Konu: Tigor Behramyan / FailRP  (Okunma sayısı 169 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.02.2021 23:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tigor Behramyan / Forum hesabını bilmiyorum.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: James Desperate

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  06.02.2021 23:15-23:20

Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rol esnasında bir barın önünden aracımı döndürken bir anda gelip korna basmaya başladı sonrasında ise rol gereği artık atarlı bir karakter mi bilmiyorum raconunu kesip gitti. Ben taksici rolünde olduğum için bir kumarhanenin önüne gidiyordum belki iş çıkar maksadı ile. Fakat oraya park eder etmez bu şahıs rolde yanıma geldi ve sen beni mi takip ediyorsun diyip rol içi küfürler savurdu ve araçtan inmemi söyledi. Sonrasında ".... 9mm sokarım senin kaşınma" tarzı bir rol çevirince ben de polisi arayacağımı söyledim ve elime telefonu aldım. Bir anda hiç bir do / me emotu vermeden yumruk atmaya başladı ve beni bayılttı. Sonrasında ise arabasına binip kaçtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

* Maalesef ki hasarlar kaydını almayı unuttum.

Ek açıklamalar(varsa): Bir Deathmatch sayılmayacağını biliyorum fakat burada FailRP mevcut şahısa gerekli yaptırımın uygulanmasını rica ediorum.

#1 - 07.02.2021 15:59
Öncesinde bir tartışma yaşamıştık kişiyle zaten, Her gittiğim yerin orada seni görmem tesadüfmü bilmiyorum, takip ediyorsun şüphesi ile gelip hakaret ettim.
Sadece tartışıyorduk ve kişi kapıyı sertçe açıp bacağıma isabet ettirdi, emotem ile bacağımı tutup ovaladım, Bu durumda hasarı kişi veriyor kavgalık bir durum olmamasına rağmen, suçlu duruma düşüyor. Haklı olarak bende daha sertleşmeye başladım en sonunda polisi arayacağım dediğinde IC Karakter kendini tutamayıp kişiye girişti. Burada suçlu duruma sen düşüyorsun.
Bu arada elinde hiç bir düzgün delil yok savunmanı ona göre açmanı istiyorum, sadece küfür ettiğim yerleri koymussun emote verdiğimi koymamıssın ve bunu NOOB DM Olarak suçluyorsun, yaptığın yönetim kandırmak...
Bir şikayet açıyorsan düzgün deliller alarak şikayet aç, insanların üzerine iftira atma sana bir tavsiye olsun.

#2 - 07.02.2021 18:05
Ortak nezaket kurallarını bozmak istemiyorum, yöneticilerden logları kontrol etmesini rica ediyorum. Çünkü böyle bir /me komutu o rol esnasında verilmedi. Şahısın yazdığı savunmalara da cevap vermeyeceğim çünkü yalan.

#3 - 07.02.2021 21:18
Daha fazla diyeceğim birşey yok, Yönetim kararını bekliyorum.

#4 - 08.02.2021 15:49
Merhaba,

Deathmatching suçlamasına karşıt eklenen kanıtlar yetersiz kalmış. Bir problem görülmüyor.

Şikayet kapatıldı.