Konu: [12.02.2021] Toplu şikayet, ihlaller zinciri.  (Okunma sayısı 743 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 12.02.2021 17:49
Öncelikle merhaba, sıkmamız hakkında mix demişsiniz, bizim mahallemizdeki kişileri kaçırıp eve bırakmışsınız ve Heinrich adlı kişi bunu görmüş, zaten videoda da gözükmekte https://cdn.discordapp.com/attachments/581096495328264202/809797684135329822/unknown.png. Bunu Heinrich Murphy adlı karakter, bende silah olduğu için ic olarak bana anlattı. Bizde yanımıza Mark_Russell adlı kişiyi alıp mahallenize geldik, ve Mark_Russell adlı karakter bizim birliğimizdekilere ateş edip, eve attğınız için için size ateş etti. Burada kendimce herhangi bir mixing ihlali göremiyorum. İkinci olarak ise köprüye bizim birliğimizdekileri kurtarmaya giderek mix yaptığımızı söylemişsiniz, kişi bize ic olarak konum attı. Bunlar eğer kontrol edilebiliyorsa loglardan da kontrol edilebilir, yaptığımız her şeyi ss almıyoruz.. Kişileri kaçırırken evinizin önünde sizi gördük, Konum gelincede yanımızda olanlarla birlikte konuma gittik. Burada da bir mix olayı göremiyorum. Kararı yönetime bırakıyor, iyi roller diliyorum. :)

#11 - 12.02.2021 17:54
Öncelikle merhaba, sıkmamız hakkında mix demişsiniz, bizim mahallemizdeki kişileri kaçırıp eve bırakmışsınız ve Heinrich adlı kişi bunu görmüş, zaten videoda da gözükmekte https://cdn.discordapp.com/attachments/581096495328264202/809797684135329822/unknown.png. Bunu Heinrich Murphy adlı karakter, bende silah olduğu için ic olarak bana anlattı. Bizde yanımıza Mark_Russell adlı kişiyi alıp mahallenize geldik, ve Mark_Russell adlı karakter bizim birliğimizdekilere ateş edip, eve attğınız için için size ateş etti. Burada kendimce herhangi bir mixing ihlali göremiyorum. İkinci olarak ise köprüye bizim birliğimizdekileri kurtarmaya giderek mix yaptığımızı söylemişsiniz, kişi bize ic olarak konum attı. Bunlar eğer kontrol edilebiliyorsa loglardan da kontrol edilebilir, yaptığımız her şeyi ss almıyoruz.. Kişileri kaçırırken evinizin önünde sizi gördük, Konum gelincede yanımızda olanlarla birlikte konuma gittik. Burada da bir mix olayı göremiyorum. Kararı yönetime bırakıyor, iyi roller diliyorum. :)
Öncelikle, Heinrich_Murphy karakteri ile Mark_Russell karakteri nasıl bir anda evin önüne geliyorlar arkadaşlarının kaçırıldığını anlıyorlar, tüm karakterlerin hepsi içeride ama siz içeride olduğunu biliyorsunuz, nereden öğrendiniz? Video'dan alıp attığın ssde dışarıda oldukları görülmüyor, içerideler çünkü.

#12 - 12.02.2021 17:55
Acaba kanıt videosu üstünde oynama yapmanızın sebebi nedir? Merak ettimde ondan soruyorum. (Bu arada biz sana saldırırken silah çekiyorsun ahbap)

#13 - 12.02.2021 17:57
Acaba kanıt videosu üstünde oynama yapmanızın sebebi nedir? Merak ettimde ondan soruyorum. (Bu arada biz sana saldırırken silah çekiyorsun ahbap)
Video 15 gb olduğu için, internetim yavaş. Gereksiz yerleri kırptım, tüm ihlaller olan kesitler zaten video'da

#14 - 12.02.2021 18:01
Video'nun başında görüldüğü gibi şahıs aktif Brawlda silah çekip millete sıkmakta aynı şekilde bakarsanız adam CS/QS'de yapıyor bunları göz önünde bulundurup şahıslara işlem uygularsanız memnun olurum

#15 - 12.02.2021 18:03
Öncelikle, Heinrich_Murphy karakteri ile Mark_Russell karakteri nasıl bir anda evin önüne geliyorlar arkadaşlarının kaçırıldığını anlıyorlar, tüm karakterlerin hepsi içeride ama siz içeride olduğunu biliyorsunuz, nereden öğrendiniz? Video'dan alıp attığın ssde dışarıda oldukları görülmüyor, içerideler çünkü.
Olay yerinden motorla geçiyordum sizin kişilere sıktığınızı ve eve attığınızı gördüm, bundan sonra motorla mahalleye gittim ve mahalledekilere olayı anlattım. Bunun üzerine silahı olan Marcus Russell, silahını Mark'a vererek mahalleye geliyorlar ve ateş ediyorlar. Burada bir mix yok.
« Son Düzenleme: 12.02.2021 18:05 Artorias »

#16 - 12.02.2021 18:10
1.Ben orda yerde yatıyordum sopayla sana saldırmadım ihlal yağmadım brawl
2.Bol bol kural ihlali yaptınız Koşarak adam sürükleme Ben ve Alberti kilitli kapıdan ha bide önünde masa varken masayı kaldırma ve kiliti açma emotesi vermeden  2 kişiyi aynı anda sürükleyerek 2 kişiyide aynı anda araca atma Emote verip kalkmaya çalıştığımızda /dene başarılı olduğu halde ard arda vurma.

#17 - 12.02.2021 18:16
1.Ben orda yerde yatıyordum sopayla sana saldırmadım ihlal yağmadım brawl
2.Bol bol kural ihlali yaptınız Koşarak adam sürükleme Ben ve Alberti kilitli kapıdan ha bide önünde masa varken masayı kaldırma ve kiliti açma emotesi vermeden  2 kişiyi aynı anda sürükleyerek 2 kişiyide aynı anda araca atma Emote verip kalkmaya çalıştığımızda /dene başarılı olduğu halde ard arda vurma.
Biliyorsun ki sonradan fark edildi kimseyi direkt götürmeden kapıyı açma/masayı çekme rolü yapıldı öyle sürüklediler, chati takip ettiysen. Dixept rolü izliyordu

#18 - 12.02.2021 19:17
Yaptığınız ihlalleri ve savunmamı sayfa 1'e linkler şeklinde attım. Benim savunmam bu kadar, yapılan ihlaller göz önünde bulundurularak işlem uygulanmasını talep ediyorum.

#19 - 12.02.2021 22:01
Merhabalar iyi forumlar şikayeti fazla inceleyemedim epey uzun gözüküyor benlik tek şey sanırım düşman olduğum adam arkadaşlarımı kaçırıyo bende emotemi verip sıkıyorum mix demişsin mix yaptığımıza dair kanıtın yok ki zaten yapmadık orda olanları ic, arkadaşlarımla biliyordum. son olarak diyeceğim, dediğim gibi şikayeti fazla inceleyemedim ama kural ihlali olacağını sanmıyorum adminde izledi rol,ü zaten videoda da gözüküyo + olarak video da gördüğüm kadarıyla arkadaşlarım sana dalarak brawl a giriyo sen silahla sıkıyorsun düşeceğini anlayıncada alta alıyorsun oyunu bu yanlış bi davranış umarım cezanıda alırsın, zaten videoda belli oluyor ve de işine gelecek şekilde kesmişsin videoyu bu yanlış bir davranış iyi forumlar.