Konu: Malibu Corporation  (Okunma sayısı 42300 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BiA

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında OyundaydıSelf Control Güncellemesinde Oyundaydı
#590 - 31.12.2022 12:41
Konum Mezarları 3.Bölüm | Julya Yalenchka

[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - "Konum Mezarları" - Giriş Jeneriği * *
[YAYIN] Julya Yalenchka: **Enerjik bir ses tonuyla** Herkese mutlu akşamlar, iyi geceler diliyorum Vice Şehri sakinleri.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Umuyorum ki güzel bir gece geçiriyor, mutlu bir gün geçirdiğinizi umuyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bendeniz Julya Yalenchka, bugün ki sahne Konum Mezarları ve bugünün konuğu ise; Market Caddesi. ...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Müsadenizle; Konum Mezarları başlıyor...
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - Reklamlar Giriş Jeneriği * * 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sen! Medya ve televizyon dünyasında bir efsane  olabileceğini söylesek ne düşünürdün? 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Vice News sizlerle! Ekip çalışmasına yatkın ve tecrübeli arkadaşlar arıyoruz! 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Valachi Corporation bünyesinde olan Vice News'ta gündemi sen belirle. 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Basın, korkutucu bir güç olsa gerek. Kaosu yaratanlardan ol, bize katıl. 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ne bekliyorsun? Hemen Vice News internet sayfası üzerinden başvurunu gönderebilirsin! 
[YAYIN] Julya Yalenchka: ((Forum > Televizyon & Basın > Vice News > İş Başvuruları)) 
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - Reklamlar Geçiş Jeneriği * * 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sokağa çıkarken tepeden tırnağa ışıl ışıl olmalıyım diyenler buraya! 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Didiersachs'ın Kış Dönemi defilesi kıyafetleri artık satışta! 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Vice'ın renklerinden ilham almak ve stilinizi keşfetmeniz için Didiersachs'i deneyin! 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Satın almak için! (( Forum - Valachi Ailesi - Didiersachs Fashion )) 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sold Out Vice Şehrinin müzik dünyasına giriş yaptı! Hem de güzel bir albümle! 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sold Out'un The Introduction albümü şimdi Soundcheck'te! 
[YAYIN] Julya Yalenchka: soundcheck.shirohi.me adresine gir, bu yeni şarkıyı dinle. 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Aynı zamanda Henry Dunkirk'ün yeni coverı Vicetube'da! 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Vicetube.com sitesine gir, incele. ((Forum - Televizyon & Basın - ViceTube)) 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Avukata ihtiyacınız var fakat bunu belirtemiyor musunuz? Bunu dert etmeyin. 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sosyal bir devlet olan Amerika Birleşik Devletlerinde Miranda Hakları doğrultusunda,   
[YAYIN] Julya Yalenchka: Avukat talep etmeniz halinde VCJD tarafından avukat talebiniz karşılanacaktır. 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Adalet Departmanı, Vice Şehrinin yanında. ((/avukat)) 
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - Reklamlar Kapanış Jeneriği * * 
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - "Konum Mezarları" - Giriş Jeneriği * *
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, bu hafta ki Konum Mezarları'nda konuğumuz "Market Caddesi" olacak. Öncelikle kendisine hoş geldin dileklerimi...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ve iyi ki var olduğunu iletmek istiyorum her ne kadar soyut bir varlık olarak kabul etsek de.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet. Bir önce ki programlarımızda Las Colinas, Las Flores ve geçen hafta ki programda ise Temple caddesinden...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Söz etmiştik. Bu hafta ki konumuz ise Market Caddesi olacak.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Market Caddesi'nin şuanki güncel konumu, hali ve kimler tarafından yerleşke korunuyor, taraf bakımından...
[YAYIN] Julya Yalenchka: A kişisi mi yoksa B kişisi mi baskın hepsini tartışacağız, masaya yatıracağız.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Tabi bunun ile birlikte geçmişini de es geçmeyeceğiz ki bu bizlere, şahsen bana yakışmaz.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Öncelikle birçoğunuza öneri niyetinde eklemek istediğim bir şey müsadenizle.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Az sonra Market Caddesi konusuna ilk adımımızı atmadan hemen önce arkanıza yaslanıp, radyonun.. ...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sesini bir hayli yükseltmenizi ve bir kahve, cips veya sağlıklı yiyecekleriniz eşliğinde kulaklarınızı...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bana vermenizi öneriyorum, kamu spotu bitmiştir. Müsadenizle, Market Caddesi başlıyor!
[YAYIN] Julya Yalenchka: Market Caddesi: Vice City tarihi boyunca büyük öneme sahip olmuş ve içerisinde birçok işletme geçmişi...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ve güncel işletmelerini de barındırığı bir bölgedir kendisi.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ki bunlardan en büyük örneği; Burnout Performance Garage.
[YAYIN] Julya Yalenchka: En azından birçok insanın ve bana sorulduğunda; Market Caddesi denince aklına ilk ne geliyor Yalenchka?
[YAYIN] Julya Yalenchka: Diye sorulsaydı ilk cevabım bir saniye dahi düşünmeden Burnout, kısaca Kylan Drake derdim.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Yaklaşık birkaç gün sonrasında üçüncü yılını dolduracak ekip, Kylan Drake önderliğinde faaliyetlerini sürdürdü.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Birçok işletmelerini Market Caddesi'nde barındırması ile birlikte yavaş yavaş işleri büyütmek adına...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Verona Beach ve Santa Maria Beach taraflarına yönelen ekip, Vice Şehri'nde ismini favori listesine yazdırmış durumda.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Kendilerine selamlarımı iletiyorum. Kylan Drake'in yaklaşık bir yıl sonrasında şehri terk etmesiyle birlikte...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ki kendisi eğer ki bu yayını dinliyorsa kendisine selamlarımı iletiyorum. Bizzat K&D Şirketler Grubu'na da...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bir basın mensubu olarak ortağım ki bu teklifi ayağıma kadar kendisi getirmişti. Çok tatlı ve sıcakkanlı birisi.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Her neyse, konumuza geri dönelim. İlk basamağını Kylan Drake ve Geralth Withley ikilisiyle adımını atan...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Burnout Performance Garage günümüzde Ryan Godrone tarafınca yöneltilmektedir.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ryan, eğer ki bu yayını izliyorsan ekibine ve sana bolca selamlarımı iletiyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Tabi ki Market Caddesi denildiği zaman akla bir tek Burnout Performance Garage gelmiyor.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Günümüzde birçok başarısı ile gönlümüzde taht kuran RONIN Band ekibi de şehrin favori listesinde.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Çok uzun bir süredir yerleşkelerini sürdüren RONIN ekibi, piyasaya ilk olarak müzik grubu ile girdi.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Caine Blackhand'in önderlik ettiği bu ekip, gün geçtikçe daha da büyüdü ve daha fazla konseptlere...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ve başarılara imza atmaya başardı.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Market Caddesi'nde favori işletme, gece kulübü mekanları bakımından da gönülleri kazanmış durumda.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Elysium Night Club ile birlikte gecelerin nirvanasını yaşamamız adına bizlere fırsat sunan RONIN ekibi...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Aktif olarak Market Caddesi'nde bir garaj fırsatı da sunuyor, kısaca tamirhane.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ki asıl bomba geliyor...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bir zamanlar Doğu bölgesinde yer alan Team75 ekibinin önderi Ronald Livingston'ın en favori bölgesidir...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Market Caddesi, bir zamanlar haftanın en az iki günü tüm departman görevlilerinin aklını başından çalması ile...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ünlü konumuna gelmiş olan Livingston, tüm ekibi ile birlikte birçok Elegy, Jester marka modeller ve dahasıyla...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Birlikte, Market Caddesi'nde eğlencelerini sürdürüyorlardı ve sonrasında sokağı kapatıyorlardı. ...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ki bu geleneği Livingston'ın şehri ekibi ile terk etmesiyle birlikte GLM Garage çok kısa bir süre dahi olsa...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sürdürmeyi başardı.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Yukio Alas ve Jin Chiba ikilisinin başarıyla yürüttüğü bu garaj ekibi ile birlikte çok başarılı işlere de imza atmıştı
[YAYIN] Julya Yalenchka: ... imza atmıştır, kendilerine de buradan selamlarımı iletiyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: GLM Garage tabi ki sadece ikili ile birlikte başarılara imza atmadı, bu başarıda birçok ismin pay sahibi olduğu...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Konular var ki bunlardan birisi; Niko, Kolbeinn, Kaine, Rei, Shane gibi isimler ile bu yola başvuran ekip...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Günümüzde özleri yani bizlerin tabiriyle Japonya'ya döndükleri biliniyor, en azından önümde ki veriler...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bunu söylüyor, kendilerine tekrardan selamlar.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bunların hepsinin yanı sıra Market Caddesi'nde gönüllerde bir diğer taht kuran alışveriş merkezi...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Vice Mall'da bu gönüllerin birincisi denilebilir kuşkusuz. Birçok kez yapı değiştiren Vice Mall, günümüzde...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Birçok kıyafet mağazası, mutfak alışverişi adına marketler ve dahaları ile Vice Şehri sakinlerine hizmet sunuyor.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ekstra olarak da şunu not düşmek istiyorum tüm bunlardan bağımsız.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Birçok yerlatı suçunun da işlendiği; cinayetler, suikastler ve dahalarının da şehrin diğer bölgelerine nazaran...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Daha sık gündeme gelen bölgesidir Market Caddesi.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Vice Şehri Polis Departmanı görevlilerinin bu bölgeyi sevdiği konusunda bir şey demem gerekiyor mu diye düşünmüyor...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Da değilim fakat içeri girme konusunda pek hevesli değilim. **güler** Tüm VCPD memurlarına ve yönetim kuruluna...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Selamlarımı iletiyor, iyi görevler diliyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ki hazır Vice Şehri Polis Departmanı'ndan söz etmişken direkt olarak bir not daha düşmek istiyorum müsadenizle.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Geçtiğimiz gün sabah saatleri itibariyle Vice Şehri Polis Departmanı Ride Along projesi de her yıl olduğu...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Üzere bu yılda bir süreliğine start verildi. İzninizle çok kısa Ride Along projesinden biraz da bahsetmek istiyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Vice Şehri Polis Departmanı Ride Along projesi: Vice Şehri Polis Departmanı web sitesi üzerinden bir başvuru...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sonucunda "bir günlüğüne polis" olabileceğiniz bir fırsat sunulan bir takım projedir.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bu proje adına daha detaylı bilgi sahibi olmak istiyorsanız eğer: Vice Şehri Polis Departmanı web sitesini...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Göz gezdirmeyi eksik etmeyin derim ki ben de buradan müjdeyi vermek istiyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Valachi Corporation genel koordinatörü olarak yer aldığım konunumdan bağımsız ben de Ride Along projesine...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Başvurumu yaptım ve deneylerimi zirvanasına kadar yaşadıktan hemen sonra bir tür belgesel tadında...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Belki Yüzde Yüz Vice belki de bir başka programda sizlere deneyimlerimi aktarmak istiyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Tabi ki bu başvurunun kabul olup, olmaması ile bitiyor.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet. **Saatini kontrol eder** Ki görüşüne bakılırsa bugün ki Konum Mezarları bölümünde de yayınımıza noktayı...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Koyuyoruz fakat öncesinde Valachi Corporation'dan bahsetmezsem olmaz.
[YAYIN] Julya Yalenchka: **güler** Bünyesinde birçok departman bulundurduğu ve Vice Şehri sakinlerine hizmet veren Valachi Corporation...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bay Valachi önderliğinde faaliyetlerini Market Caddesi'nin hemen sonlarında sürdürmektedir.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bir zamanlar birçok kişi hatırlar ki orası Vice News tabelası ile konumlandırılmıştı fakat artık...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Orası Valachi Corporation ajansı.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bünyesinde; Didiersachs giyim ve moda şirketi. Valachi Güvenlik Şirketi. Vice News basın şirketi...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ve birçok müzisyeni de, Vice Şehri sanatçı grubuna kazandırmayı eksik etmemesiyle birlikte birçok vatandaşa...
[YAYIN] Julya Yalenchka: İş imkanı sunan ve bolca para kazanabileceğiniz legal bir şirkettir. Başvurular adına Vice News ...
[YAYIN] Julya Yalenchka: İnternet sayfasına göz atmanızı rica ediyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, son olarak da ve tek olarak da Valachi Corporation ile de bitmiyor tabi ki. Günümüzde yeni yeni...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Faaliyetlerini sürdüren Shadowcrest Industries şirketi de yer almakta.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Vice Şehri'nde önemli adımlara yer ve yelken açabilecek bir şirket. Endüstrilerin belki de ilk sayfası denilebilir...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ki daha öncesinde böylesine bir projeye girişmek isteyenen çok olmasıyla birlikte, bunu kağıda ve projeye döken...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Hiç olmamıştı diye hatırlıyor ve verilerim haricinde bu yorumu yapmaktayım.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ve günümüzde Shadowscrest Industries şirketi  Bayan Aurora Covarrubias tarafınca yöneltilmekte ve faaliyetlerine...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, yavaş yavaş bize ayırılan en azından Konum Mezarları'na ayırılan sürenin de sonuna gelmiş bulunmaktayız...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sevgili Vice Şehri sakinleri. Bendeniz Julya Yalenchka, bu dakikaya kadar benimle birlikte bu güzel programa...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Eşlik ediyor ve ettiyseniz minnet duygularımı sizlere sunmaktan ve iletmekten memnuniyet duyuyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bunların yanı sıra yayın da emeği geçen tüm Vice News personel kadrosu adına da teşekkür ediyor ...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sağlıcakla, hoşca kalmanızı diliyorum. Unutmayın, güne iyi başlayan, harikulade son verir.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ve bizlerde yaklaşık yirmi üç buçuk saat sonrasında yeni bir yıla başlayarak harikulade bir şekilde son vermeyi...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Her ne kadar çok erken olsa da umuyoruz, sağlıcakla kalın, hoşca kalın.
[YAYIN] Julya Yalenchka: İyi akşamlar efendim.
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - "Konum Mezarları" - Çıkış Jeneriği * *
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#591 - 10.01.2023 21:28
Maşallah bize. <3

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#592 - 13.01.2023 00:17

Acı Kayıplarımız: Santo & Janset Manfrin - Ulyana Poschevo

Vice Şehrinde Kara Gece

12 Ocak 2022 günü Vice Şehri için en kara gecelerden birisi olarak tarihe geçti. Günün ilk saatlerinde, şafak vaktinde Vice Şehrinin önemli isimleri olan ve şehrin büyük şirketlerinden Valachi Corporation'un yöneticileri Janset ve Santo Manfrin çifti, Little Moscow bölgesinde bulunan işletmelerin yöneticisi Boris Poschevo'nun kızı Ulyana Poschevo ile beraber Las Venturas bölgesinde hayatlarını kaybettiler. Terörist Dick Hendricks tarafından kaçırılan Janset Manfrin ve Ulyana Poschevo onun tarafından öldürülürken, Janset Manfrin'in eşi Santo Manfrin'in de cesedi Las Venturas bölgesinde bulundu. Santo Manfrin'in nasıl öldüğü bilinmezken, Janset Manfrin ve Ulyana Poschevo'nun cesetlerinin bir helikopterden aşağı atıldığı iddia ediliyor.

Olay Nasıl Yaşandı? Little Italy'e Saldırı

Yaşanan bu olayların başlangıcı Little Italy'e dayanıyor. Little Italy bölgesinde yapılan bir halka açık barbekü partisine saldırı düzenleyen terörist Dick Hendricks, bölgede bir yangına sebebiyet verdi. Bu yangın mahalleli ve VCFD'nin destekleriyle söndürülürken o sırada kendilerinden haber alınamayan Janset Manfrin ve Ulyana Poschevo, terörist Dick Hendricks tarafından yakalandılar. Bir süre esir alınan Manfrin ve Poschevo kaçırıldığı yerde öldürüldü. İkilinin cesetleri Las Venturas bölgesinde bulunurken aynı zamanda Janset Manfrin'in eşi Santo Manfrin'in de cesedine o bölgede rastlandı. Bu olay, bölge halkı tarafından büyük şaşkınlığa sebebiyet verirken, Vice Şehrinde acı bir kayıp olarak tarihe geçti.

Cenaze Ne Zaman? Adrian Lombardi ve Enzo Rubiano Nerede?

Manfrin çiftinin ve Ulyana Poschevo'nun cenazelerinin bugün saat 21.00'da düzenleneceği bilinirken, şehirde kendilerinden haber alınamayan iki kişi var. Bunlar Valachi Corporation'un bir diğer yöneticisi Adrian Lombardi ve Valachi Security'nin güvenlik şefi Enzo Rubiano. Bu olaydan sonra kendilerine ulaşmayı deneyen Vice News ekibi, bu iki kişiden haber alamıyor. Bu iki kişinin durumlarının iyi olmasını diliyoruz.

Valachi Corporation olarak bu hain saldırı sonucunda hayatını kaybeden Manfrin çifti ve Ulyana Poschevo'nun huzur içinde uyumalarını dilerken, şirket olarak genel yas ilan ettiğimizi belirtiyoruz.

[/div]
EDİTÖR
Vice News Haber Departmanı
HABER
KAMERA

[/td][/tr][/table]
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#593 - 13.01.2023 00:19
« Son Düzenleme: 13.01.2023 21:15 the batuhan batrix »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#595 - 17.01.2023 23:50
Yüzde Yüz Vice 14.Bölüm | Julya Blackhand & Sonsuzluğa

[YAYIN] Julya Blackhand: Vice News - "Yüzde Yüz Vice" - Giriş Jeneriği * *
[YAYIN] Julya Blackhand: Herkese mutlu akşamlar sevgili Vice Şehri sakinleri, umuyor ve diliyorum ki güzel bir gün geçiriyorsunuzdur.
[YAYIN] Julya Blackhand: Geçirmiyorsanız da boş yere canınızı sıkmanıza gerek yok, insanların tatlı ilacı Blackhand bura da!
[YAYIN] Julya Blackhand: **güler** Tanrım, ne kadar uzun zaman oldu devamlı kamera karşısına çıkmayalı. Hem de şehrin en prestijli...
[YAYIN] Julya Blackhand: Ve sevilen program adaylarından bir tanesi haline gelmiş olan Yüzde Yüz Vice ile birlikte, Tanrım inanılmaz...
[YAYIN] Julya Blackhand: Şimdiden kahvelerinizi, mısırlarınızı ve hatta cips, krakerlerinizi alıp koltuklarınıza veya ya tağınıza uzanmayı...
[YAYIN] Julya Blackhand: Öneriyor, arkanıza yaslanıp bu otuz dakikanın keyfini çıkarmanızı diliyorum. Evet, otuz dakika. 
[YAYIN] Julya Blackhand: Programda veya akışta bir aksaklık yok, Yüzde Yüz Vice genel olarak her bir bölümü minimum bir saat sürer...
[YAYIN] Julya Blackhand: Fakat bugün ki program otuz dakika sürecek ve yayının son dakikalarına doğru bunun da sebebini.
[YAYIN] Julya Blackhand: Ve hatta kimilerin üzüleceği, kimilerin de çoşkudan nereye gideceğini, başvuracağını bilemeyeceği...
[YAYIN] Julya Blackhand: Bir ana tanıklık edeceğiz. Onca yıl, onca ay ve onca emek. Her neyse.
[YAYIN] Julya Blackhand: Bu zamana kadar Yüzde Yüz Vice önderliğimde birçok özel konuğum oldu. Birbirinden ünlü ve prestijli insanlar...
[YAYIN] Madelyn Caron: * *Bu yayını izlemek için ((/yayinlar > Vice News)) giderek izleyebilirsiniz * *
[YAYIN] Julya Blackhand: İle birlikte sundum fakat bu sefer ki konuğum bugün için benim özellikle de değer ve anlam...
[YAYIN] Julya Blackhand: Yüklediğim sevgili meslektaşım Madelyn Caron var. Evet, Caron. Kendisi Vice News'in Junior Julya'sı diyebiliriz...
[YAYIN] Julya Blackhand: Ki kimilerine göre de öyle, bu tür duyumlar aldım ve inanın bana Caron çok yetenekli ve potansiyelli bir basın mensubu
[YAYIN] Julya Blackhand: Evet, öncelikle hoş geldin tatlım. Nasılsın? Her şey yolunda mı?
[YAYIN] Julya Blackhand: Sanıyorum ki ilk defa benim ile ortak bir yayına çıkıyorsun değil mi? Doğru hatırlıyorum?
[YAYIN] Julya Blackhand: **Karnının hafif şiştiğini ve kilo almış gibi göründüğü görülebilir.**
[YAYIN] Madelyn Caron: Öncellikle iltifatlar için teşekkür ediyorum, sadece biraz gelişmem gereken yerler var, evet ilk ortak yayınımız.
[YAYIN] Madelyn Caron: Bu arada bomba gibi bir yayın gerçekleştirdiğime inanıyorum, ikinci bölüme süpriz bir konuk alacağım şehrin bilinen kişi
[YAYIN] Madelyn Caron: Ayrıca biraz da olsa seninle bu programda olmaktan mutluluk duyuyorum.
[YAYIN] Julya Blackhand: Öncelikle tekrar tekrar hoş geldiğini belirtmek istiyorum sevgili Caron. Bugün benim için ayrıca bir önem arz ediyor.
[YAYIN] Julya Blackhand: Dürüst olmam gerekirse bugün konsepte pek fazla uymayarak devam etmeyi öngörüyorum.
[YAYIN] Julya Blackhand: Tamamen bilindiği üzere dop doğal bir şekilde devam edeceğiz.
[YAYIN] Julya Blackhand: İkimiz de. Ki buna sen de tanıklık ettin birçok kez, ben her yayınımı doğaçlama gerçekleştiririm. Sıfır kurgu.
[YAYIN] Julya Blackhand: Öncelikle ilk defa Yüzde Yüz Vice'a misafir olarak geliyorsun en azından "şuanlık" sana biraz müsadenle formatı anlata
[YAYIN] Julya Blackhand: ... anlatmak istiyorum: İki yarı olmak üzere minimum bir saat şeklinde haftanın bir veya ik günü televizyonlarda...
[YAYIN] Julya Blackhand: Yerini alan şehrin en çok istatistik performansını basın firmalarına, kuruluşlarına sergileyen  programdır.
[YAYIN] Madelyn Caron: * * Bu yayını izlemek için (( /yayinlar > Vice News)) gelerek izleyebilirsiniz * *
[YAYIN] Julya Blackhand: İlk mimarisi Henry Dunkirk olup, geliştirmeci olarak ve uzun zamandır da yönetmenliğini yapmakta olduğum bu...
[YAYIN] Julya Blackhand: Bu güzel projeyi alnımın hakkıyla ve teriyle yönettiğim için ve sürdürdüğüm için çok mutlu, şerefli ve onurluyum.
[YAYIN] Julya Blackhand: Umuyorum ki bir sonra ki bölümlerde bu onuru sen de izleyicilerimizle paylaşırsın.
[YAYIN] Julya Blackhand: ** Caron'a bakınarak gülümsedi. ((/yayinlar > Vice News))
[YAYIN] Julya Blackhand: Evet, öncelikle iki yarıdan oluşuyor programımız dediğim üzere. İlk yarı, otuz dakika. İkinci yarı otuz dakika.
[YAYIN] Julya Blackhand: İlk yarıda genel olarak konuk kendini ve işletmelerini izleyicilerimize tanıtır.
[YAYIN] Julya Blackhand: Kısa bir reklam arasından hemen sonra ise ikinci yarıda konuğu fazlasıyla terletecek sorular sorar.
[YAYIN] Julya Blackhand: Ve tarafımca da bu sorulara genel olarak acılı lokum adını vermeyi uygun gördüm.
[YAYIN] Julya Blackhand: Sahi, hiç lokum yedin mi?
[YAYIN] Julya Blackhand: * * Yayını canlı izlemek adına: /yayinlar > Vice News * *
[YAYIN] Madelyn Caron: Lokum nedir?
[YAYIN] Julya Blackhand: Anladım... **güler**
[YAYIN] Julya Blackhand: Bir tür tatlı çeşidi tatlım. Fazlasıyla soft bir yapıya sahip.
[YAYIN] Julya Blackhand: Genel de Türkler bu tür tatlıdan fazlasıyla hoşlanır. En azından Wiki'de bunlardan bahsediyor.
[YAYIN] Julya Blackhand: Bir keresinde bir polis arkadaşım bana ikram etmişti...
[YAYIN] Julya Blackhand: Aylar öncesinde vatanı için kanını akıtan birisi...
[YAYIN] Julya Blackhand: Huzur için de yatmasını diliyorum. Her neyse, gerçekten bir gün denemelisin tatlım.
[YAYIN] Julya Blackhand: Her neyse, hepsi bir yana formatımıza geri dönebiliriz.
[YAYIN] Julya Blackhand: Vice Şehri'nin birçok kesimi seni tanıyor fakat tanıyanlar kadar tanımayanlar da mevcut.
[YAYIN] Julya Blackhand: Müsadenle kendini biraz bize bahseder misin?
[YAYIN] Julya Blackhand: Madelyn Caron nedir? Vice News'de kariyeri nasıl başladı? Nasıl devam ediyor?
[YAYIN] Julya Blackhand: Hedefi, hobileri ve fobileri nelerdir gibi, gibi?
[YAYIN] Madelyn Caron: Kendimi anlatmam gerekirse öncelikle Lyon'da doğmuş ve büyümüş, Le Journalisme de Nice basın ile ilgili...
[YAYIN] Madelyn Caron: üniversite okdum ve ayrıca buraya gelmemin bir nedeni, buranın yayınına denk gelmemdi.
[YAYIN] Julya Blackhand: Müsadenle hangi yayına denk geldiğini öğrenebilir miyiz?
[YAYIN] Madelyn Caron: Çook uzun zaman oldu hatırlamıyorum baya uzun hemde.
[YAYIN] Madelyn Caron: Fobilerime gelecek olursak böceklerden nefret ederim, hobilerim yüzmek ve spor yapmak.
[YAYIN] Julya Blackhand: Hatırlıyorum da; sevgili izleyiciler -Caron aslında benden sonra en eski basın mensuplarından bir tanesidir.-
[YAYIN] Julya Blackhand: Ki şunu da eklemek gerekiyor. Vice News tekrar faaliyete girmesi yaklaşık on ay oluyor.
[YAYIN] Julya Blackhand: Yalnış hatırlamıyorsam eğer Mart gibi tekrar faaliyete girmişti ve yönetim kurulunda o zamanlar ..
[YAYIN] Julya Blackhand: Steve Gallagher, Belinda vardı. Ve tek personel o zaman bendim, daha sonrasında Jack Leavigne geldi...
[YAYIN] Julya Blackhand: Anlayacağınız üzere birçok yönetim kurulu üyesinden de eskiyim ve sanıyorum ki bu korunmazlığı da
[YAYIN] Julya Blackhand: Bugün sona erdirmek durumundayım. Bu zamana kadar devamlı bir emek, devamlı bir ter akıtma durumunda...
[YAYIN] Julya Blackhand: Kaldığım başta Vice News olmak üzere Valachi Corporation'a minnet ve saygılarımı iletmekten memnuniyet duyuyorum.
[YAYIN] Julya Blackhand: Bugün belki de beni burada, Valachi Corporation ve Vice News adı altında son defa görüyor ve izliyorsunuz.
[YAYIN] Julya Blackhand: Vice News'de yönetim kurulunda mevcut bir şekilde yürüttüğüm kıdemimi de bugün itibariyle tarafımca...
[YAYIN] Julya Blackhand: Sonlandırmış bulunuyorum. Bu zamana kadar sayısızca yayınlar sundum, sayısızca haberler sundum sevgili...
[YAYIN] Madelyn Caron: * * Canlı yayını izlemek için /yayinlar > Vice News * *
[YAYIN] Julya Blackhand: Vice Şehri sakinlerine. Elbette tüm kurulun olduğu kadar benim de bazı yerlerde küçük de olsa hatalarım olmuştur.
[YAYIN] Julya Blackhand: Herkesin dediği üzere; hatasız insan olmaz. Hatasız varlık olmaz diye...
[YAYIN] Julya Blackhand: Gerçekten de öyle. Aslında...
[YAYIN] Julya Blackhand: Bu bir tür buzdağının sadece görünen kısmıydı bu zamana kadar. Beni hep buzdağının görünen kısmıyla...
[YAYIN] Julya Blackhand: Değil, buzdağının görünmeyen kısmıyla da tanıdınız. Şunu demek istiyorum, ben her vakit kameraya karşı farklı...
[YAYIN] Julya Blackhand: bir Julya Blackhand olmadım, bir zamanlar farklı bir Julya Yalenchka'da olmadım.
[YAYIN] Julya Blackhand: Ben her zaman Julya oldum ve öyle de olmaya devam edecek. Bugün itibariyle tüm onurum ve şerefimle...
[YAYIN] Julya Blackhand: Yürütmekte olduğum Yüzde Yüz Vice programını bizzat sevgili meslektaşım parıldayan bir cevher niteliğinde...
[YAYIN] Julya Blackhand: Olan Madelyn Caron'a direkt olarak geçirmiş bulunmaktayım. Bir sonra ki Yüzde Yüz Vice programlarını...
[YAYIN] Julya Blackhand: An itibariyle Madelyn Caron sunacak. ((Televziyon Dünyası > Vice News > Programlar > Yüzde YüzVice))
[YAYIN] Julya Blackhand: * * Canlı izlemek için: /yayinlar > Vice News * *
[YAYIN] Julya Blackhand: Her vakit güçlü kalmaya çalıştım, her vakit maneviyat değeri fazlasıyla önem arz eden kişilerden ters bir tokat yedim.
[YAYIN] Julya Blackhand: Baba dediğim birisinden dahi, fakat artık bunların hiçbir önemi yok ne de olsa, geçmiş geçmişte kaldı.
[YAYIN] Julya Blackhand: Her ne kadar şirket içi ve dışı olmak üzere mobbinglere mağruz kalsam da bir kadar da pes etmedim, etmeyeceğim de.
[YAYIN] Julya Blackhand: Ve gerçekten de onurlu bir basın mensubu olmaya özen gösterdim. Şerefli ve onurlu...
[YAYIN] Julya Blackhand: Yılbaşı gecesi benim için artık bir yılbaşından daha fazla önem arz etmesiyle birlikte artık benim için...
[YAYIN] Julya Blackhand: Evlilik yıl dönümü olarak da önem arz ediyor. **Sağ elini karnına götürür ve bir süre elini karnında gezdirir.**
[YAYIN] Julya Blackhand: ** Elini karnında gezdirirken kameraya bakınır, gözünün dolduğu ve hafif yaş geldiği görülebilir.**
[YAYIN] Julya Blackhand: (( /yayinlar > Vice News ))
[YAYIN] Julya Blackhand: An itibariyle Valachi Corporation'da ki görevime son vermiş ve istifa etmiş bulunmaktayım.
[YAYIN] Madelyn Caron: Bu konuda meslektaşımızın sözlerini dinliyorsunuz bence programın bu kısmını geçelim.
[YAYIN] Julya Blackhand: Bu iş benim için sadece bir para kaynağı değil, para benim için bir kağıt parçasından farksızdı ...
[YAYIN] Julya Blackhand: Paradan daha önemli şeyler vardır, bunlardan bir tanesi aile. Aile kavramının tanımını yapmaya lüzum yok...
[YAYIN] Julya Blackhand: Artık sevgili eşim Caine Blackhand ile birlikte küçük çiftimizle bir sonra ki hayatıma, hayatımıza...
[YAYIN] Julya Blackhand: Adım atmış bulunuyor ve bulunacağız. Umuyorum ki iyisiyle kötüyüsüyle güzel bir sene geçirmişiz, güzel...
[YAYIN] Julya Blackhand: Bir serüven yaşatmışımdır sizlere sevgili Vice Şehri sakinleri. Unutmayın; daima doğal olarak hayatınızın geri kalanın
[YAYIN] Julya Blackhand: ... kalanına devam edin. Kameraya karşıt çift yüzlü değil, tek yüzlülükle bakın.
[YAYIN] Julya Blackhand: Birkaç ay sonrasında Dünya'ya gelecek olan küçük çiftimiz ve sevgili eşim ile artık sahneden çekiliyor...
[YAYIN] Julya Blackhand: Yeni parıldayacak olan cevherlere bırakma kararının da daima arkasında olacağımı da belirtmekten onur duyuyorum.
[YAYIN] Julya Blackhand: ** Elini karnında gezdiriyor, gözlerinden yaşlar gelmekte.**
[YAYIN] Julya Blackhand: Her bir hakarete, ihanete ve en önemlisi yalana karşıt başınız dimdik olsun. Sağlıcakla sevgiyle kalın.
[YAYIN] Julya Blackhand: Olur ya, bir daha görüşmezsek...
[YAYIN] Julya Blackhand: Günler, haftalar, aylar belki de yıllar sonra; sevgiyle hoşca kalın. Elveda.
[YAYIN] Julya Blackhand: * * Vice News - "Yüzde Yüz Vice Julya Blackhand Elveda" - Çıkış Jeneriği * *
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
lencarst,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#597 - 18.01.2023 22:53

BİZİ TAKİP EDİN
VICE  CITY: 25         SAN FIERRO: 19         LAS VENTURAS: 27                                                   BİZİ  VICE SOCIAL'DA TAKİP EDİN!
                                                        #vicenews #onlytrue #save       
GÜNLÜK HATIRLATMA:     Belediyenin ücretsiz psikolog hizmeti verdiğini biliyor muydun?

POLİS TEŞKİLATINDA SORUNLAR BİTMİYOR

Vice Şehri Polis Departmanı, Amerika'nın en köklü polis teşkilatlarından birisi olmasına rağmen zaman zaman adı yolsuzluk iddiaları ile anılıyor. Yozlaşmış polisler ve yönetimsel sıkıntıları görmek ve hissetmek hala mümkün.

YANLIŞ BÜTÇE VE REKLAM STRATEJİSİ

VCPD, yıllık bütçesine göre tanıtım ve etkinlik planlamaları yapıyor. Ancak 2-3 yıldır devam ettirdiği oldukça yanlış bir tanıtım stratejisi var ki, gerçekten komik duruyor. Bunu kim, nasıl onayladı? Kimin fikriydi? Bunlara cevap vermek oldukça güç.

Şehrin her yerine, hatta çıkış ve giriş yönlerine bile, Polis Departmanı'na bağlı birkaç "GERÇEK" polisin yüzü kullanılarak, billboardlar kiralanmış ya da alınmış. Bu billboardlarda özlü bir söz ve sanırsak sözün sahibi olan CMD G. Kennedy'nin imzası var. Bu bir seçim afişi mi? Bir aday tanıtımı mı, yoksa pazarlama stratejisi mi? Bunu hangi amaçla yapıldığı ve kimin fikri olduğu merak konusu.

Bu billboardlara işe alımla ilgili afişler, birkaç kamu spotu konulması çok daha mantıklı bir hareket olacak. Ne teşkilat bütçesinin bu kadar gereksiz harcanmasına gerek var, ne de koskoca Polis Departmanı'nın iç işlerinde olan bir kişiyi ünlü etmeye yönelik harcama yapmasına gerek var. Teşkilat bütçesi ancak teşkilat tanıtımı için kullanılmalıdır, memur ya da bir kişi için değil. Çünkü teşkilatın tek amacı korumak ve hizmet etmektir.

Polis Departmanı tarafından kiralanan ya da satın alınan (bütçe harcamaları şeffaf değil, bu yüzden bilemiyoruz) tam 8 billboard var. Bu billboardların maaliyeti, billboard başına ortalama 12.000 USD olarak belirleniyor. Bu da toplam 96.000 USD eder. Sürekli gider olan ışıklandırma ve yenileme işlemleri dahil değil. Ayrıca bunlar kullanılmak yerine kamu tarafından kiralansaydı belediye kasasına yıllık ortalama 250.000 USD ek bütçe girmiş olacaktı. Peki ya bu 96.000 USD ile polis teşkilatı neler yapabilirdi?

• Araçlarının 1 yıllık rutin bakımlarını yapabilirdi.
• Ortalama 25 kez ödüllü etkinlik düzenleyebilirdi.
•  6 aylık birincil silah parçalarını alabilirdi.
• 1 yıllık akademi öğrencilerinin tüm giderlerini karşılayabilirdi.

Ancak bunlar yerine, departmandan bir kişinin billboardlara afişe edilmesi tercih edildi.

ARTAN GÜVENLİK SORUNU ENDİŞE YARATIYOR

Dick Hendricks'in hapishaneden kaçmasıyla ortaya çıkan güvenlik sorunu, uzun bir süre daha devam edecek gibi duruyor. Genellikle polisleri hedef alan eylemler düzenleyen Dick Hendricks, polis teşkilatı içindeki C.R.A.S.H. adındaki yapılanmaya da savaş açtığını söylemişti.
Dick'in faaliyetleri o kadar yüksek ki, polis teşkilatı yeterli karşılığı verecek güçte değil. Ulusal ordunun da olaylara katılabilmesi olası görünüyor. Çünkü VCPD yetersiz kalıyor. Öyle ki 1 tane bile basın açıklaması yapılmış değil.
Bu sorun, sivil halkı da vurmuş durumda. Polis ekiplerinin hepsinin tek bir adama odaklanması, verilen ihbarların yanıtlanamamasına yol açıyor.

DOĞRU STRATEJİ NASIL SAĞLANIR?

Doğru bir yol çizilebilmesi için, doğru yönetim kurulunun olması gerekir. İyi analiz yeteneğine sahip ve sadece hizmet ettiği halka göre defter yazan bir kurul olmalı. Milyon dolarlık bütçeler etkili kullanılmalı. Son olaylarda gördüğümüz kadarıyla güvenlik zafiyeti oldukça göz korkutucu. Bu da VCPD'nin terorizm senaryosunu hiç çalışmamış olması demek oluyor. Amerika, tüm polislerinin yanında ve onlara minnettar.

Y
O
R
U
M
HABER

VICE
NEWS.
EDİTÖR
David Edward
HABER
David Edward
KAMERA
David Edward & Arşiv

David Edward
Vice News

David Edward, Los Angeles'da doğdu. Gündem, doğa ve toplum içerikli yazılarıyla ön plana çıkan Edward, California Üniversitesi, Halkla İlişkiler & Medya bölümünden mezun oldu. Günümüzde Vice News'de kariyerine devam eden Edward, aynı zamanda Vice Off-Road & Doğa Kulübü'nün bölge şefliğini de yapmaktadır.
                  SOCIAL: david.edward

Tüm Hakları Saklıdır ©️ Vice News & Valachi Corporation, 2022
[/td][/tr][/table]
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#598 - 21.01.2023 03:45
Ravenite Social Club. Marcos - Isaac.

« Son Düzenleme: 21.01.2023 03:49 Zeonix »
Vice
3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Vice tepkisini veren kullanıcı(lar):
cipriani, Zeonix, the batuhan batrix,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#599 - 26.01.2023 03:13

Randy'nin Gece Hikayeleri 21. Bölüm: Yeter artık & Bir dua & Bazı insanlar

Ve geceye veda, yeni güne merhaba deme zamanı...
Vice FM'e hoş geldiniz. Ben Randy.
Hadi radyolarınızın sesini açın, biraz konuşalım.
Bu canlı yayını çok değerli bir insana adıyorum. İsmini vermeyeceğim.
Umarım beni dinliyorsundur, umarım iyisindir, umarım bizimlesindir...

Bana göre dünyanın en uyarı içeren cümlesi: "Eeeh, yeter artık!"
Özellikle eh ile başlayan versiyonu... Yeter artık!
Çok ciddi uyarı içerir. Ve ne yazık ki çoğu kişi, "Eeh, yeter artık!"ı ciddiye almazlar.
Sırf sevgisinden dolayı her şeye katlanan o insanların sınırını zorlarlar, yaparlar.
En sonunda ona "Eh, yeter artık!" derler, demeliler de.
Bu bir uyarı cümlesidir. Çünkü sevgi sonsuza kadar devam eden bir şey değildir.
Sevgi, tahammülün bittiği yere kadar devam eder.
O yüzden lütfen kimseye "yeter artık!" dedirtmeyin.
Dedirttiyseniz de, bir daha o insanlardan sevgi beklemeyin...

Bu akşam, Orta Asya'da bulunmuş bir yazıtta yazanları okuyacağım sizlere.
Baş yazıtlardan bu, oldukça büyük ve görkemli.
Aynen şöyle diyor: Kuzu, dizlerinin üstüne çökerek annesini emer.
Karga, yaşlı annesini besler. Bunun adı, saygıdır.
Horoz, şafak vakti öter. Yaban kazları her bahar kuzeye, her sonbaharda güneye göç eder.
Bunun adı, sözünde durmaktır.
Yeşil başlı ördek, eşini kaybettikten sonra ölene dek yeni bir eş bulmak istemez.
Bunun adı, sadakattir...
Bir geyik, bir otlağa rastladığında yaşadığı bütün sürüyü ama bütün sürüyü oraya davet eder ve paylaşır.
Bencillik yapmaz! Aynı şekilde karınca yemek gördüğünde bütün koloniyi oraya çağırır.
Bunun adı da, adalettir...
Eğer, bir insan, bu erdemlere sahip değilse hayvandan beter yaşıyordur. Böyle diyor. 3000 yıllık bu okuduğum şey.
Bir de gördüğüm bir duayı okumak istiyorum:
Tanrım! İlk önce dağa, taşa ver. Ormana, hayvanlara, suya ver. Ondan sonra insanlara, komşulara, muhtaç olana ver.
Kalırsa, en son bana ver...

Bazı insanlar var, gerçekten kıskanıyorlar bizi ya.
Ne yaparsak yapalım, neye sahip olursak olalım, hatta neye sahip değilsek olalım, kıskanıyorlar.
Bazı insanlar bizim yerimizde olmak istiyorlar.
Oysa ki bizim çektiğimiz dertleri, çileleri, sıkıntıları bilmiyorlar. Ama bazı insanlar bizim yerimizde olmak istiyorlar.
"Biz" olmak istiyorlar. Bazı insanlar, bizim sevdiğimiz insanları kıskanıyorlar. Onları bizim elimizden almaya çalışıyorlar.
Bazı insanlar sadece yalancı. Yalan söylüyorlar, 7/24. Bazı insanlar, bu yalancıları kahraman yapıyorlar!
Bazı insanlar sırf biz sinirlenelim, biz üzülelim diye bütün bunları yapıyorlar.
Yalan söylüyorlar, başkalarını kahraman yapıyorlar, sanki ortada hiçbir problem yokmuş gibi davranmaya, konuşmaya çalışıyorlar.
Bazı insanlar doğru söyleyenleri dışlıyorlar. Bazı insanlar menfaati neyse ona göre yaşıyor...-ki onlardan çok var.
Menfaati neyse ona göre yaşayanlar işlerine gelmeyince üç maymunu oynuyorlar.
Bazı insanlar, bazen insan...
Benden bu gecelik bu kadar, sizleri çok seviyorum! * * öpücük sesi * * Sevgi ile kalın...

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok