Konu: Narco-Contra Karteli  (Okunma sayısı 7420 defa)

#200 - 26.02.2021 12:14
Başarılar :vice: :nays:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#201 - 26.02.2021 15:22

:colt:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#202 - 26.02.2021 16:01
Başarılar🤟🏿
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#203 - 26.02.2021 16:04
Başka bir FreeRoam sunucuda seneryolu rol yapıp tanıtıma rollerden kare adı altında atmak ne kadar doğru bilemedim.
Like
6
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
kaan12, Rone, Jiggysaw, Arslan_, Cross, Stygian,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#204 - 26.02.2021 16:23
Başka bir FreeRoam sunucuda seneryolu rol yapıp tanıtıma rollerden kare adı altında atmak ne kadar doğru bilemedim.
  :'(
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#205 - 26.02.2021 16:29
iyi tamam eyvallah ateş ettin, rol yaptın da evi patlatmak ne alaka?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#206 - 26.02.2021 16:30
iyi tamam eyvallah ateş ettin, rol yaptın da evi patlatmak ne alaka?
Burayı daha fazla kirletmeyin lütfen.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#207 - 26.02.2021 16:31
Chatlogsuz ekran görüntülerini editsiz şekilde atmak yerine tanıtımımızı inceleyenlere senaryo rolü dahilinde bir şeyler sunmaya çalışıyoruz, kolaya kaçıp yoldan geçerken birisine " Naber? " deyip hal hatır sorma rolleri yapabiliriz lakin senaryolu ve bir şeyler anlatan derin ekran görüntülerine odaklanıyoruz. Dediğim gibi tanıtımımızı inceleyen birisine " Naber? İyi sen? İyi bay bay " gibi rolleri sergilemek yerine onları eğlendirmeye çalıştırıyoruz. İyi niyetli yorumun ve eleştirin için çok teşekkür ediyoruz fakat yaptığımızda bir hata olduğunu düşünmemekteyiz.
Haha
1
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
KSZ,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
VictoryTR,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#208 - 26.02.2021 16:33

Öncelikle merhaba, değerlendirmen için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu şekilde yapılan rollere guest rol deniyor. Karşılığı ise "Konuk sanatçı olarak rol almak."
olarak geçiyor. Yani sunucuda yeni olan bir konsept için sistemsel olarak herhangi bir koli, şarap şişesi ya da herhangi basit bir nesneyi veremediğimizden dolayı bunu yapmak zorundayız. Sunucuya girdiğimiz andan itibaren önümüze gelen adama "selam zenci, günaydın homié" deme gibi bir şansımız yok konseptimiz gereği, maalesef.
Desteğinizin farkındayız.
İyi forumlar.  :)

-Rone
« Son Düzenleme: 26.02.2021 16:34 Rone »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#209 - 26.02.2021 16:53

Öncelikle merhaba, değerlendirmen için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu şekilde yapılan rollere guest rol deniyor. Karşılığı ise "Konuk sanatçı olarak rol almak."
olarak geçiyor. Yani sunucuda yeni olan bir konsept için sistemsel olarak herhangi bir koli, şarap şişesi ya da herhangi basit bir nesneyi veremediğimizden dolayı bunu yapmak zorundayız. Sunucuya girdiğimiz andan itibaren önümüze gelen adama "selam zenci, günaydın homié" deme gibi bir şansımız yok konseptimiz gereği, maalesef.
Desteğinizin farkındayız.
İyi forumlar.  :)

-Rone
Chatlogsuz ekran görüntülerini editsiz şekilde atmak yerine tanıtımımızı inceleyenlere senaryo rolü dahilinde bir şeyler sunmaya çalışıyoruz, kolaya kaçıp yoldan geçerken birisine " Naber? " deyip hal hatır sorma rolleri yapabiliriz lakin senaryolu ve bir şeyler anlatan derin ekran görüntülerine odaklanıyoruz. Dediğim gibi tanıtımımızı inceleyen birisine " Naber? İyi sen? İyi bay bay " gibi rolleri sergilemek yerine onları eğlendirmeye çalıştırıyoruz. İyi niyetli yorumun ve eleştirin için çok teşekkür ediyoruz fakat yaptığımızda bir hata olduğunu düşünmemekteyiz.

Klasik günaydın zencimsi rollerindense guest rol yaptık rahatsız etti sanırsam sizi? Güzel eleştirileriniz teşekkür ederim.

İyi forumlar!
  :'(
Chatlog olmayan ss atmamızdaki amaç, bölgemizde aktif olarak rol yaptığımızı belirtmek ve bir manzara fotoğrafı olduğu için chatlog eklemek saçma olur. Bunun absürt olduğunu düşünmüyorum ama tanıtıma atılan ssler bu kadar büyük rol oynarken başka sunucudan alınan rol sslerinin atılması tuhafıma geldi sadece. Düşüncelerimi dile getirdim bu kadar kinli olduğunuzu bilseydim ağzımı açmazdım dostlar. İyi forumlar.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok