Merhaba. Öncelikle adımın önünde kocaman bir "Non RP" yazısı çıkmasından dolayı utanç duyuyorum. İlk defa başıma böyle bir olay geliyor ve gerekli savunmayı yapmak istiyorum. Albert isimli karakterde söylediklerimi destekleyen SS'ler var kendisi atacaktır. Öncelikle ben yolda sadece durumu izleyen birisiydim ve beyefendi bir araç çalmaya çalışıyordu. Bu sırada aracın sahibi olan Albert geldi ve duruma el koymak için kendisini uyardı. Beyefendi gideceğini söyledikten sonra Albert aracın motorunu çalıştırdı ve o sırada Clayton car jacking yaparak arabayı alıp götürdü. Birkaç dakika içinde geri döndü ve ben kendisinin kolunu tutarak arabaya doğru ittim. Do üzerinden /dene komutunu yazmamı istedi. Yardımcı olmak adına dene komutunu yaptım ve başarılı oldum. Birkaç saniye sonra hiçbir emote vermeden saldırmaya başlayarak iki karakteri de yaraladı. Ben anlayışlı olmak ve problemi çözmek adına kendisini pm'den uyardım ve bununla ilgili bir şikayet oluşturmadım. Ancak kendisi ic jail yediği için ooc olarak kinlenmiş ve bu şikayeti açmış anlaşılan.
Telefon konusuna gelecek olursak, emoteyi görmedim. Öyle bir şey olmadığını da mesajla bildirdim çünkü görmediğim için kendimden emindim ancak; polisler resime bakarak bulmadılar Clayton'u. Arkadan arabasıyla geçerken polislere Albert onu işaret etti ve o şekilde tutuklandı. Bu kadar non-rp olayının arasında benim bir emoteyi gözden kaçırıp polise sadece emote ile telefonu alıp resmi göstermem bir non-rp ise saygı duyarım ancak böyle olmadığını düşünüyorum

Söyleyeceklerim bu kadardır. Söylediklerimi onaylaması adına Albert'ın resimleri atmasını bekleyeceğim.
Saygılarımla.