Konu: Oyuncu şikayeti.  (Okunma sayısı 107 defa)

#0 - 11.02.2021 15:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Aleron Cruse - ustaeren12

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  11.02.2021. 14:36

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
YKİ - Fear-rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Öncelikle Selamın Aleyküm, olayı hem IC hem OOC yönden anlatacağım. idlewood'a tamirciye doğru aracımın motor sağlığını arttırmaya gidiyordum. karşıdanda bir araba geliyordu. bu şahıs. ikimizde şeritlerimizde mutlu mesut ilerliyor iken aniden kişi şerit değiştirme kararı aldı ve sonuç olarak bana çaprtı. benim karakterimde epeyce sinirlendi. hem kişiye kırmızı ışık yanıyor, kırmızı ışığı es geçiyor hem araca çarpıyor ve hiç bir şey olmamış gibi devam ediyor, hemde ona neden yapıldığı sorulduğunda "Napim Kank's" diye bir cevap veriyor. bundan dolayı kişiye durmasını söylüyorum. kişi duruyor ve benzinliğin orada araçtan inerek agrasif yapmaya başlıyor. tahrik ediyor ardından. "Napiyim, eee sonra?" gibi cümlelerle bende paramı istiyorum haliyle kişi vermiyor ardından bana yumruk sallıyor bende karşılık veriyorum ve kişiyi yaralıya düşürüyorum. sonrasında kişi yaralıda iken fear-rp yapması lazım iken, neticede kavgayı kazanmışım daha neyin inadı bu fear-rp yapması zorunlu. onuda geçtim kişi yaralı rolüde yapmıyor, sanarsın karakterim cılız 0 vurmuyor. karakterimin gücü kuvvetide yerinde kodumu oturtur yani güçsüz değil, kişi yerde yaralıda iken bile beni tehtid ediyor hiç bir şekilde ne fear rp yapıyor nede ahhh falan yazarak yaralı rolü yapıyor. kişiden şikayetçiyim. bu tarz olaylara rol demiyorum. ve kişinin yaptığıda rol değil. ha bahanesi olabilir zenci falan diye. öyle bir dünya yok arkadaşım zeni olsan bile insansın bir noktada fear rp yapacaksın bir noktada yaralı rolü yapacaksın kimse sunucuda tanrı değil. iyi oyunlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/yYWdjm  -  https://hizliresim.com/aKn0CP  -   https://hizliresim.com/e9pdJl

Ek açıklamalar(varsa): Dediğim gibi arkadaşlar, kişi ne yaralı rolü yapıyordu nede bir fear rp gösteriyordu ona rağmen sürekli tehtidkar konuşup küçük dağları ben yarattım havasıyal ilerliyordu. emin ol bu tamamen saçma bir roldür kaldıki bana göre rol bile değildir. lütfen bu tarz roller sergilemeyin. ben bile karakterimi bazen yaptığım rollerden dolayı aşırı op görüp kendi ortamımda dene atıyorum yada farklı bir yerlerden beceriksizlik yapıp gücümü kısıyorum. böyle şeyler yapmayın lütfen :( ha bu arada kişiyi zibilyon defa uyardım uyarılarıma rağmen bunu yapmaya devam etti oocde nasıl kinlenmiş ise ıc rolüne yansıtmış sanırsam. tamamen ooc kin yemin ederim ama kanıtlayamam.

#1 - 11.02.2021 15:43
"Yaralı rolu yapmıyor" en çokta bu kısma güldüm,kavgadan sonra mermi yemiş gibi mi bir tepki bekliyosun?

"oocde nasıl kinlenmiş ise ıc rolüne yansıtmış sanırsam" Seni ne OOC tanırım ne de İC nasıl bir kin bekliyorsun anlatırmısın?

#2 - 11.02.2021 15:52
Kardeşim şöyle düşünelim. seni realde dövseler ağzını burnunu kırsalar böyle cidden feci bir dayak atsalar. sen acıdan kıvranmaz mısın? "Aaah-. Yapma! Dur!" demen için illla mermi mi yemen lazım? kaslıyım, karakterimin gücü 7 dayanıklılığı 6  yani sağlamım kötü değilim. güçlüyüm ve seni o şekilde yaralıya düşüyorum. kaldıki bu yorumun her bakımdan saçma neden çünkü sunucunun kurallarında yaralı politikasında şöyle anlatıyor; "Yaralı sistemine düştüğünüz an fear-rp ve yaralı rolü yapmanız zorunludur" girip kendinde bakabilirsin. netice olarak yaptığın rol her bakımdan saçma. türk rolü yapmıyoruz burada yaralıya düştüğün zaman biri tarafından fear rp yapacaksın. zorunlu kural bu ben söylemiyorum. sunucunun kuralları bu. 20 lvlsın bu kuralları bildiğini var sayıyorum. 20 lvla kadar zaten bu kuralları bilmemen saçmalık abidesi olurdu. ondan dolayı ooc kin yaptığını düşünüyorum.

#3 - 11.02.2021 15:55
Bak OOC kin mi yaptım demiyorum neden ooc kin yapıyım diyorum anladın?

#4 - 11.02.2021 15:55
Ayrıca, mermi yemiş gibi bir rol yapmanı beklemiyorum. sadece iki üç kelime görmek istiyorum bu kadar. hadi görmemede gerek yok eyvallah derdim. ama hem yaralıdasın hemde fear rp yapmadan beni tehtid ediyosun sana ne kadar  doğru geliyor bu? bırak mermi yemiş rolünü iki üç kelime bir şey yazmana bile tamamdım. onu yazmadın dedim neyse sorun yok baktım yaralıdasın beni tehtid ediyosun bu cesareti nerden geliyor karakterinin? karakterin sürekli karşısındaki kişinin kim olduğuna neci olduğuna bakmadan incelemeden dalan türden mi?

#5 - 12.02.2021 17:02
Merhaba,

Yapılan brawl rolünden sonra hiç yaralanmamış, bir şey olmamış gibi hareket edemezsiniz. Yaralı konuma düştükten sonra ırk-cinsiyet fark etmeksizin duruma göre korku rolü sergilemeniz gerekir. Burada size karşı herhangi bir baskı uygulanmamasına rağmen yerdeyken hakaretler savuruyorsunuz.

Aleron Cruse karakteri, Fear RP kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.