Konu: [02.03.2021]Inna Mescheryakov | İllegal Kural ihlali  (Okunma sayısı 309 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.03.2021 23:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Inna_Mescheryakov @Xavier_Lopez

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Ykumru

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İllegal Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Oyuncu bizim illegal birlikeydi ve tehdit ederek rolsel olarak kaçtı ve birlikten çıktı. bizde peşine düştük polise ihbar vermiş aşağıdaki kanıtlarda bulunmaktadır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Silahın geri verilmesini talep ediyorum 1 Uzi 1 pompalı Silah kaybımız

« Son Düzenleme: 03.03.2021 01:00 judge1 »

#1 - 02.03.2021 23:45
ve yayından bir kanıt daha

#2 - 03.03.2021 00:37

Bu da birlikte olduğunun kanıtıdır.

#3 - 03.03.2021 00:52
@Xavier_Lopez en kısa sürede savunmanızı yapın lütfen.

#4 - 03.03.2021 01:04
IC olarak sicilim temiz idi, şikayet kabul edilirse eğer, IC sicilin silinmesini de istiyorum, iyi roller dilerim.

#5 - 03.03.2021 07:58
Polisi arayıp, tuzak kurmak istedim. Bende oradan kaçtım zaten aradım polisi geldiler bende o sırada sorguya kalmamak için kaçtım.
İkincisi rolsel tehdit ettiğim için polise gidelim diye yalan söyledim VCPD ye gel dedim onu kandırdım sonra buluşmak istediğimde downtown araç park etme yeri yakınlarında buluştuk. Orası olmasaydı Gym,'de bulusacaktik. Polise sığınsam VcPd nin içine girerim memurlardan yardım isterim ben sadece tuzak kurduğum için polisi aradım polis geldi onları kovaladı bende kaçtım.

#6 - 03.03.2021 08:04
Birde birlikten çıktım bir süre sonra zaten bu olaylar gelişti kendisi bizi buldu ve silahla direk saldırdı. Bende anlattığım gibiydi zaten.

#7 - 03.03.2021 08:50
Polisi arayıp, tuzak kurmak istedim. Bende oradan kaçtım zaten aradım polisi geldiler bende o sırada sorguya kalmamak için kaçtım.
İkincisi rolsel tehdit ettiğim için polise gidelim diye yalan söyledim VCPD ye gel dedim onu kandırdım sonra buluşmak istediğimde downtown araç park etme yeri yakınlarında buluştuk. Orası olmasaydı Gym,'de bulusacaktik. Polise sığınsam VcPd nin içine girerim memurlardan yardım isterim ben sadece tuzak kurduğum için polisi aradım polis geldi onları kovaladı bende kaçtım.
İllegaller polise sığınamaz polisi aramakta bir sığınmadir.İlla polis merkezine girmen gerekmez ve  buluşma ayarlamadik se i bulmk için gezerken bulduk ve sıktık o siradas polisi aramişsın.
« Son Düzenleme: 03.03.2021 08:54 judge1 »

#8 - 03.03.2021 09:16
Birde birlikten çıktım bir süre sonra zaten bu olaylar gelişti kendisi bizi buldu ve silahla direk saldırdı. Bende anlattığım gibiydi zaten.
Birlikten çıkmadan once birligin R20sini tehdit ederek kaçıyorsun. Ve sehirde seni aramaya başlıyoruz. Sen ise 5 dakika once illegal bir birlikten çıktığın için CK etme hakkımız var. Adminlere de sorduk Ck etme hakkimiz var polisi araman bir ihlal.

#9 - 03.03.2021 10:19
5 dakika diyorsun adminleri logu kontrol etmesini istiyorum, 20 dakika geçtikten sonra beni buldunuz 5 dakika değil