Konu: Vasilli Morozov İL-LEGAL KURAL İHLALİ  (Okunma sayısı 508 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.02.2021 01:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @akbiyikcinarr

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Nasmier @SMelih @Zephonis @Veurnex

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1) LEGAL / İLLEGAL BİRLİK KURALLARI
1.1) GENEL KURALLAR (Legal ve İllegal)
Yeni bir oluşum kurabilmek için, sunucuya adapte olmanız açısından, minimum beş (5) seviye olmanız gerek. Beş ve üstü seviyeye sahip eski bir karakteriniz varsa, birlik oluşturabilirsiniz.
Yeni açılan oluşumlar, tanıtımları onaylandıktan itibaren 10 gün boyunca agresif rollere dahil olamaz, kendilerine de agresif rol yapılamaz. (İki birlik lideri anlaşırsa kural geçersiz sayılır)
Tanıtıma atacağınız ekran görüntülerinde, başka bir birlik hakkında aşağılayıcı/hakaret içeren/tahrik edici konuşmalara izin verilmeyecektir. Bu kuralın ihlal edilmesi durumunda, iletinin sol altındaki "moderatöre rapor et" tuşuna basabilirsiniz.
Bölge onaylı/onaylı birlik liderleri dışında, hiçbir birlik üyesi alt karakterini kendi birliğine sokamaz.
Tanınmış mafya veya çetelerin rolleri yapılamaz. (örnek: The Demeo Crime Family, Carleone Crime Family, Mara Salvatrucha ..vb)
ABD'de rol yaptığımız için Vice Şehri bizim kurguladığımız bir şehir olsa da kurulabilecek askeri tim ve terör örgütü rolleri mantık çerçevesinde yapılmalıdır. İslami, aşırı ardikal ve dinci örgüt rolleri yasaktır. Bunun dışında terör örgütü veya askeri tim konseptinde yapacağınız birlikler için öncesinde FM ekibine ulaşarak konsept hakkında bilgi veriniz.
Birliğinizdeki herhangi bir üyenin yaptığı ihlalden, birlik lideri de sorumlu tutulabilir. Bu yüzden birlik liderlerinin birlik üyelerini bilgilendirmesi ve üye seçimlerinde dikkatli olması gerekir. Her birlik lideri, kendi oluşumunun adminidir.
Birlikler, liderler bir sorun yaşıyorsa çözüme ulaşamıyorsa FM Ekibiyle iletişime geçerek sorunlarını özel olarak anlatabilirler.
İzin verilen roller haricinde (FM Ekibinin üst yönetimiyle iletişime geçerek senaryo/kurgunuzu anlatmalısınız) sorun yaşayan iki illegal birlik üyesi/düşman POLİSE SIĞINMA kuralını ihlal edemez. Yani illegal sorunlarınızı PD yardımıyla çözemezsiniz.
Hiçbir birlik liderine karşı utandırıcı, küçük düşürecek rol yapılamaz. (Yüzüne tükürmek, üzerine idrar boşaltmak, "ben şöyleyim, böyleyim" diye kendini aşağılatıcı şekilde zorla bağırmasını sağlamak ve tasma takmak gibi bir çok rol engeli vardır.)
Düşman birliği tarafından öldürülen ve CK attırılan karakter, NC sonrası, 48 saat boyunca savaşlara katılamaz, intikam rolü yapamaz.
Karakterler kendilerini IC bir şekilde Valachi üyesi, akrabası olduğunu söyleyebilir/dolandırabilir. (OOC bir şekilde Valachi adıyla dolandırmak yasaktır.)
Legal bir karakter veya sivil karakter canlandırıyorsanız, yerine göre illegal birliklere karşı Fear-RP yapmalısın ve güçlü bir birliğe karşı korkusuzca/arkanı sağlama almadan laf atma/sataşma/polise ihbar etme rollerine girmemelisin. Aksi halde karakterine karşı birliğin bazı hakları olabilir ve CK'ya kadar gidebilir.
İllegal rol uygulanan bir kişiye, zorbalık yöntemi ile kendisine hakaret ettirmek yasaklanmıştır. (Örn: "Ben ib*eyim diye bağır!)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba kişilerle çatışma rolüne girdik kişi tarafından bayıltıldım daha sonrasındada aynı kişi polise ihbar vermiş ve bunun yüzünden silahım gitti kişi illegal ve şuanda memurlar tarafından aranması var sanırım Silahın geri verilmesini talep ediyorum

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Silahımın geri verilmesini istiyorum silahım UZİ

« Son Düzenleme: 20.02.2021 01:34 egeahinbey »

#1 - 20.02.2021 02:09
Şahitliğimi onaylıyorum  :vice:

#2 - 20.02.2021 02:47
Sivilim, forum hesabımdan bakabilirsiniz.

#3 - 20.02.2021 03:06
Sivilim, forum hesabımdan bakabilirsiniz.
Dostum senin adına üzgünüm, öncelikle sivil olman hiçbirşeyi değiştirmiyor, üstelik ıc siciline bakıldığı zaman sicilin var ve il-legal roller sergiliyorsun beni shotgunla bayılttın, ardından polise ihbar verdin hemde maskeyle, maske kodu sana ait.
« Son Düzenleme: 20.02.2021 03:09 egeahinbey »

#4 - 20.02.2021 05:44
Evet maske kodu bana ait, ama gelip bana sıkmanın bir sebebi yoktu anlamıyorum niye sıktığını zaten yaptığın şey DM oluyor ben sadece o sıra kendimi savundum bir hatam varsa yönetim ekibine bırakıyorum, cezamı çekerim bir daha da gerçekleştirmem iyi forumlar.

#5 - 20.02.2021 12:57
Kişiye PM'den de yazmama rağmen inatla bir kaç defa daha ihbar bıraktı. Bu hatayı defalarca tekrarlıyor buna şahidim. @egeahinbey yerde yaralıydı ve @akbiyikcinarr ona silahını kaptırması için NINER verdi. Kişiler arasında savaş döndüyse bile iki taraf ve herhangi bir illegal taraf polise şikayet edemez.

Kişinin kaybettiği silah ve ID ekran görüntüsünde mevcut. İade edilecekse eğer bu ekran görüntüsü kullanılabilir.

#6 - 20.02.2021 14:36
Selam. Rol ile bir alakam yok fakat, bir kaç şey eklemek istiyorum. Bizi her gördüğünüzde üç dört arkadaşınız Cruz_Lee gibi isimlerden oluşuyor, drive-by atıp bize saldırıyorsunuz, bütün sosyal rollerimizi bile mahvediyorsunuz. OOC kinler, youtube yorumlarına küfürler yazmak. Son eklemek istediğim şey bir CK rolü yapıyorsun, CK rolünden sonra karakterinin bir harfini değiştiriyorsun ve rollerine devam ediyorsun. Bu bir NON-RP durumuna girecek bir olay, lütfen yönetim ekibimiz bu gibi olaylara bakarsa çok iyi olur. İyi forumlar.

#7 - 20.02.2021 15:19
Selam. Rol ile bir alakam yok fakat, bir kaç şey eklemek istiyorum. Bizi her gördüğünüzde üç dört arkadaşınız Cruz_Lee gibi isimlerden oluşuyor, drive-by atıp bize saldırıyorsunuz, bütün sosyal rollerimizi bile mahvediyorsunuz. OOC kinler, youtube yorumlarına küfürler yazmak. Son eklemek istediğim şey bir CK rolü yapıyorsun, CK rolünden sonra karakterinin bir harfini değiştiriyorsun ve rollerine devam ediyorsun. Bu bir NON-RP durumuna girecek bir olay, lütfen yönetim ekibimiz bu gibi olaylara bakarsa çok iyi olur. İyi forumlar.

Karakterin bir harfini değiştirmedik o rolleri sildik Admin arkadaşlaara sorabilirsin soyismim oyunda yasak olduğu için o rolleri silmek zorunda kaldık

#8 - 20.02.2021 15:23
Evet maske kodu bana ait, ama gelip bana sıkmanın bir sebebi yoktu anlamıyorum niye sıktığını zaten yaptığın şey DM oluyor ben sadece o sıra kendimi savundum bir hatam varsa yönetim ekibine bırakıyorum, cezamı çekerim bir daha da gerçekleştirmem iyi forumlar.
Niye mi sıktım? :D Dostum senle ilk buluştuğumuz gün beni UZİ'ye taramıştın hatırlamıyor musun? bana sıktığına dahi videolarda var Birlik olarak senle vi Prestnikovlarla düşmanız anla artık şunu DM felan yok

#9 - 20.02.2021 15:33
Soy adını bu sefer değiştirmemişsin yine aynı ismi yine aynı soyadı kullanıyorsun. Dimitriy Novikov, Dmitriy Novikov bir fark göremiyorum, ayrıca her karakter birbirinden farklı, rollere başka bir karakter adıyla devam edebilirdin.