Dostum şaka gibisin
gasp rolleri inaktif hadi arabadan iniyorum kapı kapalı bi an kapıyı açıp koşuyorsun emote hazılıorum bende makine değilim arabadan indiğim an tekme atıp kaçıyorsun ve gasp edip edmiyeceğimiz belli bile değil???Orda rapor atıp soracaktım ve bu gece bakarsan kasparova giriyorum yeterince ss attım ama sizin gibi rol bilmeyen insanlarla bunu yaşadığım için işim zorlaştı oke?
Arkadaşım, konu benim kaçmam değil, gasp rolü inaktifken senin beni gasp etmeye çalışman. Benim Fear RP ihlalimi gördüysen gerekli kanıtların ile şikayeti oluşturabilirsin, sen araçtan indin, mantıkken bana fiziksel baskı uygulayan kalmadı emote ile inebilirdin. (mesala: /me Vito'nun ensesinden tutarak eş zamanlı araçtan iner. /do Bu işlem sırasında bıçak hale şahısın boğazına dayanmış bir vaziyettedir.) Ve baskı uygulamadığın için, karakterim IC olarak kaslı ve dayanıklı olduğu için, özgüvenli davranıp en mantıklı seçimi yaptığını düşünüyorum. Gerekirse IC olarak Vito'da kemerinde baba yadigarı bir çakı taşıyor, ben de çekerdim ve bıçak fight'ı dönerdi bunları sırf aklında soru kalmasın diye yazıyorum, yazmak zorunda bile değilim..
Şikayet oluşturmamın tek sebebi ise, bu yolla yeni başlayan, sunucu hakkında pek bilgi sahibi olmayan arkadaşları gasp etmemeniz adına. Yoksa sabahki rolden zararlı çıkmadım, normal oyuncular gibi sessiz kalmayı ben de bilirdim