Konu: [14/02/2021] Conroy_Earl  (Okunma sayısı 159 defa)

#0 - 14.02.2021 22:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Conroy_Earl

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Allen_Collins

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Car Surfing

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İki kişi motora biniyor diğeri üstüne atlayıp C basıp üstünde gidiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  https://hizliresim.com/XlmgTV

Ek açıklamalar(varsa): Şahısın cezalandırılmasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 14.02.2021 22:54 Mococo »

#1 - 14.02.2021 23:03
Şahitliğimi onaylıyorum insanların roleplaye uygun gerçek rol yapmasını rica ediyorum.

#2 - 15.02.2021 14:28

#3 - 15.02.2021 16:08
Olay esnasın da motorun üstündeydim evet, daha sonra yanım da aracımın olduğunu fark edip, kendi aracıma geçiş yaptım. O anki şikayet durumunu düşünmeyerek gerekli SS'leri alamadım.

#4 - 15.02.2021 22:20
Olayı yaşandığı yerde arkadaşın aracında yan koltukta onu bekliiyprdum.Ordan uzaklaşırken motora binde ancak diğer kişi g ye basınca sanırım bug olayı fln o üste düştü c ye bastı süren kişi durmayınca.Ben olayı gördüğümde ona om attım yasak olduğunu ve onun aracının arkasında olduğunu benimde yan koltukta onu beklediğimi söyledim.Pm den söyleme amacımda rolden sanırım birkaç dk lık afk kalınca kopması çünkü araçtan indiğinde bana bekle geliyorum dedi. Arkadaş bunu yer yok üstünde gideyim bas diyr yapmadı.Bug olayı ile üstüne düştü ben pm attığımda ise aniden atlayıp /b MC yazdı.O arkadaş bunlar yaşanırken neredeydi onu bilemem iyi forumlar.

#5 - 16.02.2021 01:47
Arkadaş gözümün önünde motorun üstüne zıplayarak bindi @Mococo  da şahittir savunmalar asılsızdır önden motora zıplamıştır ve c basmıştır herkese iyi forumlar.

#6 - 16.02.2021 01:49
Olayı yaşandığı yerde arkadaşın aracında yan koltukta onu bekliiyprdum.Ordan uzaklaşırken motora binde ancak diğer kişi g ye basınca sanırım bug olayı fln o üste düştü c ye bastı süren kişi durmayınca.Ben olayı gördüğümde ona om attım yasak olduğunu ve onun aracının arkasında olduğunu benimde yan koltukta onu beklediğimi söyledim.Pm den söyleme amacımda rolden sanırım birkaç dk lık afk kalınca kopması çünkü araçtan indiğinde bana bekle geliyorum dedi. Arkadaş bunu yer yok üstünde gideyim bas diyr yapmadı.Bug olayı ile üstüne düştü ben pm attığımda ise aniden atlayıp /b MC yazdı.O arkadaş bunlar yaşanırken neredeydi onu bilemem iyi forumlar.
Dediğin şeylerin hepsinin yalan olduğu belli orda anlaştınız süren kişi durdu arkadaş zıplayıp üstlerine bindi ve anlattıklarınızın hiç birinin kanıtı dahi yok :)

#7 - 16.02.2021 01:54
Ayrıca şikayeti sana açmadım şikayeti açtığım kişi yapsın savunmasını seni burada konuşturacak bi olay yok sana açsam konuşursun :)

#8 - 16.02.2021 02:07
Her şeyi buga bağlamamak lazım @BullarD , iyi forumlar.   O:-)

#9 - 17.02.2021 14:40
Merhaba,

Conroy_Earl karakteri, Car Surfing kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.