Konu: Birden fazla kişi Retared RP + DM ve sürücüsüz araçta Drive By  (Okunma sayısı 620 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.03.2021 17:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @OpreuS @chivalry @ryuweon31

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.03.2021 - 16.25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

+ Retared RP

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hood bölgemiz olan Little Fierro'dan, Jefferson'da bulunan evime doğru giderken önümü daha önce hiç görmediğim yeşil Huntley ve içindekiler kesti. Sonra bir anda çıkıp silah çektiler ardından da beni düşürdüler, kendileriyle daha önce hiç bir rolde bulunmadım.  Ayrıca sürücüsüz araçta Drive by atıyorlar. Aslan isimli karakter ise Non RP skinle saldırıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bir kaç haftadır oyuna girmiyordum, birliğimizle sorun yaşamışlar IC şekilde, benim alnımda mı yazıyor Fierro'dan olduğum? Normal birisi de olabilirim. Gerekli kararın verilmesini arz ediyorum.

#1 - 06.03.2021 17:26
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=103831.0

Şu şikayeti atalım o zaman, sonuçta aynı konu.

#2 - 06.03.2021 17:30
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=103831.0

Şu şikayeti atalım o zaman, sonuçta aynı konu.

Aynı konu olabilir fakat farklı şikayetler, lütfen konuyu saptırmayın.

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#3 - 06.03.2021 17:34
Merhaba, gördüğünüz gibi orada camdan sıkıyorum ben sıkarken süren kişi de araçtan iniyor ben sonrasında araçtan indim fakat indiğim yerin ssini koymamış.

#4 - 06.03.2021 17:36
SF ile Kasparov arasında aktif bir savaş var. Bölgeniz dün geceden itibaren izleniyor, girenleri çıkanları sürekli izletiyoruz. Sen o bölgeden çıkıyorsun ve aracınla bize çarpıp önümüze kırar gibi manevra yapıyorsun. Daha sonra da "Shit!" diye sesleniyorsun. Daha sonra kaçmaya kalkıyorsun ve ben senin önünü kesiyorum. Hood bölgesinde saklanıp, bizi gördüğünde yanımıza gelip önümüze kırıyorsan eğer, aktif savaş alanının ortasında vurulursun.

kendi bıraktığın ekran görüntüsünün chatlogu
Spoiler: GösterGizle

Silahımı da şortuma taktım, bence bir problem yok.

#5 - 06.03.2021 17:45
SF ile Kasparov arasında aktif bir savaş var. Bölgeniz dün geceden itibaren izleniyor, girenleri çıkanları sürekli izletiyoruz. Sen o bölgeden çıkıyorsun ve aracınla bize çarpıp önümüze kırar gibi manevra yapıyorsun. Daha sonra da "Shit!" diye sesleniyorsun. Daha sonra kaçmaya kalkıyorsun ve ben senin önünü kesiyorum. Hood bölgesinde saklanıp, bizi gördüğünde yanımıza gelip önümüze kırıyorsan eğer, aktif savaş alanının ortasında vurulursun.

kendi bıraktığın ekran görüntüsünün chatlogu
Spoiler: GösterGizle

Silahımı da şortuma taktım, bence bir problem yok.

Sizden mi kaçıyorum? Dostum belki sadece o bölgden geçiyorum? Daha oyuna yeni girdim ve aracımı yeni çıkartmıştım sizi de ilk defa görüyorum her giren çıkan SFCF'den mi olmak zorunda? China Town'dan çıkıp Jefferson'a ilerleyen birisi olsa yine sıkacaksınız yani?  Ayrıca ben sizin önünze falan kırmadım, ss'de olduğu gibi siz benim önüme kırdınız benim sizin önünüze kırdığıma dair ss varsa buyrun gösterin.

#6 - 06.03.2021 17:48
Merhaba, gördüğünüz gibi orada camdan sıkıyorum ben sıkarken süren kişi de araçtan iniyor ben sonrasında araçtan indim fakat indiğim yerin ssini koymamış.

Araçtan ilk inen kişi sürücü, sürücü araçtayken sıkmaya başlasaydınız ilk emote size ait olurdu ama ss'de görüldüğü gibi ilk emoteyi sürücü veriyor ve ilk sıkan da o oluyor, lütfen yalan savunma yapmayın. Şoför araçtan indikten sonra sıkmaya başladınız.

#7 - 06.03.2021 17:58
Aktif savaş alanının ortasında hood bölgesinden çıkıp önümüze kırıyorsun, daha sonra da bağırıp kaçmaya çalışıyorsun.

#8 - 06.03.2021 18:23
Aktif savaş alanının ortasında hood bölgesinden çıkıp önümüze kırıyorsun, daha sonra da bağırıp kaçmaya çalışıyorsun.

Önünüze kırmıyorum, kırsaydım dibinize girerdim ayrıca ben size bağırmadım kaza olduğu için "Shit!" dedim bir süre durdum ve yoluma devam ettim kaçsaydım ileride önüme kıracak kadar mesefamiz bulunmazdı lütfen yalan savunma yapmayın. SS'de görüldüğü gibi orada duruyorum önünüze kırmıyorum.

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#9 - 06.03.2021 19:28
Dostum yani emoteye bakarsak, gördüğün gibi Aslandan önce camdan çıkıyorum ve Aslan karakteri inip emote veriyor ben ise orda chati açıp emote veriyorum, bunun neresi yalan olabilir ayrıca tekrarlıyorum '"indiğim yeri de koyarsan sevinirim"
« Son Düzenleme: 07.03.2021 13:16 ryuweon31 »