Konu: [28.02.2021 - Jamal_Freedich] FEAR-RP, YASAKLANMIŞ ROLLER  (Okunma sayısı 441 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.02.2021 23:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jamal Freedich @bumble

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Paul Williams @uslanmazefsanesi , Connor Williams @KrakeN , Lucy Williams @achelous , Matthias Leighmoon @dOise , Addy Goldberg @Theon , Katarina Romano @Katty , Arthuro Breandon @Arthur Wick , Ludacris Parker @mustafaarda099 , Andre Rosenberg @Monky , Alessandro Pietro @noscrubs , Alexia Cruse @mags , Joseph Lewis @yagizeztan

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.02.2021, 22.28-22.45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
    12-) YASAKLANMIŞ ROLLER
     Sunucu içerisinde yönetim tarafından, düzeni korumak amacıyla bazı roller kısıtlanmış veya yasaklanmış durumdadır. Bu rolleri gerçekleştirmeden önce gerekli yetkiliden onay alınmalıdır.  Bu roller aşağıda sıralanmıştır:
    Müslüman rolleri
    Türk rolleri
    Tetikçi rolleri
    Mental retardasyon, ruh hastalığı rolleri
    Yüksek seviyeli hacker rolleri
    Bir oyuncuyu dört saatten daha fazla bir mülke kapatmak/kaçırmak ya da hapsetmek.
    AFK bir oyuncuya karşı (ESC ya da ALT+TAB işlemi) asla saldırı rolleri yapamazsınız. Rolün devamında, bu kurala sığınarak AFK kalıyorsa, şikayet açabilirsiniz. (bir eve sığınıp, içeride AFK bırakmak gibi.)
    Sistemsel üstünde olan bir şeyi yokmuş gibi göstermek ve tam tersi. (Çok ufak istisnalar olabilir.)
    Acıya, hasara duyarsız robot karakter rolleri
    Terörist grubu bağlantıları veya terörist grup rolleri
    Arap kökenli uyruk rollerinin tamamı.
      [li$i]Azeri kökenli uyruk rollerinin bir kısmı. (Azerbaycan Türkçesi konuşmak, "qardaş, qaqaş, yaxşı, uşaq vb." kelimeler yasaktır.) [/li][/list]

CEZASI: Uyarı, kick, hapis, yasaklanma.

Fear-RP
      Karakterin doğal olarak korkması gerektiği durumlarda korku rollerine başvurulmaması ihlalidir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle selamlar, Jamal karakteri Paul karakterinin aracını çaldı, Jamal karakterinin kendiside bunu rol esnasında tam anlamıyla olmasada söyledi. Bölgede Jamal karakteri tek başına olmasına, bizim ondan sayıca üstün olmamıza rağmen her hangi bir şekilde Fear Rp yapma gereği duymadı, pm üzerinden uyarılarda bulunmama rağmen Fear Rp ihlaline devam etti. Paul karakteri ona emote ile kafa atmasına rağmen hiç bir şekilde tepki vermedi, hatta kahkaha attı. Devamında onun göğüsüne baskı uygulanmasına rağmen, hiç bir şekilde canının yandığına dair bir tepki vermedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
      Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Şahısı pm üzerinden defalarca uyarmış olduğum hâlde, bana umursamaz cevaplar vermesi üzerine şikayeti oluşturdum. Eklediğim şahitlerde kendi kanıtlarıyla şikayete destek olabilir.

#1 - 01.03.2021 00:14
      Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 01.03.2021 00:18
      Rolde bulunmaktaydım, şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 01.03.2021 00:19
      Şahitliğimi onaylıyorum :nays: O:-)

#4 - 01.03.2021 00:22
      Şahitliğimi onaylıyorum.

#5 - 01.03.2021 00:23
      Şahitliğimi onaylıyorum.

#6 - 01.03.2021 02:01
      Selamlar, şikayeti güncelleme kararı aldım. Jamal karakteri RK'lı olduğu hâlde, aynı bölgeye geldi ve insanlara kışkırtıcı rollerde bulundu. Ek olarak pm kanalından uyarmama rağmen bana kaba bir üslupla cevap verdi. Görüntülerde ki saatler karşılaştırılırsa, dört saatin dolmadığı görülebilir. Şikayet değerlendirilirken bu iletiminde incelenmesini talep ediyorum. İyi forumlar.  :vice:

Jamal'ın RK'lı olduğuna dair ve bölgeye gelerek saldırıda bulunmaya çalıştığına dair kanıt;

Jamal'ın kaba üslup ile konuştuğuna dair kanıt;

Eklenen yeni kural ihlalleri; Revenge Kill [RK] ihlali, Ortak nezaket.

#7 - 01.03.2021 02:18
      Öncelikle selamlar.

Orada mermi yemedim, hard bir yaralı rolü yapmama gerek olmadığını düşünüyorum. Brawl rolünden sonra kaçırma rolleri yapılamaz, Ronald karakteri zaten bunu doğruluyor. Benim ihlallerimden(?) önce kendi ihlallerinize baksanız daha iyi olur gibi.

RK sürem dolmadı, evet. Orada kimseye saldırmıyorum, senin dediğin gibi sadece kışkırtıyorum. Burada bir sıkıntı yok. Üslup konusuna gelirsem onda da bir sıkıntı olmadığını düşünüyorum.

Şikayet sadece açmak için açılmış, teşekkürler.

#8 - 01.03.2021 02:52
      Merhabalar, ileti fazlalığı olmaması için size bu ileti üzerinden yanıt vereceğim.

Mermi yememiş olmasan bile Paul karakteri sana ağır şekilde saldırdı, mantıksal olarak bakarsak karakterinin orada ki kişi sayısına bakarakta FEAR RP yapması gerekiyor, ikinci olarak sizinle aramızda her hangi bir şekilde kaçırma/kaçırılma rolü dönmedi. Ronald karakteri böyle bir rol olduğunu doğrulamadı.

Üslup konusuna ve şikayetin sözde açılmak için açılmış olma konusuna gelecek olursak, sizi pm üzerinden bir çok defa uyardım, uyarmayı denedim fakat kaba cevaplar aldım. Pm üzerinden doğru bir iletişim diliyle benimle bu konuyu tartışsaydınız, size şikayet oluşturmazdım. Attığım sslerde söylediklerimi zaten kanıtlıyor.

İyi forumlar dilerim.  :vice:

Merhabalar, ileti fazlalığı olmaması için size bu ileti üzerinden yanıt vereceğim.

Mermi yememiş olmasan bile Paul karakteri sana ağır şekilde saldırdı, mantıksal olarak bakarsak karakterinin orada ki kişi sayısına bakarakta FEAR RP yapması gerekiyor, ikinci olarak sizinle aramızda her hangi bir şekilde kaçırma/kaçırılma rolü dönmedi. Ronald karakteri böyle bir rol olduğunu doğrulamadı.

Üslup konusuna ve şikayetin sözde açılmak için açılmış olma konusuna gelecek olursak, sizi pm üzerinden bir çok defa uyardım, uyarmayı denedim fakat kaba cevaplar aldım. Pm üzerinden doğru bir iletişim diliyle benimle bu konuyu tartışsaydınız, size şikayet oluşturmazdım. Attığım sslerde söylediklerimi zaten kanıtlıyor.

İyi forumlar dilerim.  :vice:

[İletinin son güncellenme tarihi; 01.3.2021 02.51]

Olayda olduğum için yazıyorum, siz gelmeden önce kaçırma rolü yapmaya çalıştılar pmden hatta açarsınız şikayet gibi laflarda bulundu yarışçı arkadaşlar.
      Biz rapor attık Stance şikayete bakacağını söyledi, siz olaya sonradan dahil oldunuz kaçırma rolünü görmediniz yani

Paul karakteri ve benim karakterimle ilgili her hangi bir şekilde kaçırılma rolü gerçekleşmedi, yarışçı birliğinde bulunan oyuncularında böyle bir rol yaptığını görmedim. Böyle bir durum varsa, ekran görtüntüleriyle birlikte daha detaylı bir savunma yapabilirsiniz, varsayalım ki yarışçı arkadaşlar Jamal karakterini kaçırıp, bölgeye getirmiş olsun. Yine de Jamal karakteri ihlalsiz şekilde role devam etmeli ve rol bitiminde rolden şikayetçiyse şikayet oluşturmalıydı. Bulunduğum rolde tarafımca bir ihlal yapıldığını düşünmüyorum, ek olarak şikayete eklediğim şahitlerinde rol esnasında her hangi bir ihlal yaptığına tanık olmadım.

@Stance
      Ek olarak lütfen şikayet yetkililerinin şikayeti incelemesini sabırla bekleyin, sürecin uzamaması adına her hangi bir admini veya yöneticiyi etiketlemeyin.

[İletinin son güncellenme tarihi; 01.3.2021 15.37]
      « Son Düzenleme: 01.03.2021 15:37 REDVIPER »

#9 - 01.03.2021 04:07
      Şahitliğimi onaylıyorum.