Konu: Silah ruhsatlandırma  (Okunma sayısı 524 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.02.2021 21:17
Öncelikle merhaba, şunu söyleyeceğim 2-3 argem OOC olduğu role uymadığı için reddedildi, şunu belirteyim bu silah ruhsatlandırmada neden başvuru yapıyoruz OOC bir şekilde, bunu istemiyorum, IC olarak departmana gidip 5 dakika rol ve gerekli bilgilerle silah ruhsatının belirli bir fiyata çıkartılmasını istiyorum, OOC başvuruya karşıyım herşeyi role dökmek istiyorsanız buyrun IC yapalım bu silah ruhsat işini, eğer herkesin ruhsat almasını istemiyorsak her silahın farklı olucak örnek Deagle marka silaha ruhsat 50 bin veya 30 bin bu sayede herkes alamaz.  :o  :)  :vice:  :colt:  :uzi:  :minigun:
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
KafkasKartalı,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 19.02.2021 21:38
VCPD'den Silah Ruhsatı alınıyor, Ama şuanda Başvurular kapalı. Açılmasını isterim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 19.02.2021 23:05
Bunun için gerekli bir sebebin olmalı diye biliyorum, ne sebeple alacaksınız bunu da bilmiyorum. "Kendimi koruyacağım" tarzı şeyler kabul edilmiyor diye biliyorum.
**DESTEKLEMİYORUM**
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 20.02.2021 01:27
Bu konu iyi hoş ancak, kurallarının güncellenmesi gerek. Aklıma gelen birkaç kuralı aşağıya yazıyorum;

1-) Aktif olarak 1.5 hafta açık kalmış ruhsatlı bir işletmeye sahip olmak.
2-) Bulunan işletme de 3-4 (yönetici kararına göre değişkenlik gösterebilir) çalışan çalıştırmak.

Aklıma pek fazla bir şey gelmedi, düşünülürse iyi ve sıkı kurallar olabilir. Bu şartla ve gerekli sebeplerle alınabilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 20.02.2021 03:43
Oyunun temelini oluşturan şeylerden birisi olan silahın sunucudaki statüsü elbette yönetim tarafından belirleniyor. Büyük ihtimalle ruhsat alınıp kullanılma alanı olmayacağı ve silahın sunucuda zaten yaygın bir şey olmaması nedeniyle açık bir özellik değil. sadece polis memurlarının mesai dışında tabanca taşıması için CCW lisansı var.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 20.02.2021 07:38
Bu konu iyi hoş ancak, kurallarının güncellenmesi gerek. Aklıma gelen birkaç kuralı aşağıya yazıyorum;

1-) Aktif olarak 1.5 hafta açık kalmış ruhsatlı bir işletmeye sahip olmak.
2-) Bulunan işletme de 3-4 (yönetici kararına göre değişkenlik gösterebilir) çalışan çalıştırmak.

Aklıma pek fazla bir şey gelmedi, düşünülürse iyi ve sıkı kurallar olabilir. Bu şartla ve gerekli sebeplerle alınabilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 20.02.2021 09:52
Konu hakkında bir açıklama yapmak isterim. Eğer bu yazdığınız ar-ge kabul edilirse ve rolleri gerçekleştirirse, illegal rollerin önü alınamaz, rol opsiyonlarına legal - illegal şeklinde bakılıyor ve bu benim görüşüm, illegal tarafa büyük bir yoğunluk var. Bunu genelleme olarak algılamayın, herkes "silah alayım, belimde dursun, birisi bir şey derse korkuturum." düşüncesiyle silah aldığı için ruhsatlandırma işlemlerinin sadece legal tarafa gerçekleşmesi yönünde düşünüyorum. (bkz. avukat, basın, asgh-cph) Ve bir ruhsat en fazla 1 ay idare edilebilir, legal tarafta kalan insanların illegale geçebileceğini baz alırsak, bunun için de bir engel getirilebilir. Söylediklerim aşırı ekstra şeyler fakat böyle olmasının en makulü olduğunu düşünüyorum.

Genel olarak desteklemiyorum, iyi forumlar dilerim.
Like
4
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Umut_K1, ichgeisemed, kinginthenorth, ble55phemy,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 20.02.2021 09:56
Konu hakkında bir açıklama yapmak isterim. Eğer bu yazdığınız ar-ge kabul edilirse ve rolleri gerçekleştirirse, illegal rollerin önü alınamaz, rol opsiyonlarına legal - illegal şeklinde bakılıyor ve bu benim görüşüm, illegal tarafa büyük bir yoğunluk var. Bunu genelleme olarak algılamayın, herkes "silah alayım, belimde dursun, birisi bir şey derse korkuturum." düşüncesiyle silah aldığı için ruhsatlandırma işlemlerinin sadece legal tarafa gerçekleşmesi yönünde düşünüyorum. (bkz. avukat, basın, asgh-cph) Ve bir ruhsat en fazla 1 ay idare edilebilir, legal tarafta kalan insanların illegale geçebileceğini baz alırsak, bunun için de bir engel getirilebilir. Söylediklerim aşırı ekstra şeyler fakat böyle olmasının en makulü olduğunu düşünüyorum.

Genel olarak desteklemiyorum, iyi forumlar dilerim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 20.02.2021 11:00
Silah ruhsatı olayına maalesef sivil bir oyuncu için karşıyım. Resmi oluşum üyeleri (ASGH falan) başvuru da bulunabilir belki ama onlarında ihtiyacı olacağını sanmıyorum. PD'in rolleri baltalanır. Ayrıca tam bilmiyorum ama cinayet silahı tespiti gibi ya da mermi kovanı tespiti gibi bir sistemde mevcut değil. Legal silahın illegal amaçlı kullanıldığını tespit etmek oldukça zor gibi silah tespit sistemi olmadan silah ruhsatı olayına karşıyım. Ancak biber gazı gibi şeylerin VCPD başvurusu sonucuyla alınması gayet hoş olabilir.
« Son Düzenleme: 20.02.2021 11:02 darkangel07 »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 20.02.2021 11:19
İllegal bir oyuncuyum, peki şöyle söyleyeyim. Bı silah almak için tabiri caizse köpek gibi çalışıcam, illegal rol yaparken veyatta polis aramasında yakalatinca jail+el koyucak emeklerim çöp olucak ve ben illegal den soğuyacagım böyle olmasını istemiyorum olursada NC atıp legale geçerim.  :colt:  :uzi:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok