Konu: Tungua_Crision Hile kullanımı.  (Okunma sayısı 1207 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 12.02.2021 00:04
Bu dediklerinin hepsi görsel buglar güzel kardeşim benim, ayrıca ped ifp ve görüntü modlarında başka bir mod kullanmıyorum. İstersen modları silip tekrar yenebilirim seni .d

#11 - 12.02.2021 00:06
Şikayet sonuçlanabilir, arkadaş kendini 20 20 oldu diye yenilmez sanıyor.

#12 - 12.02.2021 03:05
Bu adam da 20 20 birisi, ard arda bir kaç kere aldım kendisini. Kimse bir şey demezken senin zoruna gitmesi garip .d

#13 - 12.02.2021 03:20
Haha!

Videoyu tekrar izliyorum ve kanıtlar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Alessandro'nun ekranı 0:35 son anları;

Saldırı tuşuna bastığım an otomatikmen gard alıyor, evet bastığım an. Videoyu yavaşlatıp izleyin sağ ayağımı kaldırmadan hemen önce gard alıyor, açıkça belli oluyor. Yüklemiş olduğu bir eklenti yumruk yiyeceği esnada otomatikmen karşı tarafın ekranında gard aldırıyor.
yok bro ben bişey buldum direk bot brawl atıyo'. ŞAKA MISIN BİLADERİM YA ĞASFKĞPSASA

#14 - 19.02.2021 02:52
Tungua,son attığın videoda bir gariplik var gibime geldi.Eowyn karakterini canlandıran kişi, VFC şampiyonu karakteri yaşatmış birisi.Kendisini de tanırım.On saniyede sol tık spam atarak yenilebilecek birisi değil.Videoda sadece sol tıka basarak Eowyn'i öldürmüşsün.Mod üstünlük sağlıyormuş gibime geldi.İncelenmesinde fayda var.

#15 - 19.02.2021 10:07
Tungua,son attığın videoda bir gariplik var gibime geldi.Eowyn karakterini canlandıran kişi, VFC şampiyonu karakteri yaşatmış birisi.Kendisini de tanırım.On saniyede sol tık spam atarak yenilebilecek birisi değil.Videoda sadece sol tıka basarak Eowyn'i öldürmüşsün.Mod üstünlük sağlıyormuş gibime geldi.İncelenmesinde fayda var.
Dediğin gibi VFC şampiyonu ve çektiğim videoyu izlediğinde gayet normal diyor kendisi, ayrıca sol tık kişiye hasar vermek için değil de daha çok karşıdaki kişiyi  etkisiz hale getirmek için kullanılır, sağ tık f ise tamamen hasar verme üzerine işliyor. Tüm modlarımıda silsem aynı şekilde düşürürüm, modlarım sadece görüntü üzerine ekstra ped.ifp var sadece, ki bu ped.ifp samp'ın hızı ile aynı hızda çalışmakta. Aynı şikayet bir arkaşada açılmış, aynı ifp'yi kullanıyoruz, inceleyebilirsiniz.

#16 - 19.02.2021 10:40
Bu video'da ped.ifp bile yok, sadece hud modu kullandığım bir video. Dövüş yine aynı değişen bir şey yok, hatta kullandığım ped.ifp'de koşarken sol tık'ı daha geç atıyor default'a göre. Ben bütün modlarımı silip tekrar brawl atsam yine alırım, yenilince bir şeyler uydurmak çocukca bir haraket.

#17 - 19.02.2021 17:00
@Synyster Eowyn bu konuya kendi adına yorum yapabilir.

#18 - 19.02.2021 20:00
@Synyster Eowyn bu konuya kendi adına yorum yapabilir.
Merhabalar, yeni eklettiğim kadın skininin dün uzun süre denemem üzerine buglu olduğunu anladım. Aynı şekilde zaten samptaki kadın skinlerinin erkekten daha yavaş kaldığını hepimiz biliyoruzdur. Bu konuya yorum yapan Alessandro ve Travis karakterleri ic ooc tanıdığım ve yakınlığım olan kişiler.(Tungua da aynı şekilde). Kadın karakterlerin yavaşlığından dolayı brawl rolü bilmeyen birine bile yeniliyorum, yani bu hilelik bir durum değil fakat Travis'in söylediği gibi modtan kaynaklı ufak şeyler olabilir orasını bilemem.

#19 - 20.02.2021 19:10
Tungua ped.ifp silmiş ve son brawlımızda normal bir dövüş gerçekleşti. Admin kararı bekleniyor.
« Son Düzenleme: 20.02.2021 23:48 noscrubs »