Konu: Mike_Gavon non-rp  (Okunma sayısı 79 defa)

#0 - 27.02.2021 11:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mike_Gavon

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27-02-2021   02:21

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Non-Rp

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Polis devriyesindeyken bu adam arkdaşı ile hırsızlıktan kaçtı ve kovaladık ardından yayan kovalamacada polislerin kullandığı bir TACKLE denilen bir sistemsel yere düşürmek için bir sistem var normalde bunu kullandıktan sonra yerden kalkamazsınız fakat bu şahıs yerden kalkıp elindeki çuval ile kaçmaya başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/PzgeTq

Ek açıklamalar(varsa): Yok.

#1 - 28.02.2021 00:12
Sunucuda yeniyim yeni başladım elimdeki çuval gözükmüyordu bende zaten hızlı koşuyordum adam üstüme atlayınca tekrar kalkıp koşunca bug olduğunu sandım chati farketmedim kalkıp koşmaya başladım özür diliyorum.

#2 - 28.02.2021 14:33
Zaten gece polisler beni yakalayıp hapise attı kaçmamın üzerine aranma eklemiş sanırım polis arkadaş dünde yakalandım jaile gittim.

#3 - 02.03.2021 19:38
Mike yaptığı ihlalin farkında ve IC olarak cezasını almış, bu tarz aksilikler olabilir fakat tekrarı yaşandığında daha dikkatli olmanı öneriyoruz @PrXen bu tarz ihlallerin devamı geldiğinde ceza alabilirsin.

Şikayet kapatıldı. Bu tarz durumlarda öncelik olarak şikayet açmak yerine ilk karşı tarafı PM'den uyarmak daha sağlıklı olabilir. İyi oyunlar  :vice: