THREE POLICE, IN THE CITY OF SAINTS
Vice Şehri Polis Departmanı'nın yeni düzeninde görev alan LOPEZ ekip liderleri... Onları anlatmaya gerek yok. Departman için yaptıkları her iş ile isimlerini her seferinde sokaklara duyurmayı başaran üç isimden bahsediyoruz. Büyük silah ticaretlerine yapılan baskınlar, birçok uyuşturucunu ağını çökerten ve bununla kalmayıp özel görüşmeler ile sokaklar arasında otorite sağlayan isimlerden bahsediyoruz.
Sokakta yaşamak ve ölmek arasındaki ince ipi elinde tutan adamlar bunlar. Her türlü işi yapabilen, kendi aralarında sıkı bağ kurup yoluna devam eden üçlü. LOPEZ ekibinin en taşaklı adamlarından söz ederken departmanda onlara bahşedilen sevgiyi ve sokaktaki saygıyı da görmezden gelmemek gerekli.
Bu üçlü öz motivasyon, girişimcilik ve farklı yetenekler edinme gibi konularda ön planda. Birçok işi onlara verirseniz kolaylıkla üstesinden gelebilirler. Geçmişte örneklerinin olduğu gibi gelecekte de buna benzer planlanan şeyler var gibi. İstekli, özenli ve dikkatli çalışmanın mutlaka başarı ile sonuçlanacağının bilincindeler.
Three police, in the city of saints."Şimdi bunu anlamalısın, size sahibiz, bizimsin. Sana o kadar yüksekten sıçabiliriz ki, Tanrı'nın sana sıçtığını düşüneceksin. Anladın mı?"
 | Dominique Webster Dominique Webster kırkına dayanmış bir Floridalı. Dengesiz bir karakter yapısı var, kadınlara ve paraya düşkünlüğüyle ünlü. Yeteri kadar paran varsa büyükannenden görmediğin şevkati ondan görebilirsin. On iki yıldır Vice Şehri Polis Departmanında çalışıyor. "Beni sinirlendirenlere gözdağı veririm göt oğlanı. Benim işim bu." |
 | Nathaniel Buckingham Nathaniel Buckingham, temiz yüzünün altında güç ve para hırsının yattığı aşikâr. Irkının özelliklerini yansıtıyor, kibirini ve egosunu tatmin etmek için pek çok şeyden vazgeçebilir. Ronald ve Dominique'ye göre daha düzenli sayılabilecek bir hayatı var, kadınına değer veriyor. "Her şeyi yanlış anladın dostum! Webster kıçını kurtaran tek kişiydi. Ne zaman senden kurtulmak istesem, seni hayatta tutmak için bir bahane bulurdu. Şimdi bu bana bağlı ve o kadar yumuşak olmayacağım." |
 | Ronald Connacher Ronald Connacher, çocukluğuna dönecek olursak sefilliğin ve varoşun tablosunu görebiliriz. Webster'la çaylaklığından beri tanışıyor. Sokağın kurallarını ve yumruğunu erken yaşta tatmış bir İspanyol. Her fırsatta cebini doldurmanın peşinde, rozetinin altında korkak bir adamın yattığı biliniyor. Evet, dokuz yıldır sokaklarda çalışıyorum ve Vice City'de sadece bir tür suç olduğunu anladım; Çete suçu. Bu yüzden Webster için çalışıyorum. |