Konu: [28.02.2021 - Jamal_Freedich] FEAR-RP, YASAKLANMIŞ ROLLER  (Okunma sayısı 435 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 01.03.2021 06:08
Şahitliğimi onaylıyorum.

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#11 - 01.03.2021 12:38
Merhabalar, ileti fazlalığı olmaması için size bu ileti üzerinden yanıt vereceğim.

Mermi yememiş olmasan bile Paul karakteri sana ağır şekilde saldırdı, mantıksal olarak bakarsak karakterinin orada ki kişi sayısına bakarakta FEAR RP yapması gerekiyor, ikinci olarak sizinle aramızda her hangi bir şekilde kaçırma/kaçırılma rolü dönmedi. Ronald karakteri böyle bir rol olduğunu doğrulamadı.

Üslup konusuna ve şikayetin sözde açılmak için açılmış olma konusuna gelecek olursak, sizi pm üzerinden bir çok defa uyardım, uyarmayı denedim fakat kaba cevaplar aldım. Pm üzerinden doğru bir iletişim diliyle benimle bu konuyu tartışsaydınız, size şikayet oluşturmazdım. Attığım sslerde söylediklerimi zaten kanıtlıyor.

İyi forumlar dilerim.  :vice:

[İletinin son güncellenme tarihi; 01.3.2021 02.51]

Olayda olduğum için yazıyorum, siz gelmeden önce kaçırma rolü yapmaya çalıştılar pmden hatta açarsınız şikayet gibi laflarda bulundu yarışçı arkadaşlar.
Biz rapor attık Stance şikayete bakacağını söyledi, siz olaya sonradan dahil oldunuz kaçırma rolünü görmediniz yani

#12 - 01.03.2021 15:16

#13 - 02.03.2021 14:33
Olayı baştan anlatıyorum, garajımızda aktif olarak rol çeviriyorduk o sırada SNEAK plakalı Bullet araç ile iki siyahi geldi para verip benzin doldurmak istediklerini söylediler. Bende aracın plakasına bakıp Paul'un aracın olduğunun farkına vardım ve kişilere gitmelerini söyledim. Karakterime sürtük kaltak tarzında hakaretlerde bulundu ve emote'mi verip brawl rolüne girdim. Bir kişiyi düşürdük diğeri ise kaçtı düşen kişi başta Fear-rp uygulamadı daha sonra devam etti rol güzel ilerliyordu. Alessandro Pietro karakterinden ellerini ayaklarını bağlanmasını istedim Alessandro Pietro beni dinleyerek ellerini ayaklarını emotesini verip bağladı fakat kişi yaralı durumundan çıkınca /me ayağa kalkar ve koşarak kaçmaya çalışır. /dene atıyor. Denesi başarısız olduktan sonra /do Elleri ayakları bağlı durumda yazığımda /do olumsuz emotesi veriyor. Rol ile eli ayağı bağlıyken bu tarz rollerde bulundu bir daha /dene attı yine başarısız çıktı. Daha sonra hiç bir iletişim kurulmadan Buffalo araç ile arkadaşları geldi ve tehtidler savurdu sonra gittiler. Alessandro Pietro karakterine araca bindirmesini söyledim kaçırma rolü değil arabaya bindirip Paul'a götürecektik daha sonra kaçırma rolune gireceğini anladığımız için yerinden oynatmadan Paul'u aradık ve geldi. Olay bundan ibaret kişi sürekli rolu reddedip role uymadı. Şahitliğimi onaylıyorum.  Ve sürekli b böldüler

#14 - 02.03.2021 14:47
Ayaklarım bağlıyken kaçmaya çalıştığımı hiç hatırlamıyorum ayrıca b böldüğümüz yoktu brawl rolünde kaçırılma olmayacağını do dan söyledim sonra b den bölmeye başladınız konu öyle uzadı. Kaçırma rolü yok diyorsunuz da ellerim ayaklarım bağlanmış üstüne araç çağrıyorsunuz malibuya gidip eğlenicez galiba :D

#15 - 03.03.2021 00:12
Merhabalar, şikayet incelendi. Jamal Freedich karakteri şikayet kapsamında ceza alacak.

İyi forumlar, şikayet kapatıldı.