Konu: [23.02.2021] James_Murphy - Fear Rp  (Okunma sayısı 96 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.02.2021 15:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: James_Murphy @lowashi

Olaya dahil olan şahit karakter adı: LaDarrell_Hubbard @isotcu sinan

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Görüntülerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Fear rp İhlali

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ekran görüntüsünde görüldüğü üzere James karakteri şehirde belirli bir güç olduğu kabul ettirmiş ve çete faaliyetlerinin sürdüğü sokağa tek başına geliyor. Ölmeyi, oradan sağ çıkmamayı riske alarak gitarı ile bölgede takılan çete üyesi karakterinin kafasına vuruyor. Şahıs, LaDarrell'in çete üyesi olup olmadığını bilmek zorunda değil. Biraz mantıklı düşündüğümüz zaman bölgede ağırlıklı olarak siyahilerin yapılandığını ve LaDarrell karakterinin de onlardan biri olduğunu anlamak zor değil. Bölge onaylı hood olduğu için Fear Rp'den işlem görmesini istiyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 23.02.2021 15:31 Chiraq »

#1 - 23.02.2021 16:41
Gitarı vurduktan sonra kaçmaya başladım ve beni kovaladılar ateş edip tekmediler ve rolümüzü yaptık herhangi bir ihlal yok burada. Gereksiz bir şikayet yetkili kararı verebilir.

#2 - 23.02.2021 17:40
Rolü tamamlamak zorundayız çünkü roleplay platformlarında sürekli roleplay diye bir kural mevcut. Bunu bir oyun olarak düşündüğün için bu tarz şeyleri mantığa sığdırabiliyorsunuz. Burası bir roleplay platformu. Gerçeğe en yakın şeyleri, rolleri yaptığımız zaman bu oyundan aldığımız zevk daha fazla artıyor. Şöyle bir örnek vereyim; yabancı ülkelerden bahsetmiyorum bile Türkiye'de yaşadığın şehrin sıkıntılı bir mahallesine giriyorsun, on dakika önce orada dayak yemişsin. Tekrardan geliyorsun, etrafına şöyle bir bakıyorsun ve bölge kalabalık. Herkes birbirini tanıyor, şehir içinde oranın tehlikeli olduğu biliniyor. Ama sen hiç düşünmeden, tartıp biçmeden gitarını mahallenin çocuğunun kafasında kırıyorsun. Bu sana ne kadar mantıklı geliyor? Kaçıp, kaçmaman önemli değil. Sunucu kuralları ile oluşumun bazı ayrıcalıklara sahip olması gerekiyor. Oluşumun hood onayı var, yani o bölgede gücünü ispatlamış, şehrin pazarında payı var ve çeteleşme faaliyetleri biliniyor. Böyle bir sokağa geliyorsun ve hiçbir şey olmamış gibi, ölüm korkusu olmadan çete üyelerine saldırıyorsun. Bunlar sana ne kadar mantıklı geliyor? Daha fazla yazmama gerek yok.

#3 - 02.03.2021 21:59
Şikayet incelendi.

Hood Onaylı bir bölgeye gelip, ortada hiç bir sebep yokken gitar ile insanların kafasına vurmanın neresi roleplay?
Bir sürü "siyahi" varken bunu yapman büyük bir cesaret ister.  Kişi cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.