Konu: [28.02.2021 - Chadwick_Tavell] İllegal kural ihlali  (Okunma sayısı 190 defa)

#0 - 28.02.2021 14:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Chadwick_Tavell @burakgkc1903

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Carla_Cruse @EternaLL

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.55 - 28.02.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İl-legal kural ihlali.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: El corona bölgesinde, Carla_Cruse karakter ile soygun rolü yapıyorduk pizza motoru ile olan bir zenci yaklaştı ve bizi polise ihbar edeceğini söyledi. /ara 911 yaparak polisi aradı bölgeyi söylediğinde kaçtık fakat normal olarak polisi aradı ve illegal bir oluşumdayken bunu yaptı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Aslında şikayet açmayactım fakat bu aralar bu tarz saçma roller çok fazlalaştı dikkat edilmesi için gerekli ceza-i işlemin uygulanmasını istiyorum.

#1 - 28.02.2021 14:31
Ben öyle birşey yapmadım Yemin ederimki Boş Boş kaos yaratmayın başka birisi ile karıştırdınız sanırım ?

#2 - 28.02.2021 16:35
Burda sadece sizi gördüm uyarmak için dedim polisi aradım zaten yanınızdaki şahıs tamam dedi telefonla polise belirledim soygun yerini  bişey yapmadım sadece dedim polise haber vercem ve verdim geldiler zatende pizzacı motorda kuryecilik görevi beni oraya yönlerdi gym tarafının ordan geçecektim sizi gördüm otomatikkende telefonla polise ihbar ettim. Eğer polise haber vermekte yasaksa bundan sonra bidaha öyle şeyler yapmam savunmam bu kadardır iyi günler.
« Son Düzenleme: 28.02.2021 16:39 burakgkc1903 »

#3 - 28.02.2021 17:39
Ben öyle birşey yapmadım Yemin ederimki Boş Boş kaos yaratmayın başka birisi ile karıştırdınız sanırım ?
Ne diyorsunuz anlamadım?

#4 - 28.02.2021 17:40
Burda sadece sizi gördüm uyarmak için dedim polisi aradım zaten yanınızdaki şahıs tamam dedi telefonla polise belirledim soygun yerini  bişey yapmadım sadece dedim polise haber vercem ve verdim geldiler zatende pizzacı motorda kuryecilik görevi beni oraya yönlerdi gym tarafının ordan geçecektim sizi gördüm otomatikkende telefonla polise ihbar ettim. Eğer polise haber vermekte yasaksa bundan sonra bidaha öyle şeyler yapmam savunmam bu kadardır iyi günler.
İllegal bir birlikte bulunuyorken veya karakteriniz illegalken polise sığınamaz veya ihbar edemezsiniz. bilmediğin için şikayeti geri çekiyorum lütfen birdaha böyle bir role girme.

#5 - 28.02.2021 17:43
Dostum ben unuttum o zaman dalgınlık işte anlarsın ya çekersen gerçekten mutlu olurum şimid inceledim doğruyu söylüyorsun ben unuttum işte insanlık hali dalıp gittim çekerseniz şikayeti mutlu olurum unuttum ya dalgınlık işte unuttum. Zaten artık bidaha böyle bişey olmayacak unuttum ben 4aydır bu sunucudayım unutmuşum yani uzun süredir unuttum tekrardan okuyorum bidaha böyle birşey olmayacak şikayeti geri çekerseniz iyi olur.
« Son Düzenleme: 28.02.2021 17:46 burakgkc1903 »

#6 - 28.02.2021 17:44
Şikayet geri çekilmiştir. Bilmediği için ona bir uyarı olsun. K&A

#7 - 02.03.2021 22:47
Geri çekilmiş olması üzere K&A.