Konu: PMYO'ya daha önce girenler  (Okunma sayısı 179 defa)

#0 - 18.02.2021 14:50
daha önce PMYO'ya ya da mülakatına girenler var mı?
liseyi bitirdiğim gibi askerliğe teslim olup 12 ay yaptıktan sonra PMYO'ya girmeyi düşünüyorum. Var mı bu konuda bilgisi olan?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 18.02.2021 16:09
Askerlik şartı yok ki, askere gidip neden zaman kaybediyorsun, polis olursan zaten muaf olacaksın.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 18.02.2021 17:06
PMYO mezunları düz polis memuru oluyorlar. 4 yıllık açıktan işletmeyi kopya ile geçip komiser olanlar var o insanlardan emir almak için 2 sene pmyo da vakit kaybetmemeni tavsiye ederim. Herhangi bir üniversiteye git mezun ol polis akademisine gir komiser ol
Haha
1
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
fuckyourself,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 19.02.2021 18:44
Pomem bekliyorum askerlikle uğraşma, iki yıl dışarıdan oku ön lisans. Kpss çalış o arada Pomem gir. 6 ay eğitim ardından iki yıl bulunduğun yerde görev yapıp şark görevine koş. İlerleyen durumlarda sınav açıyorlar eksik yardımcı vs. İçin. Ayrıca narkotik, ahlâk, bilişim suçları vs. Onlar da alım açıyor. Onları da deneyebilirsin. Şahsi isteğim ilk bilişim suçları sonrası narkotik.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 20.02.2021 01:18
Pomem bekliyorum askerlikle uğraşma, iki yıl dışarıdan oku ön lisans. Kpss çalış o arada Pomem gir. 6 ay eğitim ardından iki yıl bulunduğun yerde görev yapıp şark görevine koş. İlerleyen durumlarda sınav açıyorlar eksik yardımcı vs. İçin. Ayrıca narkotik, ahlâk, bilişim suçları vs. Onlar da alım açıyor. Onları da deneyebilirsin. Şahsi isteğim ilk bilişim suçları sonrası narkotik.
dayı dışarıdan okumakla normal okumanın farkı ne acaba?
varsa bilgin yazabilir misin? @DIABLO
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 20.02.2021 01:33
Bildiklerim...

Askerlik ile ilgisi yok polisliğin, polisler askere gitmez. + olarak askerlik 6 ay...  Düz lise ile normal polis memuru olmaya hak kazanırsın, polisliğin üniversitesi (bana göre)
YKS? 250-260 gibi taban puanlarla birlikte polislik için başvurular oluyor.

Ön lisans ve lisans için (2 ve 4 yıllık üniversite) KPPS puanları farklı. Kısa bir süre eğitim alıyorsun 5-6 ay gibi bir süre. 60 ve 65 puan.

Eğer polis memuru değil, "Komiser Yardımcısı" olmak istiyorsan 4 yıllık üniversite okuman gerekiyor. Buda tekrar KPPS girip Polis Amirleri Eğitim Merkezi – PAEM kazanman gerekiyor puanı yine aynı 60-80 arası değişiyor. 

Üniversiteyi eğer polislik veya askerlik için açıktan okunması bir şeyi değiştirmiyor, sadece "Açık Öğretim" uzaktan (şuan mevcut üniversitelerin sistemi gibi elektronik ortamda, bilgisayar, telefon vb okul okumuş oluyorsun) mezun oluyorsun. Ama Üniversite Mezunu oluyorsun. Eğer meslek yapmak için okursan o zaman fark eder.
https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim

Maalesef sağlık durumlarım yüzünden gidemiyorum, fakat çok istiyordum.
Eğer kafanda asker yada polis olayım düşüncesi varsa, Jandarma alımlarını da yoklayabilirsin. Jandarma subay veya astsubay olabiliyorsun, ayrıca yüzmeyi bilip denizleri seviyorsan sahil güvenlik alımıda yapılıyor.
NOT: Herkes Jandarma olamaz.
« Son Düzenleme: 20.02.2021 01:38 wildclawz »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 20.02.2021 10:51

:o :o :sampanya:
« Son Düzenleme: 21.02.2021 01:48 EmreSensei »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok