Konu: Steven Roll OOC Üslup  (Okunma sayısı 106 defa)

#0 - 07.02.2021 21:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Steven Roll - @ErenBostanlik

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07.02.2021-20.43

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aslında sahsıma edilen bir küfür değil, ancak bu edilen küfürden bir oyuncu olarak ben rahatsız oldum. Bu platformda bir ihlalin size karşı yapılmamış olması onu şikayet etmeyeceğinizin, o duruma göz yumacağınız anlamına gelmez. Hep beraber bu durumlara göz yummazsak çok daha iyi, kaliteli ve nezih bir ortam oluşturmuş oluruz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Olayı kendi karakterimden bende gördüm ancak o an aktif bir rolde olduğum için ss almadım. Sonrasında birlikteki arkadaşımın aldığını öğrenince ondan ss'i aldım ve şikayeti hazırladım.

#1 - 07.02.2021 21:40
Steven_Roll karakteri platforma karşı kustuğu kin ve emek veren yetkililere karşı olan tutumundan ötürü birlikten kalıcı olarak atıldı. Yazmış olduğu mesaj platformu kötülemeye yönelik bir mesajdır. Provokasyon kapsamında da cezalandırılmasını talep ediyoruz.

#2 - 07.02.2021 21:43
Katılıyorum ss,i alan kişi benim gereği yapılmalı

#3 - 08.02.2021 12:23
Yasaklandı.