Konu: Malibu Corporation #malibu100  (Okunma sayısı 23265 defa)

#460 - 05.10.2022 15:06
Anasayfa                        Haberler                        İş Başvuruları                        Programlar                        Reklamlar

ŞOK OLAY! POLİS CİNAYETLERİNDE ROBERT CASTUCCI VE PAKRAD KASPAROV'UN PARMAK İZLERİNE RASTLANDI!
Yayımlanma: 3 EKİM 2022

30 Eylül gününün Vice Şehri için en üzücü günlerden olduğunu belirtmiştik. 30 Eylül'de Jesse Altena ve Rohit Nytyambar adlı iki VCPD memurunun hayatını kaybettiğini aktarmıştık. Buraya tıklayarak haberimizi okuyabilirsiniz. Kullan-at türündeki bir telefon ile acil çağrı merkezine yapılan arama, tüm polis birimlerini harekete geçirmişti. İhbarın ardından Palomino Creek bölgesinde bulunan dağlık araziye giden polis ekipleri, Memur Jesse Altena’yı ağır yaralı olarak bulmuştu.

Bunun yanı sıra aynı gün bu talihsiz olayın meydana geldiği noktadan canlı yayınla detayları aktardığımız sırada polis birimlerine ait telsize bir cinayet anonsu daha yansımıştı. Polis ekipleri ile birlikte ikinci cinayetin yaşandığı noktaya giden Vice News ekibi, Las Venturas çöllerinde bir işletmenin içerisinde Memur Rohit Nytyambar cansız bedeni ile karşılaşmıştı. Bu anlar Vice News ekranlarından canlı bir şekilde aktarılmıştı.

Robert Castucci ve Pakrad Kasparov'un Cinayetlerle İlgisi Ne?
O gün yaşanan iki cinayette de polis dedektiflerinin geçmişte cinayet işleyen ve bu tarz federal suça karışan kişilerden şüphelendiğini de belirtmiştik. Bu şüphelere yönelik araştırmalarını sürdüren VCPD Dedektif Büro ekipleri, cinayetlerin yaşandığı bölgelerde herkesin dikkatini çeken boş silah kovanlarını dikkatle araştırmaya başladı. Ve bu araştırmalar çok ciddi ve önemli sonuçlara sebebiyet verdi.

VCPD Dedektif Büro'nun araştırmaları sonucu Memur Jesse Altena cinayetinde kullanılan mermilerin Robert Castucci'ye, Memur Rohit Nytyambar cinayetinde ise Pakrad Kasparov'a ait olduğu ortaya çıktı!

Şehrin tanınan iş insanlarından olan bu iki isim bu büyük şokla karşı karşıya kalmış durumda. Bu cinayete neden karıştılar? VCPD'nin bu araştırmaları sonucunda kendileri hakkında bir yakalama kararı çıkartılacak mı? Geçmişte Organize Suç Örgütü davalarında yargılanan bu iki isime tekrardan mı yargı kapısı açılacak? Bunlar büyük merak konusu olurken, devlet memurunu kasten öldürmek suçlamasına yardım ve yataklık eden kişilerin soruşturmaları da sürmekte. Vice Şehrinde birbirinden ilginç olaylar yaşanmaya devam ediyor. Önümüzdeki süreçte Vice Şehrinin iş dünyasını karışık günler bekliyor gibi...

FOTOGALERİ

Bizi ViceSocial' dan takip et!

EDITOR
Vice News Haber Departmanı
HABER
KAMERA
Tüm Hakları Saklıdır ©️ Vice News, 2022
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#462 - 07.10.2022 02:15
@the batuhan batrix evlılık sıstemı gelmıs sana ozel  :garip:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#463 - 07.10.2022 03:50
@the batuhan batrix evlılık sıstemı gelmıs sana ozel  :garip:

iyi güzel de bir eksiğimiz var...
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#464 - 09.10.2022 01:50
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#465 - 09.10.2022 15:17
Anasayfa                        Haberler                        İş Başvuruları                        Programlar                        Reklamlar

ORGANİZE SUÇ DAVASI SONUCUNDA ROBERT CASTUCCI MÜEBBET HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI!
Yayımlanma: 8 EKİM 2022

11 Haziran 2022 tarihinde başlayan 2022 Vice Şehri Organize Suç Davasının üçüncü duruşması 8 Ekim 2022 tarihinde Perishing Square'da bulunan Vice Şehri Mahkeme Salonunda gerçekleşti. Davanın ilk duruşmasında terörizm suçuyla yargılanan Robert Castucci ile ilgili alınan karar, yargı sürecinin üçüncü duruşmaya ertelenmesiydi. O üçüncü duruşma, Vice News, Newstand, Golden Palm Media ve Hot News'ın ortak canlı yayınıyla tüm Vice Şehrine aktarıldı.

Mahkeme salonuna Teğmen Ronald Connacher ve Çavuş Timur Aferdita eşliğinde gelen Robert Castucci'nin yargılandığı bu davayı yöneten Yargıç William Ronsfield, davaya katılan şahısların İncil'e el basarak doğruları söyleyeceğine dair yemin etmelerini istedi ve bu gerçekleştikten sonra sözü Eyalet Savcısı Steven McGregor aldı. Steven McGregor, Robert Castucci'ye yönelik oluşturulan dosyayı aktardı. Dosyanın ilk cildinde Robert Castucci'nin silahlı bir terör örgütü kurduğunu, bu örgütün Las Venturas çevresinde yirmiye yakın VCPD memurunun yaralandığı olay, bu olay sonucunda yirmiye yakın İtalyan-Amerikan uyruklu kişinin tutuklandığı ve bu durumun davanın ilk duruşmasından sonra yaşandığı iddiaları ilgi çekti.

Savcı McGregor'un söylemlerinden sonra sözü Robert Castucci aldı. Robert Castucci'nin savunmasında önemli noktalar şu şekilde:

Alıntı
"Bizim her şeye savunmamız var. O konuda problem olmasın. Altmış beş kişinin bulunduğu ortamdı sanırım, o şekilde hatırlıyorum. Orada bulunduğum doğrudur, sıktığıma ve ateş açtığıma dair bir kanıtınız bulunmakta mı? El Corona'daki hispanik ağırlıklı suç organizasyonunun üyeleri tarafından esir alındım, silah zoruyla böyle bir teşebbüsüm oldu. Tehdit altına alındım ve bunu silah zoruyla yapmak durumunda kaldım. O güne dönerseniz İtalyan-Amerikan kökenli kişiler yerine İspanyol ağırlıklı nüfusun tutuklanma sürecinde daha fazla olduğunu göreceksiniz. "

Bu söylemlerden sonra VCPD'den Dedektif Çavuş Daniel Patruzzo söz aldı ve Robert Castucci'nin söylemlerini şu şekilde değerlendirdi:

Alıntı
Robert Castucci, İtalyan-Amerikan etniklerini barındıran ve organize suç örgütü ekibi ile 26 Temmuz tarihinde Downtown Pasajında müttefik-i boyutta yaptıkları işbirliği neticesinde gerçekleşen toplantıda Gervasio Casillas ve Cesar Enrique görüntü nitelikleri ile doğrulandı. Robert Castucci, ilgili azınlıklar ile işbirliği yaptığı gerekçesiyle silahlı olarak azınlık popülasyonu oluşturmuş ve memurlara karşı kasti öldürme girişiminde bulunmuştur.

Çavuş Daniel Patruzzo'nun söylemlerinden sonra Yargıç Ronsfield, sözü tekrardan Robert Castucci'ye verdi. Robert Castucci, bu söylemlerle ilgili şu şekilde konuştu:

Alıntı
Adlandığın Gervasio Casillas ve Cesar Enrique'yi bu salon içerisinde görmüyorum. Ama, bunu onlara da bu mahkeme eşiğinde sorabilirsin ki, onlar tarafından "esir" alınarak bu sürece giriş sağladım. Eskiden onlarla işbirliği yaptığım doğrudur, evet. Ama bu... 12 Temmuz eşiğinden önce olmaktadır. Eğer süreci sıkı takip ediyorsan, onlarla sorunumun olduğunu ve 2 Haziran günü Little Fierro'ya yaptıkları saldırıyı da notların arasına almışsındır. İspanyol ağırlıklı nüfusun beni esir alarak "polise ateş açmama" durumunda kafama silah dayadıklarını rahatlıkla söyleyebilirim.

Konuşmalar devam ederken Yargıç William Ronsfield, dava ile alakalı sıcak bir gelişmenin yaşandığını söyledi. Bu davanın organize suç davası olması nedeniyle duruşma anına kadar üçüncü kişilerle paylaşılmayan bilgiler eldeydi, duruşma anında bu bilgiler açıklandı. Açıklamak üzere VCPD'den Çavuş Timur Aferdita söz aldı. Çavuş Aferdita, şöyle konuştu:

Alıntı
30 Eylül'de polis memuru Jesse Altena, görevinin başındayken vuruldu. İncelemeleri yapıldı ve yapılmaya devam etmekte. Kamera kayıtları, ses kayıtları, eyalet giriş-çıkışlarının her biri kontrol edildi. Memur Jesse Altena cinayetinde kullanılan silahtan çıkan mermiler direkt olarak geçmişte kullanılan kovanlar eşleşti ve eşleşme sonucunda mermilerin Robert Castucci'ye ait olduğu ortaya çıktı. Buna ek olarak memur Jesse Altena'nın yanı başında bulunan pembe beyaz Greenwood araç içerisinde incelemeler sonucunda Robert Castucci'ye ait parmak izi sonuçları ortaya çıktı. O saatte incelenen kayıtlarda hiçbir şekilde Robert Castucci'ye rastlanmadı ve direkt olarak Palomino Creek bölgesinde bulunduğu ve polisi öldürdüğü kanıtlandı. Parmak izi sonuçları ve mermi kovanları direkt olarak Robert Castucci'yi göstermektedir.

Çavuş Aferdita'nın bu cinayetle ilgili açıklamasından sonra sözü sinirli bir hale bürünen Robert Castucci aldı. "Böyle saçmalığa sessiz mi kalınır?" diye söze başlayan Castucci'nin açıklamalarından kesitler şu şekilde:

Alıntı
Bu hangi IQ seviyesine eş değer bilmiyorum ama ortada Pakrad Kasparov'un parmak izinin değdiği silah var. Onun düşmanı olan Robert Castucci'nin de ne kadar gariptir ki mermilerde parmak izi var. Buna inanan bu salonda kaç IQ eksiği olan dostumuz var? Gerçekten bunu merak ediyorum. İki azılı düşman, birbiriyle  olan düşmanlığı bitirecek ve polis öldürecek. Biri silahı sağlıyor, diğeri mermileri. Buna üç yaşındaki çocuk bile kahkaha atar. Bu iddiaları tamamen reddediyorum. Yaklaşık üç haftadır Little Fierro'daki evimden dışarıya adımımı atmamaktayım. Madem bu kadar adamım ve suçlamalarım var... neden bunu kendim yapayım ki? Bahsettiğiniz polisi tanımıyorum. En kötü gider birine yaptırırım. Görüntülerde gözükmüyorum. Parmak izi iddiaları da asılsız, benimle bir bağlantısı yok.

Savunmalardan sonra yargıç, jüri üyelerini yanına çağırdı ve bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmeden sonra karar açıklandı. Karar şu şekilde:

Robert Castucci, davanın güvenliği şüphe dışı kanıtlanmış olgu taşıması ve suç örgütü kurmak, diğer suç örgütü liderleriyle ortaklık kurması kapsamında Vice Mahkemesi kararınca 1.23 Ruhsatsız Silah Bulundurmak, 1.4 Kolluk Kuvetlerine Karşı Saldırı, 1.5 Cinayet ve Cinayete Teşebbüs suçlarına ek olarak, 3.1 Silahlı veya Silahsız Terör veya Suç Örgütü Kurmak ve üye olmak suçlarından "müebbet hapis cezasına" çarptırılmasına karar verilmiştir. 2022 Organize Suç Davası kapatılmıştır.

Bu karardan sonra Robert Castucci Timur Aferdita ve Teğmen Connacher tarafından kelepçelenerek eyalet hapishanesine gönderildi. O sırada bir arbede yaşansa da Robert Castucci sorunsuz bir şekilde hapishaneye gönderildi. Bu dava sonucunda Vice Şehrini neler bekliyor? Robert Castucci'den sonra polis cinayetlerinde adı geçen diğer kişilerle ilgili bir dava yolu görünecek mi? Bunlar büyük merak konusu.

FOTOGALERİ

EDITOR
HABER
KAMERA
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#466 - 09.10.2022 15:18

Adalet Partisi'nde Kartlar Yeniden Dağıtılıyor
Yayımlanma: 04 10 2022 , LEONARD MAXWELL TARAFINDAN

Vice Şehri Belediye Başkanı Alycia Kasparov ve Başkanvekili Bernadette Tiefenbruner, 3 Ekim 2022 Pazartesi günü akşam saatlerinde Vice News’e konuştu. Başkan Kasparov, Adalet Partisi’ndeki göreviyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Belediye binasında gerçekleşen canlı yayında Alycia Kasparov, iki yıldır sürdürdüğü Adalet Partisi Başkanlığı görevine devam etmeyeceğini ve artık onun yerine yeni Adalet Partisi Başkanı olarak Bernadette Tiefenbruner’in görev alacağını açıkladı.  Alycia Kasparov, seçim gününe kadar aktif görevini sürdürmeye devam edeceğini ancak sonraki süreç için net bir şey söyleyemeyeceğini belirtti.  Başkan Kasparov, canlı yayında şu sözleri sarf etti;

“Görevimin süresini tamamlıyor olmamla beraber artık aday olarak sizlerin karşısında olamayacağım. Belediye Başkanlığı görevimin son dönemindeyken, partim adına verebileceğim en güzel karar sevgili Vekilim Bernadette Tiefenbruner’in Genel Başkanlığı büyük bir sorumlulukla üstlenecek olmasına emin olarak, ona devretmem oldu. Önümüzdeki seçimlerde Adalet Partisi’nin Genel Başkanı olarak Bernadette Tiefenbruner, sizlerle olacak.”

Konuşmasının ardından Alycia Kasparov, Adalet Partisi Başkanlığı rozetini Bernadette Tiefenbruner’e takdim etti. Başkan Kasparov’un rozetini gururla vekiline takdim etmesinin ardından ise Bernadette Tiefenbruner; “Her büyük değişim, küçük yeniliklerle başlar ve bu yenilikleri gösterme cesaretine sahip olanlar, gerçek erdem duygusunu sahiplenmiş bireylerdir. Bunun en büyük örneğini bugün Başkan Kasparov, hepimiz için gerçekleştirdi. Kendisi yıllardır geleneksel hizmet anlayışımızın başında, akıl hocamız olarak kaldı. Bu görevinden asla geri adım atmadı. Yıllardır Belediye Başkanlığı sıfatını, kendi kişiliğine yakışır biçimde sergilemekten geri durmadı ve bugün, hiçbir hırsının mantığının önüne geçemeyeceğini tescilleyerek beni bu büyük görev ile onurlandırdı. Bugün, tüm Adalet Partisi için yeni bir gün, yeni bir başlangıç olacak. Adalet Partisi, hiçbir zaman belirli bir grubun veya belirli bir zümrenin partisi olarak kalmadı. Tüm azınlıkların haklarını gözettik, eşit hizmet anlayışımızla tüm halkımızın takdirini kazandık. Bundan asla taviz vermediğimiz gibi bunu bir ideal haline dönüştürmeyi başardık. Ve bugün, geldiğimiz noktada Adalet Partisi sosyal dünyanın sorunlarını görerek zaten var olan vizyon anlayışından farklı olarak büyük bir birikimle revizyona gitmek zorundadır. Bu bahsettiğimiz revizyon, bugüne kadar partimizin tüm unsurlarını ve tüm yapıtaşını içerecektir. Alycia Kasparov'dan devraldığımız Adalet Partisi, asla temel ilkelerinden ödün vermeyecek, bu dönem, varolan işleyişinden farklı olarak daha da kapsayıcı bir dönüşüm geçirecektir. Bunun sözünü, yıllardır sürdürdüğümüz yüce demokrasi anlayışımıza güvenerek veriyorum. Kurucu başkanımız Alycia Kasparov'a bugün bir kez daha tüm kalbimle teşekkür ediyorum. Kendisi her anlamda bizim destekçimiz olmayı başardı, onun sevgi anlayışını her şeyden üstün tutarak, bu yolda ilerleyeceğimi bir kez daha söylüyor, bu ana benimle birlikte şahitlik eden, tüm Vice Şehri’ne teşekkürlerimi ve minnet duygularımı iletiyorum.” diyerek Adalet Partisi Genel Başkanlığı’ndaki ilk sözlerini sarf etti.

Bernadette Tiefenbruner, Adalet Partisi’nde de bazı değişikliklere gidileceğini ve bir sonraki seçimlerde kendisinin Adalet Partisi adına aday olacağını da açıkladı.

FOTOGALERİ

EDITOR
Leonard Maxwell
HABER
David Edward & Leonard Maxwell
KAMERA
Henry Dunkirk
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#467 - 09.10.2022 15:19

.........                                                                       
                    ÜYE OL                          ŞİFREMİ UNUTTUM

GÖZ KİRLETEN BILLBOARDLAR

Billboard Nedir?
Billboardlar, her şehirde karşılaşabileceğimiz şeyler. Genellikle reklam şirketleri veya belediyeler tarafından markalara ya da kişilere kiralanan billboardlar, en iyi reklam türlerinden birisi. Özellikle işlek yerlerde bulunan billboardların kiralama bedeli dudak ucuklatıyor.

Billboardların piyasaya çıkışı çok eskilere dayanıyor. İlk çıkış amacı propagandaydı. Devletler kendi propagandalarını şehrin en işlek yerlerine yapıştırarak halkın kafasına girmesini sağlıyordu. Serbest piyasanın tüm dünyayı sallamasıyla birlikte, billboardlar da birer reklam türüne dönüştü.

Vice Şehri'nde Billboardlar
Vice Şehri'nde bulunan billboardların geneli ayaklı dediğimiz türden. Yani göz hizasında değil, göklerde yer alıyor. Ancak sonradan şehrin en işlek yerlerine birçok billboard yapıldı. Çimenlerin üstüne, hatta yatların ve yüzenlerin görmesi için denizlerin diplerine bile billboardlar konuldu. İşin komik tarafı ise, bu billboardların çoğunu belediye kiralamak yerine kendisi kullanıyor. Vice Şehri Polis Departmanı, çoğu Amerika şehirlerindeki gibi belediyelerden ayrı bir bütçeye ev sahipliği yapıyor. Ve bu bütçenin büyük kısmının mantıklı olarak halkla ilişkiler ve reklam bölümüne gittiği düşünülüyor. Öyle ki, şehrin en işlek noktalarında Polis Departmanı'nın reklamları yer alıyor. Suç oranının yüksek olduğu bazı bölgelerde de bu billboardları kiralayan Polis Departmanı, suç işleyenlere kendini hatırlatıyor olmalı.

Durum Ne Olacak?
Göz kirleten, alakasız yerlerde bulunan billboardlar kesinlikle kaldırılmalı veya göze batırılmamalı. Bu türden propaganda sayılan reklamlar, 1800'lü yıllarda kaldı.

Siz istediniz, ben yazdım. "Değişmesi Gerekenler" radyo programında en çok şikayet aldığım konulardan bir tanesi de "Göz kirleten billboardlar" idi. Bir sonraki programımızda bu konuyu tartışacağız ve yeni sorunları bulacağız.

Çok şikayet ettiğiniz, plaja sıfır lüks yatlar da yavaş yavaş sahilden gidiyor gibi. Çok yakında resmii bir açıklama yapılacağını düşünüyorum. Bununla birlikte, toplu taşıma için biraz zamana ihtiyaç var. Belediyeden bana dönüşlere bakılırsa, adımlar atılmaya başlanmış. Bir şeylerin değişmesini görmek gurur verici.

Ayaklı Billboard                                                                                           Göz Kirleten Billboard

●    Anasayfa

●    Son Dakika

●    Blog

●    Ekonomi

●    Magazin

●    Sanat

●    Halkın Sesi

●    Haber ekle!

●    İletişim

●    Arşiv

●    Vice Social'da VICE NEWS!

david.edward tarafından 05/10/2022 21.10 tarihinde gönderildi.

Tüm hakları saklıdır. © ViceNews, since 2020

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#468 - 09.10.2022 15:22

Newstand & Vice News & Hot News & Golden Palm Media Ortak Yayını

@Visionary @Estron @Özlem  :palmiye:  O:-)

Vice
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Vice tepkisini veren kullanıcı(lar):
Özlem,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok