİVİNG" yapıp yeri geldiği zaman yapmıyoruz sana en basit örneği şuradan vereceğim sizin çavuşunuz dahi bu durumdan faydalanıyor, "CHEETAH" model araba ile dağa çıkmak gibi mesela  " https://media.discordapp.net/attachments/792482754787934259/817807893771845662/unknown.png?width=1197&height=676 " Teşekkür ederim.

#3 - 06.03.2021 21:42
Merhaba, hidroliği aktif ettiğinizde videoda görüldüğü gibi gişe sizin aracın tamponuna denk geliyor.

Bu konu size karşı açılmış olan bir şikayet, çavuş hakkındaki şikayeti zaten açmışsınız lütfen durumu buraya yansıtmayın.

Son olarak, gişeler pd tarafından kapatılıyor ve oradan öyle atlamasaydınız sıkıştırılıp tutuklanacaktınız fakat kural ihlalinde bulunarak ekipleri 30-40 dakika uğraştırdın.

#4 - 06.03.2021 21:46
Merhaba, hidroliği aktif ettiğinizde videoda görüldüğü gibi gişe sizin aracın tamponuna denk geliyor.

Bu konu size karşı açılmış olan bir şikayet, çavuş hakkındaki şikayeti zaten açmışsınız lütfen durumu buraya yansıtmayın.

Son olarak, gişeler pd tarafından kapatılıyor ve oradan öyle atlamasaydınız sıkıştırılıp tutuklanacaktınız fakat kural ihlalinde bulunarak ekipleri 30-40 dakika uğraştırdın.
Kusura bakma arkadaş, " gişeler pd tarafından kapatılıyor ve oradan öyle atlamasaydınız sıkıştırılıp tutuklanacaktınız " Ben İl-Legal birisiyim Legal bi adamın gişeleri kapatıp beni yakalamasını kendi özgür irademle oturup bekleyemem, benim amacım sizden "KAÇMAK" size "YAKALANMAK" değil, teşekkürler.

Ek olarak "fakat kural ihlalinde bulunarak ekipleri 30-40 dakika uğraştırdın." Uğraştırmak istemesem zaten en başta peşime takmazdım. *

" Bu konu size karşı açılmış olan bir şikayet, çavuş hakkındaki şikayeti zaten açmışsınız lütfen durumu buraya yansıtmayın. " Ben sadece örneklendirme yaptım burada.

#5 - 06.03.2021 21:55

Kusura bakma arkadaş, " gişeler pd tarafından kapatılıyor ve oradan öyle atlamasaydınız sıkıştırılıp tutuklanacaktınız " Ben İl-Legal birisiyim Legal bi adamın gişeleri kapatıp beni yakalamasını kendi özgür irademle oturup bekleyemem, benim amacım sizden "KAÇMAK" size "YAKALANMAK" değil, teşekkürler.

Ek olarak "fakat kural ihlalinde bulunarak ekipleri 30-40 dakika uğraştırdın." Uğraştırmak istemesem zaten en başta peşime takmazdım. *

" Bu konu size karşı açılmış olan bir şikayet, çavuş hakkındaki şikayeti zaten açmışsınız lütfen durumu buraya yansıtmayın. " Ben sadece örneklendirme yaptım burada.
İstediğin kadar kaçabilirsin dostum ama hidroliği açıp 2004 yılında çıkan bir oyunun fiziğinden yararlanarak gişeden atlaman saçma. Yönetici kararı.

#6 - 06.03.2021 22:00
"İstediğin kadar kaçabilirsin dostum ama hidroliği açıp 2004 yılında çıkan bir oyunun fiziğinden yararlanarak gişeden atlaman saçma. Yönetici kararı." Oyun oynuyoruz dostum, "OYUN" hani biz gerçek hayatımızı tümüyle olduğu gibi oyuna yansıtmak zorunda değiliz. Bu yüzden de oyunun fiziğinden yararlanabiliriz, teşekkürler.

#7 - 07.03.2021 05:10
Merhaba, şikayet incelendi.

Billy karakteri ceza alacak.