Konu: Kurt Morngingstar | Non RP  (Okunma sayısı 123 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.03.2021 13:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kurt_Morningstar (forum hesabını bilmiyorum)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Albert_Weinstein, sslerdeki polisler, ben.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Görüntülerde.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NON-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir tampa düzkontaklıyordum sonra sahibi geldi araçtan indim ve hızlıca bölgeden uzaklaştım, ardından yanına bu arkadaş geldi laf atmaya baladılar. IC telefonuyla fotoğrafımı çekip polise söyleyeceğini belirtti, onlara saldırdım ve ikisini de düşürdüm. Ardından beni çeken Kurt'un telefonunu aldım, konuşmalardan olmayan bir fotoğrafı polise gösterdiği belli oluyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/772793355485970433/817337441605779466/sa-mp-066.png - https://media.discordapp.net/attachments/772793355485970433/817337441429094420/sa-mp-067.png?width=631&height=473 - https://cdn.discordapp.com/attachments/772793355485970433/817337480935899146/sa-mp-070.png - https://cdn.discordapp.com/attachments/772793355485970433/817337500459860018/sa-mp-060.png

Ek açıklamalar(varsa): Alabileceği cezanın en iyisinden almasını istiyorum.

#1 - 05.03.2021 13:54
Merhaba. Öncelikle adımın önünde kocaman bir "Non RP" yazısı çıkmasından dolayı utanç duyuyorum. İlk defa başıma böyle bir olay geliyor ve gerekli savunmayı yapmak istiyorum. Albert isimli karakterde söylediklerimi destekleyen SS'ler var kendisi atacaktır. Öncelikle ben yolda sadece durumu izleyen birisiydim ve beyefendi bir araç çalmaya çalışıyordu. Bu sırada aracın sahibi olan Albert geldi ve duruma el koymak için kendisini uyardı. Beyefendi gideceğini söyledikten sonra Albert aracın motorunu çalıştırdı ve o sırada Clayton car jacking yaparak arabayı alıp götürdü. Birkaç dakika içinde geri döndü ve ben kendisinin kolunu tutarak arabaya doğru ittim. Do üzerinden /dene komutunu yazmamı istedi. Yardımcı olmak adına dene komutunu yaptım ve başarılı oldum. Birkaç saniye sonra hiçbir emote vermeden saldırmaya başlayarak iki karakteri de yaraladı. Ben anlayışlı olmak ve problemi çözmek adına kendisini pm'den uyardım ve bununla ilgili bir şikayet oluşturmadım. Ancak kendisi ic jail yediği için ooc olarak kinlenmiş ve bu şikayeti açmış anlaşılan.

Telefon konusuna gelecek olursak, emoteyi görmedim. Öyle bir şey olmadığını da mesajla bildirdim çünkü görmediğim için kendimden emindim ancak; polisler resime bakarak bulmadılar Clayton'u. Arkadan arabasıyla geçerken polislere Albert onu işaret etti ve o şekilde tutuklandı. Bu kadar non-rp olayının arasında benim bir emoteyi gözden kaçırıp polise sadece emote ile telefonu alıp resmi göstermem bir non-rp ise saygı duyarım ancak böyle olmadığını düşünüyorum :) Söyleyeceklerim bu kadardır. Söylediklerimi onaylaması adına Albert'ın resimleri atmasını bekleyeceğim.

Saygılarımla.

#2 - 05.03.2021 14:01
Saldırma emotesini vermiştim, eğer görmediysen atabilirim. Polis "Eşgale uyuyor" dediğinden fotoğrafı gösterdiğin apaçık ortafa, ve ben sana OOC kin beslemedim. Sadece yaptığın ihlali tekrarlamaman için bu şikayeti açtım.

#3 - 05.03.2021 14:08
Ben sizi anlıyorum ancak siz benim demek istediğimi anlamadınız sanırım. Polis benim hatamdan dolayı yani sizin emotenizi görmediğim için gösterdiğim resme bakarak eşgale uyuyor demiş olabilir. Ancak sizin yakalanma sebebiniz tekrar olay yerine dönmeniz ve Albert'ın sizi işaret etmesi. Eğer bunun aksini iddia ediyorsanız söyleyebilirsiniz. Yani o verdiğim emote olmasaydı bile siz yakalanmıştınız. Dolayısıyla yaptığım hata rolsel olarak bir etkide bulunmuyor. Siz kendiniz geldiniz ve yakalandınız. Ek olarak sizin saldırmak için bir emote vermediğinizi düşünüyorum ve böyle bir iddiada bulunduğum için zaten kendinizi savunmak için o ekran görüntüsünü atmanız gerekiyor. Elinizde görüntüsü olduğunu söylediniz o yüzden atın ki üzerinizden yük kalksın. Belki o anlık hengamede görmemişimdir siz haklısınızdır ancak görmediğime eminim. O yüzden lütfen gerekli ekran görüntüsünü paylaşın.

Saygılarımla.

#4 - 05.03.2021 14:19
 Ek olarak sizin saldırmak için bir emote vermediğinizi düşünüyorum ve böyle bir iddiada bulunduğum için zaten kendinizi savunmak için o ekran görüntüsünü atmanız gerekiyor. Elinizde görüntüsü olduğunu söylediniz o yüzden atın ki üzerinizden yük kalksın. Belki o anlık hengamede görmemişimdir siz haklısınızdır ancak görmediğime eminim. O yüzden lütfen gerekli ekran görüntüsünü paylaşın.

Saygılarımla.

« Son Düzenleme: 05.03.2021 14:41 Nroson »

#5 - 05.03.2021 14:30
Resim attığınız için teşekkürler. Daha fazla spam olmaması adına mesaj atmayacağım savunmamı yaptım. Elinizde benim resim verdiğime dair ekran görüntünüz olmamasına rağmen durumu kabul ettim ve bu da objektif olduğumu gösteriyor. Non RP yakıştırmasını hoş bulmuyorum ve bunu reddediyorum.  Yanlış anlamayın ama benim çocukluğum sunucularda rol yaparak geçti. 2007 yılından beri bağımlı biri gibi rol yapıyorum. Non RP yapacak birisi gerçekten değilim o yüzden görünce şok oldum. Emoteyi görmediğimi kabul ediyor ve bu durumdan dolayı özür diliyorum ancak dediğim gibi bu durumun role hiçbir etkisi olmadı ve siz de bunu inkar etmiyorsunuz. Albert'ın atacağı resimlerle olay biraz daha çözülür. Size keyifli roller.

Saygılarımla.

Edit: https://cdn.discordapp.com/attachments/772793355485970433/817337480935899146/sa-mp-070.png bu sizin attığınız ekran görüntüsü. Buradan da olay yerine geldiğiniz için alındığınız belli oluyor.
« Son Düzenleme: 05.03.2021 14:38 nunanubis »

#6 - 05.03.2021 14:42
Tamamdır, Albert'in atacağı görüntüleri bekleyelim.

#7 - 05.03.2021 15:10
Uzlaşma sağlandı, şikayeti geri çekiyorum. K&A

#8 - 06.03.2021 04:41
Şikayet geri çekildiği için K&A.