Alıntı yapılan: Krallend - 20.02.2021 13:38desteklemiyorum, para kazanımı daha da zorlaştırılmalıBunun içine crash/internet sorunuda giriyor nerden baksan 3 saatGün boyunca trucker kasanlar var, sırf para biriktirmek için role bile girmiyorlar. Siz hala zorlaştırma peşindesiniz. 15 dakikada 1800 alıyoruz. 18k biriktirmek için iki buçuk saat para kasmaya denk geliyor ki 18 bine hiçbirşey alamıyorsun..
desteklemiyorum, para kazanımı daha da zorlaştırılmalı
Desteklemiyorum, AFK atarak kolay para kazanılmamalı. Zaten mevduat ve maaş çok fazla geliyor, sürekli alınması ekonomiyi bozacağını düşünüyorum. 200k mevduata koyan biri saatlik 400 dolar alıyor.
Alıntı yapılan: chas - 20.02.2021 12:43Merhabalar biliyorsunuzki /payday rakam kodu ile maaş alıyorduk örnek sabaha kadar oyunu afk atsak kodları yazmadan maaşlarımızı alamıyoruz bunun için otomatik maaş süreci geldiğinde hesabımıza aktarılması hem oyuncuların işini daha kolaylaştırır diye düşünüyorum.Payday geldiğinde crash yersen paydayi kaçırıyorsun. Destekliyorum.
Merhabalar biliyorsunuzki /payday rakam kodu ile maaş alıyorduk örnek sabaha kadar oyunu afk atsak kodları yazmadan maaşlarımızı alamıyoruz bunun için otomatik maaş süreci geldiğinde hesabımıza aktarılması hem oyuncuların işini daha kolaylaştırır diye düşünüyorum.
Destekliyorum ama her oyuncu için değil, oyunda belli bir seviyeye ulaşmış yada para verip VIP alan oyuncular için gelebilir.