Konu: [10.02.2021] Mikasa Azuki @whalter Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 401 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.02.2021 15:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mikasa Azuki @whalter

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: ORTAK NEZAKET

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle akademi de yürürken afk değilim, yürüyorum Mikasa karakteri en arka sıradan koşup önüme geçiyor. İtekleme gibi bir kez vurdum, anlamadı bir defa daha vurdum. Arkaya geçmesi için sonrasında pm atarak "sorunlu  musun sıkıntın var, senin" gibi söylemlerde bulundu hiç bir şekil de ooc kışkırtıcı/hakarette bulunmadım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılması istiyorum, pm kanalını kullanarak rahatsız edici söylemlerde bulundu.

#1 - 10.02.2021 17:00
Ayrıntılı düzenleyeyim. Arkadaş afk kaldı önüne geçtik 4-5 kişi ayrıca bir şahit var. 2 yumruk attı yanlışlıkla olmuştur dedim sırada 2 kez daha atınca PM'den bunu yazdım verdiği cevap agresifce zaten anlamadım neden şikayet açtığını IC konuşman gerekirdi konuşmadın IC rolü ben döndürdüm rolde bana dediki yanlış gördün herhalde. Benim şikayet etmem gerekirken neden sırf insanları elemek için böyle bir şey yapıyorsun anlamadım. (En arka sıra diyor, dediğim gibi şahit var. önlerden 7. Veya 8. Sıradaydım.)
« Son Düzenleme: 11.02.2021 13:37 whalter »

#2 - 10.02.2021 17:13
Bir şey daha eklemek istiyorum, kişi iteklemek amacı ile demiş ancak sırada yani durduğumuz hareket etmediğimiz anda bana vurdu zaten o an PM attım.
« Son Düzenleme: 11.02.2021 15:21 whalter »

#3 - 10.02.2021 17:36
Ayrıca sorunun var mı derken dalga geçmek anlamında demedim 4 kez vurması için benim ile bir sorunu falan olmalıydı o yüzden sordum kendisi agresif bir cevap verdiği için son cümlem öyle.

#4 - 10.02.2021 17:36
Spoiler: GösterGizle
Alıntı
Ayrıntılı düzenleyeyim. Arkadaş afk kaldı önüne geçtik 4-5 kişi ayrıca bir şahit var. 2 yumruk attı yanlışlılşa olmuştur dedim sırada 2 kez daha atınca PM'den bunu yazdım verdiği cevap agresifce zaten anlamadım neden şikayet açtığını IC konuşman gerekirdi konuşmadın IC rolü ben döndürdüm rolde bana dediki yanlış gördün herhalde. Benim şikayet etmem gerekirken neden sırf insanları elemek için böyle bir şey yapıyorsun anlamadım. (En arka sıra diyor, dediğim gibi şahit var. önlerden 7. Veya 8. Sıradaydım.)
Öncelikle amacım seni elemek değil, yaptığın bir hata 7-8. sıradan koşup neden 2. sıraya önüme geçiyorsun? Amacın ne yani öne geçince bir şey mi kazanıyorsun. AFK değildim, yürüyordum koştun önüme geçtin. Sonrasında pm'den hakarette bulundun, olay bu neden hakaret ettiğini savunabilirsin. "Sorunlusun belli." lafından her şey açık zaten. Daha fazla uzatmayacağım, sonuçlanmasını bekliyorum.
« Son Düzenleme: 10.02.2021 17:38 Dipsy »

#5 - 10.02.2021 17:39
Alıntı
Ayrıntılı düzenleyeyim. Arkadaş afk kaldı önüne geçtik 4-5 kişi ayrıca bir şahit var. 2 yumruk attı yanlışlılşa olmuştur dedim sırada 2 kez daha atınca PM'den bunu yazdım verdiği cevap agresifce zaten anlamadım neden şikayet açtığını IC konuşman gerekirdi konuşmadın IC rolü ben döndürdüm rolde bana dediki yanlış gördün herhalde. Benim şikayet etmem gerekirken neden sırf insanları elemek için böyle bir şey yapıyorsun anlamadım. (En arka sıra diyor, dediğim gibi şahit var. önlerden 7. Veya 8. Sıradaydım.)
Öncelikle amacım seni elemek değil, yaptığın bir hata 7-8. sıradan koşup neden 2. sıraya önüme geçiyorsun? Amacın ne yani öne geçince bir şey mi kazanıyorsun. AFK değildim, yürüyordum koştun önüme geçtin. Sonrasında pm'den hakarette bulundun, olay bu neden hakaret ettiğini savunabilirsin. Daha fazla uzatmayacağım, sonuçlanmasını bekliyorum.

Yürüyordun önüne geçtim sonrasında PM'den hakaret ettim? Ciddimisin, 4 kez yumruk attın sebepsizce ilk yazdığım 2 mesaj hakaret amacı ile değildi anlam veremedim dediğine.

#6 - 10.02.2021 18:16
Olay  sırasında bende Mikasa Azuki'nin yanındaydım ve şahıs tek Mikasa ya vurmuyor bir çoğu kişiye vurduğunu görmüşlüğüm var, ama ses etmedim Misaki Azuki bu vurma olayını role döktü, Ama şahıs yanlış görüyorsun diyerek rolü baltalamaya kalktı bu yanlış bir şey, umarım adalet yerini bulur tüm sevgilerimle.

Dipnot; Mikasa Azuki'nin şahitliğimi onaylıyorum, kendisinin bir suçu olmadığını düşünüyorum.

Son not: Ve bu yaptığı Noob Dm ve bunun bir suç olduğunu Roleplay yapan herkes bilir :)
« Son Düzenleme: 10.02.2021 18:31 selimbozzkurt »

#7 - 10.02.2021 19:06
Yalancı şahitlik yapmanı önermem, sen benim bir önümdeydin önümde boşluk vardı arkadaşın koştu yerime geçti üstüne pm'den bana hakaret ediyor. Ve hala arkadaşlarıyla sıramı baltalamadığını söylüyor olay artık oradan çıktı. Attığı pm'lere kendisi cevap versin avukatı veya şahidi değilsin. Sen mi gönderdin pm? Şikayet açmamın sebebi sıramı çalması değil, gönderdiği pm ve bu yüzden savunma yapması gerekiyor. Hala önüne geçmedim onu yapmadım bunu, yapmadım değil. Bir çok kişiye vurduysam onlar neden gelip şikayete cevap vermiyor, Diana anlatsana az neden tek sen veriyorsun?
« Son Düzenleme: 10.02.2021 19:14 Dipsy »

#8 - 10.02.2021 19:17
Sen PM'den hakaret etti diye sürekli söylemen bana 4 kez vurduğun gerçeğini değiştirmiyor, Hiçbir sebep olmadan IC dahi bu konuyu açmadan 4 kez vurup üstüne "Polis mi oldun önüme geçince" gibi agresif kelimeler söylemen zaten yanlış, "Dostum sıkıntın mı var senin?" ve "Bir sorununmu var" mesajlarını hakaret amacı ile yazmadığımı belirttim ben bug olmuştur, yanlışlıkla vurmuşsundur gibisinden düşünüp PM'den yazdım olay orada kapandı IC bile yürütmek istemedin hemen "Yanlış görmüşsün" diyerek olayı kapatmaya çalıştın. Böyle küçük bir olay için uğraştırman saçma oldu ayriten Diana White yalancı şahitlik yapmadı kişi ile PM'den konuştum zaten neden vuruyor gibisinden. "Avukatı veya şahidi değilsin sen mi gönderdin PM?" ne demek anlamadım burada bile agresif yapıyorsun olayı gördü kendisi ile daha dün tanıştım yakın bir arkadaşımda değil kendisi rica ettim SS'de atabilirim, dün  bana biri vurmuştu şikayet açmış Şahitlik yapar mısın gördün olayı dedim kendiside yaptı uzatmaya gerek yok yetkilinin kararını bekleyelim.

#9 - 10.02.2021 19:21
Alıntı
Sen PM'den hakaret etti diye sürekli söylemen bana 4 kez vurduğun gerçeğini değiştirmiyor, Hiçbir sebep olmadan IC dahi bu konuyu açmadan 4 kez vurup üstüne "Polis mi oldun önüme geçince" gibi agresif kelimeler söylemen zaten yanlış, "Dostum sıkıntın mı var senin?" ve "Bir sorununmu var" mesajlarını hakaret amacı ile yazmadığımı belirttim ben bug olmuştur, yanlışlıkla vurmuşsundur gibisinden düşünüp PM'den yazdım olay orada kapandı IC bile yürütmek istemedin hemen "Yanlış görmüşsün" diyerek olayı kapatmaya çalıştın. Böyle küçük bir olay için uğraştırman saçma oldu ayriten Diana White yalancı şahitlik yapmadı kişi ile PM'den konuştum zaten neden vuruyor gibisinden. "Avukatı veya şahidi değilsin sen mi gönderdin PM?" ne demek anlamadım burada bile agresif yapıyorsun olayı gördü kendisi ile daha dün tanıştım yakın bir arkadaşımda değil kendisi rica ettim SS'de atabilirim, dün  bana biri vurmuştu şikayet açmış Şahitlik yapar mısın gördün olayı dedim kendiside yaptı uzatmaya gerek yok yetkilinin kararını bekleyelim.
Noob DM olduğunu düşünüyorsan şikayet açabilirsin konuyu uzatmıyorum.