0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
DEATHMATCHHerhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir. Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.
olayın anıyla emote yazmadım, evet kabul ediyorum. arkadaşlarımdan özür dilerim. iyi forumlar. ek olarak videoda chat görünmüyor arkadaşlar.
Alıntı yapılan: WHATUPCUZZ - 20.02.2021 19:08olayın anıyla emote yazmadım, evet kabul ediyorum. arkadaşlarımdan özür dilerim. iyi forumlar. ek olarak videoda chat görünmüyor arkadaşlar.Öncelikle merhaba,hatayı yaptıktan sonra özür dilemen birşeyi değiştirmez dostum o an düşmemizin sebebi senin emote atmaman,senin emoteni görüp belki cover alarak veya herhangi bir araya felan girerek,sizi düşürebilirdik.Birşey daha eklemek istiyorum,videoda chat anlaşılır şekilde gözüküyor benim emotem arkadaşının emotesi,o sarıları pm sandıysan fısıldıyor yazıyor dostum.